- Іванна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Home4Y
Товар надійшов цілим і неушкодженим. Теперішній власник задоволений.
- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Home4Y
Хороший, потрібний помічник для збирання меблів. Брав суто для Т образних кутів. Але за бажанням можна і Г-кут збирати.
- Достоинства:
- Полегшує збирання меблів.
- Недостатки:
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Home4Y
Супер корисна річ! Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручно. Якісно
- Недостатки:
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Home4Y
Ідея просто - казкова! Давно шукав подібну приспособу. Економія на розмітці отворів колосальна, точніше там і розмічати майже нема чого. І точність після збирання ідеальна. Єдине що, при сверлінні в торець фіксація кондуктора не ахті. Думаю, якщо б зробити, в тій частині де запресовані підшипники, паз на товщину ДСП, то центр отвора б не зміщувався.
- Достоинства:
- пришвидшення роботи
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Home4Y
В цілому ідея дуже крута. За допомогою цього пристрою ви можете зєкономити свій час на розмітці отворів під конфірмат. Не сподобалось, можливо я робив шось не так, я використовував лише для розмітки отворів. Якщо ви очікуєте отримати повноцінний отвір під конфірмат, то це марно. Ви спочатку робите мінімальний отвір, знімаєте кондуктор, і вже потім досверлюєте отвір. Можливо я щось робив не так, або сверло під конфірмат в мене не підходить. Помаранчева накладка відлітає і залишається на сверлі, але це мінімальний недолік. Дякую автору за такий девайс.
- Достоинства:
- Єкономія часу