- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Брал два аккумулятора в старые телефоны нокиа.
Оба приехали полностью заряженные, на так сказать заводском заряде, продержались пару суток, и дальше примерно так же, держат заряд 2-3 дня, в полу активном режиме, что очень даже не плохо)
Если год продержаться, не потеряют ёмкость, не обидятся и не надуются, то уже позитив, для такой ценовой категории) - Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Чудова батарейка, працює так як треба!
- Достоинства:
- Довго тримає заряд
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Працює добре.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Все супер
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Хороша батарейка, встиг схопити
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Швидко доставлено, якісні батареї, тримають заряд.
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Спасибо что есть в наличие и модно купить без напрягов
- Достоинства:
- Наличие
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
все добре працює
- Достоинства:
- тримає заряд телефону
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Дякую за якісний товар. Рекомендую
- Достоинства:
- працює
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Відмінно. Дякую
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Працює
- Приворский И***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Аккамулятор пришел быстро
- Достоинства:
- Хороший
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Очень рада, что нашла именно вас. Спасибо
- Достоинства:
- Оперативно
- Недостатки:
- НЕТ
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
заряджається -працює задовільно -тримає заряд тривалий час
- Достоинства:
- Недостатки:
- на тепер не виявлено
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Прийшов швидко
- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- Ще не знаю
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
h***я звичайна. 99 грн батерея, 70 грн доставка(н.пошта). В режимі очікування сідає за ніч.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не тримає заряд
- Продавец MasterPrice
Дякуємо за ваш відгук, навіть якщо він критичний – це допомагає нам краще зрозуміти потреби наших клієнтів і вдосконалювати сервіс. Однак дозвольте уточнити кілька важливих моментів:
Про тривалість роботи акумулятора:
Якщо нова батарея сідає в режимі очікування за ніч, то ми радимо перевірити сам телефон. Часто таку проблему викликають:
несправності в електроніці пристрою (наприклад, коротке замикання);
увімкнені додаткові функції, такі як Bluetooth чи фонові програми;
стара прошивка телефону, яка може некоректно працювати з новою батареєю.
Акумулятор BL-5C проходить перевірку якості перед відправкою, і за умови правильної експлуатації він забезпечує стабільну роботу.
Про вартість доставки:
Ми щиро розуміємо ваше невдоволення витратами на доставку, проте тарифи Нової пошти або іншої кур’єрської служби встановлюються самими перевізниками, і, на жаль, ми не маємо на них впливу.
Зі свого боку ми забезпечуємо максимально доступну ціну на сам товар – лише 99 грн за якісний акумулятор! Ми працюємо над тим, щоб зробити продукцію якомога доступнішою для всіх наших клієнтів.
Низька ціна – це наша перевага:
Ми надаємо гарантовано якісний товар за дуже вигідною ціною. Звертаємо вашу увагу, що за схожу батарею в офлайн-магазинах доведеться заплатити значно більше.
Рекомендуємо перед замовленням:
Ознайомлюватися з тарифами обраної кур’єрської служби;
Перевірити стан вашого пристрою для коректної роботи нової батареї.
Ми завжди готові допомогти розібратися з будь-якими запитаннями та
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Купив 2шт. Телефон сідає, навіть якщо ним не користуєшся.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сідає навіть якщо не користуєшся.
- Продавец MasterPrice
Дякуємо за ваш відгук!
Ми завжди відкриті до обговорення будь-яких питань і хочемо прояснити кілька моментів:
Проблема може бути не в акумуляторах:
Якщо одразу два нових акумулятори демонструють однакову поведінку, рекомендуємо перевірити сам телефон.
Причиною швидкого розряджання можуть бути:
несправності електроніки телефону (наприклад, коротке замикання);
стара або пошкоджена прошивка;
активовані додаткові функції (фонові процеси, Bluetooth, старі SIM-карти, які більше споживають енергію).
Щоб 2 нових акумулятори одночасно мали дефект – це дійсно нонсенс. Акумулятори BL-5C, які ми пропонуємо, проходять перевірку перед продажем, що мінімізує шанс отримати несправний товар.
Ознайомтесь із позитивними відгуками:
Ми цінуємо чесність кожного клієнта, але закликаємо також звернути увагу на позитивні відгуки вище від інших покупців, які відзначають стабільну роботу наших акумуляторів. Якщо у вас виникли труднощі – це не правило, а скоріше індивідуальна ситуація, яку ми готові допомогти вирішити.
Подяка за підтримку:
Тим покупцям, у яких все працює бездоганно, пропонуємо поставити лайк до даного відгуку, а в кого не працював акумулятор - дизлайк. Це буде реально чесно і допоможе іншим користувачам знайти більше корисної інформації та прийняти зважене рішення!
Якщо у вас є питання чи потрібна допомога у перевірці телефону, не соромтеся звертатися – ми завжди поруч, щоб підтримати!
Бажаємо вашому телефону тривалої роботи та дякуємо за ваш вибір!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Розкачаний згідно рекомендацій виробника і заряджений оригінальною зарядкою акумулятор сідає в нуль за 40 хвилин хоча повинен тримати режим розмови більше 4 годин.
- Недостатки:
- Фальсифікат
- Продавец MasterPrice
Шановний добродію. Ви плутаєте дану батарею з батареєю Nokia, а це зовсім інший виробник. Рекомендації виробника і рідна зарядка саме для батарей того ж виробника, а не аналога. Відповідно і час роботи може бути різним. Про який фальсифікат Ви взагалі пишете.
- Сергій
Шановний магазин MasterPrice!
Ми тут всі розуміємо, що таке китайські вати. Але якщо новий огригінальний вірменський 850 mAh акумулятор телефон в режимі розмови тримав більше трьох годин, а Ваш новий китайський заявлений як 1020 mAh і години не тримає, то це вже ні в які ворота і ніяким "аналогом" тут і не пахне.
Ну три години. Хай вже навіть дві з половиною. Але ж не 40 хвилин, ні на яку математику і фізику це вже не налізе.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Брал 2 аккумулятора в Nokia 1100
Один нормальный - приехал заряженный - работает хорошо.
Второй приехал мёртвый. Просто "кирпич".
Прямо как с гранатами в фильме "Брат 2".- Достоинства:
- дёшево
- Недостатки:
- есть 50% шанс, что товар не рабочий
- Продавец MasterPrice
Вітаємо. Перегляньте, чи на контактах не залишилась захисна пломба, це дуже популярна помилка, яку допускає частина покупців перед використанням. Також рекомендуємо вам звернутись через чат у замовленні для детальнішого вивчення вашого запитання.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Зарядки акумулятора вистачає на один день. Заряду старого після трьох років використання вистачає на 2 дні.
- Недостатки:
- Акумулятор паганої якості.Не відповідає характеристикам.
- Продавец MasterPrice
Дякуємо за ваш відгук та можливість виразити свою думку. Ми щиро вибачаємося, що товар не відповів вашим очікуванням. Ваша задоволеність є для нас важливою, і ми будемо в подальшому працювати по вирішенню цього питання.
Будь ласка, надішліть нам деталі та фотографії товару, якщо це можливо, для того, щоб ми могли краще зрозуміти проблему та вирішити її. Ми завжди готові взяти на себе відповідальність та зробити все можливе для того, щоб ви були задоволені нашим обслуговуванням та продукцією.
Будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів за вказаними контактами у замовленні.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Прислали не ту батарею
- Недостатки:
- Прислали не ту батарею
- Продавец MasterPrice
Вітаємо. Уточніть будь-ласка що Ви маєте на увазі. В нас тільки одна модель в наявності BL-5C, інших взагалі немає серед асортименту. Напишіть повідомлення в угоді, та прикріпіть фото щоб ми змогли детальніше оцінити описану Вами проблему.
- Александер в***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
може телефон показати за секунду що з половини заряду стало 0 і вимкнутись. Потім вмикаєш і знову половина заряду
- Достоинства:
- працює в основному
- Продавец MasterPrice
Шановний покупцю,
Дякуємо за ваш відгук!
Ваша ситуація може бути пов'язана не стільки з акумуляторною батареєю, скільки з особливостями роботи самого телефону. Раптове зниження заряду, а потім його повернення до попереднього рівня зазвичай вказує на некоректну роботу контролера живлення пристрою або на збої у калібруванні батареї.
Рекомендуємо спробувати такі кроки:
Перекалібрувати батарею:
Повністю розрядіть телефон до вимкнення.
Зарядіть його до 100% без переривань.
Повторіть цей цикл 2-3 рази.
Перевірити контакти: Інколи проблема може бути у забруднених або окислених контактах між батареєю та телефоном. Очистіть їх сухою серветкою або ватною паличкою з мінімальною кількістю спирту.
Якщо ж після цих дій ситуація не зміниться, можливо, варто звернутися до сервісного центру для діагностики телефону.
Сподіваємось, наші рекомендації допоможуть! Дякуємо, що обрали наш товар.
З повагою, команда MasterPrice - Александер в***
Оновити програмне забезпечення: Якщо проблема в контролері живлення або ПО пристрою, оновлення може її виправити. З іншою батареєю проблем не було з таким а тут тільки нова батарея так відразу і контроллер вийшов з ладу і програмні глюки почались. Враження що вашу відповідь згенерував чат гпт.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Купив батарею. Прийшла заряджена,але вистачило заряду на добу. Більше Зарядку непрймає
- Продавец MasterPrice
Після спілкування з вами з’ясувалося, що телефон повідомляє про "несумісний зарядний пристрій", та підсвічує екран під час зарядки. Це свідчить про те, що телефон не розпізнає батарею належним чином, ймовірно через несумісність або слабкий контакт між батареєю та пристроєм.
Зі свого боку можемо запевнити, що акумулятор перед відправленням був протестований за всіма параметрами та заряджений. Батарея є справною.