Отзывы покупателей о Веб-камера Razer Kiyo Black (RZ19-02320100-R3M1) [67716]
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рівно через рік користування камера почала видавати електричний тріск з корпусу. Також блимає кільце підсвічування і на різних комп'ютерах та сама проблема.
- Достоинства:
- суттєвих переваг не побачив
- Недостатки:
- за таку ціну вистачило лиш на рік активного користування
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На свої гроші працює добре, як для початківця-ютубера, підходить, але з подальшою заміною
- Достоинства:
- Низька ціна
- Недостатки:
- Низька якість зображення
- Максим Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В якийсь момент перестала працювати навіть без підсвітки (усім відоме тріскотіння)
- Артур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приблизно через рік не дуже активного користування просто перестала працювати. Не було ні ударів, ні інших пошкодженнь. Прямо посеред відео дзвінка кільце замигало і камера перестала працювати. Виявляється це відома проблема в цих камерах, механічний дефект з заводу, й особливо нічого з цим не поробиш.
- Достоинства:
- Хороша якість зображення
- Недостатки:
- Ненадійна
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь цією веб-камерою вже десь 4 роки, єдина складність за весь цей щас була з нею лише в перші дні користовання, так як для нормальної роботи з обс потрібно відкатувати драйвер.А так сама веб-камера чудова, її фішка з підсвічування дуже класна.
- Достоинства:
- За таку ціну - немає, хіба що ПО рейзер
- Недостатки:
- ПО рейзер, дивні драйвери
- Романюк С***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купляв її ще в 2024 році! на той час якість ціна максимально влаштовували! Купляв для відеоконференцій в хорошій якості. Учора під час такої конференції вийшла з ладу! Почала мигати підсвітка! комп'ютер перестав бачити даний девайс.
- Достоинства:
- Ціна, якість відео на 2024 рік, підсвітка
- Недостатки:
- пропрацювала 11 місяців
- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Найкраща камера за свою ціну. З переваг хочу відмітити гарну якість картинки за свою ціну, гарну роботу з різними програмами типу OBS, сумісність з системами (працювала на Linux та Windows) та головна фішка камери - регульоване колесо підсвітки. З цією камерою гарно працювати в поганому освітленні, бо навіть без вбудованої підсвітки, картинку вона виводить прийнятну. Але в неї є маленький мінус - це погана робота з програмою Discord, при увімкненні камери, програма вибирає найнижче розширення, але це можна виправити ретрансляцією зображення з OBS в Discord через віртуальну камеру. До неї користувався вебкамерою за ту ж саму ціну, від іншого виробника, якість у порівнянні набагато краща. Битих пікселів немає. Якість мікрофону не студійна, але для конференц-дзвінків підійде. Нічого не хитається та не бряжчить, все зібрано гарно. До покупки рекомендую.
- Достоинства:
- Колесо підсвітки, гарна робота з різними системами та програмами. Гарна якість збірки
- Недостатки:
- Погана робота з Discord
- РоманПродавец: Rozetka. Цвет: Black
наймерзотніша проблема яку я так і не переміг, - пульсуючий звук при записі у відеофайл. всі програми перепробував, високий пульсуючий звук і хоч ти трісни. якщо ж записувати саме аудіо з неї, то ок. закінчилось тим що купив мікрофон. от і рейзер...
- Достоинства:
- якість супер, мені подобається АЛЕ
- Недостатки:
- неправильно робить без важкого SYNAPSE
- Катерина Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Першу камеру отримала 16 вересня 2023 року, камера чудово пропрацювала 8 місяців. Потім в один момент вона затріщала, почала помігувати і просто вимкнулась. Перевірила усі юсб входи - не працює. Усі інші пристрої через юсб працюють чудово.
Віднесла камеру по гарантії у точку видачі, отримала договір про рішення з приводу вебки, в якому зазначений термін у вигляді 28 календарних днів. Терпляче чекала хоч якихось новин, але за день до кінця терміну вже написала сама, на що отримала відповідь "передаємо, щоб швидше вирішили вашу проблему". Ще тиждень очікувань після кінця терміну і я отримала відповідь у "повернення коштів", хоча камера тепер коштувала в два рази дорожче, і серед опцій гарантії був також ремонт або новий товар.
За просрочення терміну, я отримала знижку на ту ж саму камеру. Вислали вже на наступний день. Забрала, вмикнула і.. камера була поламана одразу. При кнопці "прибрати автофокус" вона знов затріщала, замигала і вимкнулась. Одразу пішла, повернула кошти...
Камера гарна, але скоріш за все стався фабричний брак у партії цих камер, а Розетка не дуже й то хоче це вирішувати. На мої слова про бонус або нового товару через прострочення терміну договору мені нічого не відповідали, безпосреденьо отримала знижку вже на точці видачі. Зараз мені запропонували знижку просто на іншу камеру... Але, як на мене, за таке вже повинні були б зробити знижку більше 50%...
Якщо не хочете два рази платити - краще купіть іншу. А Розетку попросила б перевірити ваш товар на спроможність праці і зробити мені якусь більш дієву компенсацію, ніж знижка, за поломані ваші товари, чим ви тільки набиваєте собі кишеню.- Достоинства:
- Гарна якість відео, влаштована кільцева лампа, можливість налаштування у настройках
- Недостатки:
- Швидко ламається
- КористувачПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Відпрацювала приблизно 2 роки і зламалась. Щось в середині шуршить і все. Помилку пише такий девайс не знайдено. В інеті знайшов що у цієї камери це дуже часта проблема і вона не лікується. Не раджу купувати
- Достоинства:
- Якість зображення звук
- Недостатки:
- Часто ламаються
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудова камера, користуюсь із задоволенням.
- Достоинства:
- Якість відео
- Недостатки:
- Кріплення не дуже зручне. Підклав олівець щоб не закривала екран.
- Заболотный В***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не берите кто стримит. Ужасная камера для этой цели. Софт лагает все время. В OBS Studio конфликтует и подвешивает его все время.
- Достоинства:
- Хороша для общения. Подсветка.
- Недостатки:
- Конфликт софта со сторонними приложениями
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Повністю відповідає своїм характеристикам, головне правильно налаштувати.
- Nat R***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Памагити!
У меня есть насущный вопрос и я не знаю как его решить. Скайп видит камеру, телеграм и зум нет.
Виндовс10, все разрешения везде и всем даны, драйвера переустановила, не помогло.
Камера работает, синапс её показывает, настройка работает.
Как сделать так, чтобы её видели телега и зум?- Достоинства:
- Ещё не поняла
- Недостатки:
- Телеграм и зум не видят камеру
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NETBOX. Цвет: Black
Дитині сподобалось
- Достоинства:
- Норм за свої гроші
- Недостатки:
- Трохи лампочка може перестати працювати по контуру
- Віктор Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Крута та зручна камера, для стрімів юзаю
- Орест П***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зламалась за пів року (просто за 1-5 хв зйомки вона зависає, ідентифікатор починає блимати, ободок світла теж блимає, камера починає нагріватись)
- Достоинства:
- Хороша якість, зручна ніжка
- Недостатки:
- дуже швидко ламається
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Повторю за попереднім покупцем: "зламалась прямо під час важливого дзвінка із жахливим тріщанням в середині камери (було враження що вона зараз загориться або взірветься)" - абсолютно аналогічна ситуація.
- Достоинства:
- підсвітка
- Недостатки:
- присутній типовий (як виявилось) баг - з тріском виходить з ладу
Представник постачальникаВітаємо!
На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для перевірки на працездатність та гарантійного обслуговування: ссылка
- Степан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В цілому хороша камера але зламалась буквально одразу (!!!!) після закінчення гарантії прямо під час важливого дзвінка із жахливим тріщанням в середині камери (було враження що вона зараз загориться або взірветься)
- Достоинства:
- Хороша якість відео та кругова підсвітка з регулюванням
- Недостатки:
- Автофокус часто плаває від будь-якого вашого руху
Представник постачальникаВітаємо!
Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання.
Важливо пам'ятати, що кожен електронний пристрій має встановлений термін придатності, який, як правило, зазначається в інструкції користувача від виробника. Також враховуйте умови експлуатації та догляду, які можуть впливати на тривалість його служби. Виробники усіх категорій товарів виготовляють продукцію із терміном придатності, яка варіюється у межах гарантійного терміну.
- Богдан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не покупайте этот бракованный хлам. Проработала около 2 месяцев потом внезапно перестала правильно выдавать экпозицию. Razer как оказалось в курсе проблемы уже давно (люди 5 лет назад уже об этом писали) и все что они с этим сделали - выпустили другую модель.
Придеться возвращать.- Достоинства:
- Недостатки:
- Бракованая серия
Представник постачальникаВітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
Якщо впевнені, що проблема в товарі у Вас є можливість звернутись до сервісного центру для діагностики та безкоштовного обслуговування, діє гарантійний термін 24 місяці:
ссылка
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошая камера. Отличное качество видео. Ни каких проблем за год пользования не нашел. Отлично работает как на Linux так и на Windows
- Недостатки:
- Очень яркая подсветка даже на минимальном уровне.
- Назарій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Покупкою задоволений, думав, що якість камери буде не дуже, але насправді супер. Не розумію, чому в описі не пише, що підтримує Linux. Можу підтвердити, що працює без проблем на Debian 12 Linux.
- Достоинства:
- Якість зображення, підсвітка в темноті, хороший кут огляду
- Недостатки:
- Доволі громіздка, забирає сантиметр при кріпленні на монітор
- Anton K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Справно працює.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рейзер як завжди на висоті. Все що хотів я отримав, тепер стрімити чи проводити конференцію по роботі стало зручніше. Є можливість через софт редагувати якість відео та контрастність, гамму, та інше.
- Достоинства:
- Контроль підсвітки, чіткість і контроль через софт
- Недостатки:
- Відсутня можливість купити підставку як опція
- Вячеслав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив її 10.06.22. Ніколи не використовував вбудовані діоди для освітлення, камера працювала. Сьогодні увімкнув їх, через годину камера перестала працювати. В Ryzer Synapse пропадає з девайсів через деякий час. Якщо одразу спробувати перевірити, то скаже що інша програма використовує її. В цей час підсвітку неможливо увімкнути, а діод "використання" мерехтить замість того щоб бути увімкненим, чи вимкнутим. Буду звертатися в підтримку. Проблема не пов'язана з комп'ютером (Windows 10), так як після цього підключив до ноутбуку (Lubuntu 22.04, ПО для перевірки Cheese), та проблема та ж сама.
- Достоинства:
- Відносно непогана камера доки працює
- Недостатки:
- Поганий вбудований мікро, підсвітка вбила камеру
- Александр
Эта камера ужасна, брака очень много, и все они выходят из строя очень быстро....у меня точ в точ такая же ситуация
- Всеволод П***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Саме вебка наче і не погана, але в якийсь момент момент відвалився драйвер чи не знаю як це сказати. На будь якому пристрої, чи з віндовс 10, чи з віндовс 11 не робить. Спочатку комп бачить її(а обс ні) і коли хочеш зайти в налаштування чи то в самій вінді, чи в сінпейсі(оф разер по) то вона просто зникає з пристроїв. Я вже і відкатувався на минулий драйвер(бо раніше все класно робило) і видаляв пристрій і встановлював заново, на різних машинах, не робить і все. Закінчилися ідеї що ще можна зробити, тому і пишу відгук на 1 зірку. Прикольна вебка, але який в ній сенс якщо в якусь мить вона просто перестане працювати
- Недостатки:
- Не робить
- ДанилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручне підсвічування, при запису в різних локаціях відпадає потреба переносити світло. Зсісно, це кільце не заміняє нормального освітлення, але його наявність дуже спрощує життя. Якість непогана, своїх грошей камера коштує.
- Достоинства:
- Кільце, та якість.
- Недостатки:
- Трішки забагато шумів як ти її не налаштовувай, але за це картинка і не мильна, тому 1:1
- Игорь Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
сподобалось шо дае гарну картинку без мила та розфокучу, автофокус працюе гарно, але використовую її на 1080р або 2к бо якість картинки на 720р не дуже але 60фпс працюе тільки на 720р, на розширеннях 1080і 2к є тільки 30фпс але на стріми вистачае для плавної картинки коли гра у 60фпс транлюеться а вебка у 30фпс, налаштування через рейзер сінапс не як не допомогли всі налаштування тільки в ОБС і цього вистачае з головою, підсвідка виедає очі якщо ставити на 4+ рівень освітлення але до 3го рівня вона гарно піствічуе обличча не сляплячи очи + не потрібне додаткове освітлення, гарно знімае у приміщенні з недостатнім освітленням та це гарно компенсуе підствітка навіть до 3го рівня освітлення
- Достоинства:
- 1080р 2к 30фпс, гарно освітлюе до 3го рівня освітлення
- Недостатки:
- 60фпс тільки 720р, сліпить світло яскравіше за 4й рівень
- Алексей С***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
качество не очень
- Недостатки:
- Хорошее качество
- Иван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В мене на 11 вінді нічого не працює,а перевстановити нереально,бо я працюю і файли втратити для мене смертельно.на 10 з ноута усе як треба,але в мене там і так камера є.
- Достоинства:
- Якість збірки
- Недостатки:
- Рейзер,треба займатися колупанням щоб усе працювало
Представник постачальникаВітаємо!
Виробник заявляє про підтримку OS Windows 7(або вище). За детальною консультацією по налаштуванню у Вас є можливість завжди звернутись до тех. підтримки Razer на офіційному сайті. Також на офіційному сайті та мережі є достатня кількість відеогайдів по налаштуванню даної моделі відеокамери.- Александр
По их словам нам нужно вернуть в 2010 и пользоваться виндовс 7...ну выбробнык конечно шутник еще так.....
- Степан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топ за свої гроші .
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Придбав вчора цю камеру, поки що задоволений, якість картинки хороша, в софті від Razer все легко налаштовується, доповню відгук через декілька місяців. Чув, що кріплення в цій камері слабке місце, тому закріпив її на штативі.
- Достоинства:
- Підсвітка, 60 фпс, легко налаштовується під користувача.
- Недостатки:
- Поки що не помітив.
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
спустя пару лет сломалось крепление, гарантия закончилась, на то время не нашел где отремонтировать даже
- Достоинства:
- и качество отличное, и подсветка есть
- Недостатки:
- спустя пару лет сломалось крепление, гарантия закончилась
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я в отчаянии... Первый раз за 5 лет не рабочий товар в розетке. Пойду завтра сдавать в гарантию.
- Достоинства:
- Красивая упаковка.
- Недостатки:
- Не работает.
- Владислав Л***
Розетка как всегда топчик: на следующий день привезли новую, все работает.
- ViacheslavПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Купил камеру 21.07.2022. Камера очень хорошо снимала, качество было высокое но не прошло и месяца как она сломалась. Сегодня 19.08.2022 просто зависла посреди стрима, я пробовал и перезапускать комп и менять разъёмы USB и драйвера обновлял удалял устройство и заново устанавливал и SYNAPSE обновлял но результат один - при попытки включить камеру Windows сразу же теряет её, тускло моргает лампочка и из микрофона её доноситься тихое шипение, очень расстроен по скольку стоит она не дешево.
- Достоинства:
- Хорошее качество видео
- Недостатки:
- Не прослужила и месяца
Представник постачальникаДоброго дня. Шкода, що Вам довелося зіткнутись з негативним досвідом використання.
На камеру діє гарантійний термін 24 місяці, рекомендуємо звернутись в сервісний центр для безкоштовного обслуговування: ссылка- Алексей
что было, получилось решить проблему? точно такая же ситуация...
- Maks Y***Продавец: NETBOX. Цвет: Black
Проблема решена
Веб камера проработала минуту, после чего начала шипеть и выключилась
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает