- Дина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Купую не вперше, але вперше через Розетку. Засіб дійсно ефективний. Окремо відмічу пакування - як на подарунок, фірмова коробочка і фірмовий картонний пакет, супер)
- Продавец Pretty Duck
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Хорошая сыворотка,реснички растут при ежедневном использовании.Упаковка супер,быстрая отправка.
- Продавец Pretty Duck
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- ТатаОтзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Действительно работает как в описании. Довольна покупкой.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Добрий день, який срок годності ?
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Дуже дієвий засіб для росту вій. Купляю вже не вперше, результат після 3 тижнів користування, вії дуже гарно ростуть, створюючи виразний погляд. Однозначно рекомендую.
- Продавец Pretty Duck
Доброго дня! Дуже вдячні за Ваш відгук!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Средствами Чериш пользуюсь не впервые и пробовала и для ресниц и для бровей и туш.Туш неплохая,для бровей тоже рабочее средство,волоски начинают отрастать где-то через недели 3 после начала использования,для ресниц беру постоянно,ресницы отрастают быстрее становяться длиннее (на густоту средство не влияет девочки,только на длинну).Средство приятное в использовании,без резких отдушек не липкое не склеивает,мне нравиться.Но единственный минус это то что если вы начали пользоваться то уже придется пользоваться на постоянной основе без перерывов.Просто в начале терапии надо использовать каждый день,а потом для поддерживающего эффекта раз в 2-3 дня обязательно.Как только сделаете перерыв в 2-3 недели,всё,ресницы после естественного выпадения вырастают новые вообще ни о чем.Использовать короче надо постоянно.Это не совсем экономно так как средство не дешевое ну и иногда хлопотно,брать с собой и в отпуск и всюду.
- Достоинства:
- Хорошее средство без липкости без резкого запаха
- Недостатки:
- Надо использовать на постоянной основе почти непрерывно
- Вел О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Дуже крута сироватка, вії ростуть дуже швидко рекомендую
- Продавец Pretty Duck
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Величезне спасибі за надзвичайно якісний товар! Маю постійну проблему з випаданням вій і брів через ендокринне захворювання. За багато років це перший дієвий засіб для росту вій. Результат видний вже за місяць використання. І туш теж дуже якісна. Підтртмує вії, розпушує, трошки видовжує, не осипається, тримається весь день без проблем і легко змивається водою. Однозначну планую купувати і засоби для брів.
Щиро дякую!- Достоинства:
- Дійсно стимулює ріст вій
Доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук)
- Валентина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Чудовий засіб. Дійсно працює. Рекомендую
- Достоинства:
- Працює
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Пишу відгук після 2 місяців користування, засіб дійсно дієвий. Буду купляти ще
Доброго дня, Дарія!
Дякуємо Вам за відгук )
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Гарна штукенція! Але при умові щоденного нанесення. Якщо мазати коли-неколи, то толку не буде. Я ефект помітила через 21 день ... і десь через тиждень ще довжина додалась і трималась, поки я мазала. Мені сподобався я і брови підмазувала, то волоски нові з'являлись. Після закінчення препарату ефект почав на віях поступово згасати.
- Достоинства:
- Зручне нанесення. Видимий ефект.
- Недостатки:
- Мені дорогувато.
- Продавец Pretty Duck
Доброго дня, Юлія!
Щиро дякуємо за Ваш відгук.
Хочемо зазначити, що користуватися сироваткою важливо щодня, перші 2-2,5 місяці. Після цього, коли буде досягнуто бажаний ефект, варто перейти на використання 2-3 рази на тиждень для підтримки ефекту та живлення війок.
В такому режимі однієї упаковки сироватки вистачає приблизно на 7 місяців використання.
Після повного припинення використання сироватки, вії поступово, за 3-4 місяці, будуть повертатися до природнього стану, але залишатимуться густіші та міцніші, так як сироватка позитивно впливає на цибулини вій.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Замовила вже другий раз, через півтори місяці результат дуже помітний, вії значно довші і темніші. Десь через півроку повернулись до попередньої довжини
- Недостатки:
- Може бути подразнення і почервоніння над лінією росту вій
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Средство потрясающее! Результат выше ожидаемого. Продавцу огромное спасибо. Быстро перезвонили, сразу отправили. Даже рекомендации по пользованию выслали. Приятно будет и дальше делать здесь покупки.
- Продавец Pretty Duck
Доброго дня, Анна!
Щиро вдячні за Ваш відгук!
Хорошого Вам дня та приємного користування!
- Уляна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Купую цей засіб вже не вперше, дуже задоволена ефектом, після нього вії справді стають значно густіші і довші, вперше випробувала після зняття нарощених. Коли наношу туш, іноді навіть запитують чи не наростила часом знову вії :) . Тюбика вистачає на довго. Магазину дякую за оперативність- швидко зконтактували і відправили товар у той же день.
- Достоинства:
- Хороша якість, вії гарно відростають, вистачає на довго
- Недостатки:
- Недоліків для себе не виявила
- Марта Н***Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл
Чудовий засіб, є очевидний результат