Отзывы покупателей о Средство для роста ресниц - Cherisher Cherish Lash 3ml (272127-407)

Оценка пользователей 4.93/5
  • Дина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Купую не вперше, але вперше через Розетку. Засіб дійсно ефективний. Окремо відмічу пакування - як на подарунок, фірмова коробочка і фірмовий картонний пакет, супер)

• Продавец  Pretty Duck

Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Хорошая сыворотка,реснички растут при ежедневном использовании.Упаковка супер,быстрая отправка.

• Продавец  Pretty Duck

Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Тата
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Действительно работает как в описании. Довольна покупкой.

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Добрий день, який срок годності ?

• Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Дуже дієвий засіб для росту вій. Купляю вже не вперше, результат після 3 тижнів користування, вії дуже гарно ростуть, створюючи виразний погляд. Однозначно рекомендую.

• Продавец  Pretty Duck

Доброго дня! Дуже вдячні за Ваш відгук!

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Средствами Чериш пользуюсь не впервые и пробовала и для ресниц и для бровей и туш.Туш неплохая,для бровей тоже рабочее средство,волоски начинают отрастать где-то через недели 3 после начала использования,для ресниц беру постоянно,ресницы отрастают быстрее становяться длиннее (на густоту средство не влияет девочки,только на длинну).Средство приятное в использовании,без резких отдушек не липкое не склеивает,мне нравиться.Но единственный минус это то что если вы начали пользоваться то уже придется пользоваться на постоянной основе без перерывов.Просто в начале терапии надо использовать каждый день,а потом для поддерживающего эффекта раз в 2-3 дня обязательно.Как только сделаете перерыв в 2-3 недели,всё,ресницы после естественного выпадения вырастают новые вообще ни о чем.Использовать короче надо постоянно.Это не совсем экономно так как средство не дешевое ну и иногда хлопотно,брать с собой и в отпуск и всюду.

Достоинства:
    Хорошее средство без липкости без резкого запаха
    Недостатки:
    Надо использовать на постоянной основе почти непрерывно
  • Вел О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Дуже крута сироватка, вії ростуть дуже швидко рекомендую

• Продавец  Pretty Duck

Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Величезне спасибі за надзвичайно якісний товар! Маю постійну проблему з випаданням вій і брів через ендокринне захворювання. За багато років це перший дієвий засіб для росту вій. Результат видний вже за місяць використання. І туш теж дуже якісна. Підтртмує вії, розпушує, трошки видовжує, не осипається, тримається весь день без проблем і легко змивається водою. Однозначну планую купувати і засоби для брів.
    Щиро дякую!

Достоинства:
    Дійсно стимулює ріст вій
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pretty Duck

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук)

• Валентина Є***

Чудовий засіб. Дійсно працює. Рекомендую

Достоинства:
    Працює
  • Дарья С***

Пишу відгук після 2 місяців користування, засіб дійсно дієвий. Буду купляти ще

Доброго дня, Дарія!
      Дякуємо Вам за відгук )

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Гарна штукенція! Але при умові щоденного нанесення. Якщо мазати коли-неколи, то толку не буде. Я ефект помітила через 21 день ... і десь через тиждень ще довжина додалась і трималась, поки я мазала. Мені сподобався я і брови підмазувала, то волоски нові з'являлись. Після закінчення препарату ефект почав на віях поступово згасати.

Достоинства:
    Зручне нанесення. Видимий ефект.
    Недостатки:
    Мені дорогувато.
    • Продавец  Pretty Duck

Доброго дня, Юлія!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук.
      Хочемо зазначити, що користуватися сироваткою важливо щодня, перші 2-2,5 місяці. Після цього, коли буде досягнуто бажаний ефект, варто перейти на використання 2-3 рази на тиждень для підтримки ефекту та живлення війок.
      В такому режимі однієї упаковки сироватки вистачає приблизно на 7 місяців використання.
      Після повного припинення використання сироватки, вії поступово, за 3-4 місяці, будуть повертатися до природнього стану, але залишатимуться густіші та міцніші, так як сироватка позитивно впливає на цибулини вій.

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Замовила вже другий раз, через півтори місяці результат дуже помітний, вії значно довші і темніші. Десь через півроку повернулись до попередньої довжини

Недостатки:
    Може бути подразнення і почервоніння над лінією росту вій
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Средство потрясающее! Результат выше ожидаемого. Продавцу огромное спасибо. Быстро перезвонили, сразу отправили. Даже рекомендации по пользованию выслали. Приятно будет и дальше делать здесь покупки.

Доброго дня, Анна!
      Щиро вдячні за Ваш відгук!
      Хорошого Вам дня та приємного користування!

• Уляна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Купую цей засіб вже не вперше, дуже задоволена ефектом, після нього вії справді стають значно густіші і довші, вперше випробувала після зняття нарощених. Коли наношу туш, іноді навіть запитують чи не наростила часом знову вії :) . Тюбика вистачає на довго. Магазину дякую за оперативність- швидко зконтактували і відправили товар у той же день.

Достоинства:
    Хороша якість, вії гарно відростають, вистачає на довго
    Недостатки:
    Недоліків для себе не виявила
  • Марта Н***
    Продавец: Pretty Duck. Объем: 3 мл

Чудовий засіб, є очевидний результат