Отзывы покупателей о Вешалка на дверь Supretto 7 крючков (Арт. 7374)
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет: Черный
Вішак міцний, зручний, отримала швидко. Дякую
- Достоинства:
- Невисока ціна, комфортно користуватися
- Олеся О***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет: Черный
Удобно. Не на все двери подходит. Если кромка двухуровневая болтается. Вполне то, что ожидала.
- Продавец Friendly Group
Олеся, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- Ухо Е***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Получила дня за три. Вешалка отличная, легкая, ненавязчивая, на вид прочная. "Сядет" на двери шириной до 4,5 см. Покупкой довольна. Советую.
- Достоинства:
- Сильная, изящная, легкая
- Продавец SunDay
Олена, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Думала, що їй настане кабздик, така вона тендітна, а насправді на диво стійка- пальто, сумки, пакети витримує
- Продавец SunDay
Вікторіє, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Антоніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Колір чорний, достатньо міцна, тоненька. На двері ідеально, купила за поромкодом, супер
- Достоинства:
- Легко встановити і зняти
- Недостатки:
- Поки не має
- Продавец SunDay
Антоніна, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Чудова вішалка.я задоволена
- Продавец SunDay
Оксана, раді, що змогли виправдати ваші очікування. Заходьте до нас ще!
- Ліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Підійшла на двері прекрасно
- Продавец SunDay
Ліна, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Чудова вішалка. Компактна, витончена. Я дуже задоволена. Дякую.
- Достоинства:
- Сподобалося. Гарна.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец SunDay
Марина,велика подяка за Ваш позитивний відгук! Вдячність клієнтів - для нас найбільша нагорода!
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Понравилась.
- Продавец SunDay
Ларисо, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Заходьте до нас ще!
- Юлия Е***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Вешалка супер. Очень удобная и красивая.
- Продавец SunDay
Юліє, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Дверь виявилась трішки вужче. Але в цілому все добре.
- Продавец SunDay
Юлія, дякуємо, що поділилися своїми враженнями про роботу нашої компанії. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Все чудово.
- Продавец SunDay
Сергію, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!
- Тамара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный
Вешалка отличная,качество супер,главное можно много полотенец вешать,не надо в кафель вбивать разные крючки,а просто висят на двери полотенца в одном месте.
- Достоинства:
- Удобно и качественно
- Продавец SunDay
Тамаро, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Юлія Л***Продавец: Homeday. Цвет: Черный
Продавець зекономив на доставці. Вішак був в маленькій коробці, зігнутий посередині із заломом. Навіть вирівнявши, залишився залом на перетині та не вирівнялася верхня планка. Шкода. Дуже чекала замовлення.
- Продавец Homeday
Юлія, приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.