- Остап Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Ціна у цього продавця була найкраща на ринку. Товар оригінальний, новий , запакований в заводський блістер. Підключився без проблем, настройка доволі проста, відеоінструкцій в інтернеті багато.Підтримує велику кількість монет. За таку ціну щось краще навряд чи знайдеться. Продавця і товар рекомендую.
- Достоинства:
- співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
- поки не знайшов
- Продавец MyCrypto
Щиро дякуємо за вашу високу оцінку!
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Швидка доставка, упаковка ціла, девайс працює, ledger live ідентифікацію пройшов. Дякую!
- Продавец MyCrypto
Дякуємо вам за відгук. Приємного користування!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Отримав через 2 дні. Упаковка ціла, без пошкоджень, усе в плівках. В Ledger Live перевірку пройшов, працює без проблем. Зручний інтерфейс, налаштування швидке. Хороший вибір для безпечного зберігання криптовалюти.
- Достоинства:
- Якісна упаковка. Оригінальний пристрій. Швидке налаштування
- Продавец MyCrypto
Щиро дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Гаманець новий, запакований, орігінальний , працює, допомогли розібратись в налаштуванні. Дякую
- Достоинства:
- Орігінальний, швидка доставка, допомогли у налаштуванні
- Продавец MyCrypto
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Давид П***Отзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Задоволений. Тепер сплю спокiйно
- Достоинства:
- Велика кiлькiсть валют
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец MyCrypto
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Дуже ввічливий продавець, звʼязались дуже швидко, вирішили дану ситуацію, відправили новий пристрій, сервісом задоволений 10/10
- Ігор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Новий, працює, доставка швидко
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Отримав вчасно, дякую за підтримку!
Все добре!- Достоинства:
- Сервіс
- Продавец MyCrypto
Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо будуть питання, звертайтеся.
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Відправили швидко, оригінальний товар.
- Продавец MyCrypto
Дуже дякуємо за ваш відгук!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Прислали непрацюючий пристрій, при підключенні до пк не засвічується екран, ноут бачить його, драйвера встановило, але нічого не відбувається, екран пристрою просто чорний
- Продавец MyCrypto
Новий пристрій вже повинен чекати вас у відділення нової пошти, ще раз наші вибачення за незручності. За правилами використання криптогаманців, клієнт повинен першим відкривати упаковку, тому, на жаль, використання електроніки може призводити до гарантійних випадків! Дякуємо, що поставились з розумінням!
- Андрей Б***
Що буде якщо він зламається вже після того як на нього залили валюту?
- Продавец MyCrypto
Ви завжди можете відновити доступ до своїх криптоактивів, придбавши новий апаратний криптогаманець. Для відновлення треба використовувати резервну копію (сід-фразу), що генерується при першому налаштуванні. Це єдиний спосіб відновлення доступу до коштів, тому резервну копію треба ретельно зберігати.
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: MyCrypto
Работает норм, спасибо!
Дякуємо вам!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Девайс приєднується до компа або телефона по ЮСБ С. Драйверів не знадобилося, на андроїді все теж працює. При якихось операціях програма просить натиснути дві фізичні кнопки на гаманці для підтвердження. Якщо часто користуватися, то може блютусний буде зручніше. Але його напевне доведеться заряджати. Я думаю купити перехідник type C - type C папа-папа і гаманець буде вставляться в телефон як флешка, думаю так буде зручно юзать.
- Продавец Hardwallet
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Дійсно, щоб працювати з телефоном знадобиться перехідник, при частому використанні працювати з телефоном буде набагато зручніше. Приємного використання
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Класний гаманець, завдяки відео на ютуб каналі магазину получилось без проблем перенести кріпту
- Достоинства:
- Маленький не визиває комплексів, пройшов перевірку на оригінальність
- Недостатки:
- прийшлось вчити англійські слова, ставити сигналізацію на дім і купити сейф
- Продавец Hardwallet
Дуже дякуємо вам! Раді що все сподобалось :)
Гарного використання
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Користуюсь гаманцем лише десь близько тижня. Поки недоліків не виявив. Але цей гаманець вже вивів мій досвід користування криптовалютами на новий рівень.
- Достоинства:
- Дуже зручно користуватися
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! З холодним гаманцем ваша криптовалюта завжди буде у безпеці.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Все чудово. Заводив і виводив, проблем не виникло
- Продавец Hardwallet
Дякуємо!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Ну сто, хлопці. Скажу Вам так, продавець серйозний. Розетка то маркетплейс, та продавець з ним працює лише для того, щоб нам була безкоштовна доставка у відділення розетки. Упаковка була не пошкоджена. Гаманець офіційний. Продавець навіть прислав мне на почту єлектронний чек с кюар кодом, для збереження гарантії. Продавця гаманця рекомендую.Він не перший день на ринку, та розуміє, чим саме торгує. Відгук правдивий і не проплачений.
Дякуємо за відгук)
Ми офіційний реселлер - тому усе повинно бути на якісному рівні.
Гарного вам користування!
- Циплаков Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Кошелек работает, проверку на подлинность прошёл, с настройкой проблем не обнаружено. Поддержка отзывчивая. Отправили в тот же день, приехало на следующий. Все отлично, спасибо)
- Достоинства:
- Оригинальный кошелек, работает)
- Недостатки:
- Не обнаружены
- Продавец Hardwallet
Дякуємо Вам за відгук)
- Вячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Работает, но нужен комп, тот который
Добрий день.
Дякуємо за відгук.
Так, саме цей пристрій буде працювати або з компʼютером, або з телефонами Андроїд через кабель і перехідник.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Crypto Effect
Все супер. На офіційному сайті з доставкою тільки трошки буде меньше по ціні, але чекати набагато довше, а тут 1-2 дні.
- Продавец Crypto Effect
Дякую за відгук!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Свою функцію виконує добре. Розібрався в налаштуваннях інтуїтивно
- Продавец Hardwallet
Дякуємо за відгук! Приємного використання, будемо раді вам знову!
- Gothh 3***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Спасибо за качественный товар, рад данному приобретению!
- Достоинства:
- Оригинальный, стильный, компактный
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец Hardwallet
Дякуємо за відгук! Приємного використання, звертайтеся! ;)
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Все гуд, працює. Перший гаманець.
- Недостатки:
- Поки не виявив, але не маю вагомого досвіду.
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук!)
Безпечного зберігання
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Доставка швидка. Оригінальний гаманець. При першому підключенні не ввімкнувся, пробував різні порти на пк, думав брак і буду повертати, спробував замінити кабель і о диво гаманець ввімкнувся, оновився, все працює, перекази ще не пробував, думаю все буде добре.
- Достоинства:
- Оригінал, швидка доставка, гарантія 24 місяці.
- Недостатки:
- Не працює кабель підключення для пк, мабуть десь перебитий.
- Продавец Hardwallet
Доброго дня!
Дуже шкода, що кабель вашого пристрою виявився бракованим. Нажаль, з технікою це інколи трапляється.
Ми відправили вам заміну, як і було узгоджено з нашими менеджером.
Якщо у вас виникнуть будь-які питання по гаманцю - звертайтеся, будемо раді допомогти вам.
Дякуємо за ваш відгук. Гарного дня! - Андрій С***
Доповнюю відгук, отримав кабель, все працює, окрема подяка продавцю, сервіс супер!
Дякуємо вам!
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Обслуговування супер, гаманець доїхав швидко, заводське пакування ціле
- Достоинства:
- Замовлявся на подарунок,
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Тримаємо планку.
- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Перепрошую, за те, що не відразу написав відгук, а лише через кілька тижнів. Хотів написати повний відгук, попередньо активувавши гаманець.
Відразу хотів би сказати, що підходив до пошуку та вибору гаманця дуже уважно, вивчав відгуки, рейтинг продавця, зворотний зв'язок тощо. Можу впевнено сказати, що даний продавець один із найкращих.
1. Швидка зворотний зв'язок та повна техпідтримка
2. 100% оригінальний гаманець
3. Посилка прийшла швидко, упакована просто супер (можна грати у футбол і точно не пошкодився б товар).
Товаром дуже задоволений, рекомендую даного продавця як одного з кращих на Розетці!
Дякую!- Достоинства:
- 100% оригінальний гаманець. Компетентний продавець. Допомога з будь-яких питань.
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Ми все ж таки не рекомендували б грати гаманцем у футбол, але навіть якщо в процесі гри він зламається, ваша крипта все одно буде в безпеці :)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Заказ пришёл быстро. Настроил, всё работает.
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Завжди намагаємося якнайшвидше надіслати замовлення наших шановних клієнтів.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Була необхідність заміни (брак, що не залежить від продавця). Після повторної перевірки і двох походів на пошту отримав заміну товару.
Дуже ввічливий і чемний продавець, постійно був на зв'язку і допомагав у процесі. Всі моменти були максимально делікатно і тактовно вирішені.
Товаром і продавцем задоволений!- Достоинства:
- Прекрасний холодний гаманець без зайвих речей
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Завжди намагаємося вирішити проблеми, що виникають, якнайшвидше.
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Отличный кошелек от проверенного производителя с 5000+ монет, то что нужно для безопасного хранения криптоактивов. Рекомендую!
- Достоинства:
- оригинал, хорошая цена, быстрая доставка
- Недостатки:
- не обнаружил
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Цей гаманець дійсно підтримує дуже багато різноманітних монет для зручності користувачів.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Отримав сьогодні товар, прийшов запакований, буде час займусь налаштуваннями, дякую!
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Сподіваємося, що ви вже налаштували гаманець та отримуєте задоволення від використання.
- роман в***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Супер прийшов швидко підходить для тих хто не часто користуються криптою просто зберігання ідеальний варіант
- Достоинства:
- Ціна якість
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Справді, цей варіант підійде для довгострокового зберігання активів, звертайтеся.
- Валерія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Купувала на подарунок брату. Не була впевнена що краще, тому подарувала цей гаманець та Trezor One. Товар був новий у плівці з чеками та гарантією.
- Достоинства:
- Новий товар
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за те, що обрали нас! Сподіваємось, ваш брат залишився задоволеним двом гаманцям.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Користуюсь вже більше 4 місяців, гаманець чудовий, жодних проблем із ним немає.
Продавець також без мінусів, до речі, офіційний дистрибʼютор)- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Оскільки ми офіційний представник, то й проблем із гаманцем теж не повинно бути. Звертайтеся у разі виникнення запитань.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Доставлено за 1 день. Після отримання продавець надсилає інструкцію з налаштуванням. Налаштування швидке (90% часу займає переписування на листок). Інтуїтивний інтерфейс, всю інформацію видно. Якісний корпус, кнопки приємно натискаються. Недороге рішення, щоб не залежати від бірж і не боятися "фішингу" з гарячого гаманця.
- Достоинства:
- Якість. Нічого зайвого
- Продавец Hardwallet
Дякуємо за такий детальний відгук, приємного користування, хай довго вам служить!
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Для тих хто вже працював з Леджером проблем не буде. Для тих хто буде використовувати в перший раз можливі питання по додаванню монет, але як то кажуть ютуб в допомогу :)
- Достоинства:
- Зручний.
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук, окрім цього завжди є можливість безпосередньо звернутись до нас, у випадку, якщо знайденої інформації буде недостатньо, приємного користування!
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Чудовий мульти валютний крипто гаманець, все працює без нарікань.
- Достоинства:
- Надійність, спокійний за свої кошти.
- Недостатки:
- Не підтримує Українську мову.
- Продавец Hardwallet
Дякуємо Вам за відгук)
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання - з радістю Вам допоможемо.
- ПетрОтзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
все четко, отправили быстро, аппарат новый, прошел проверку
- Продавец Hardwallet
Дякуємо! Будемо раді бачити вас знов!