- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Нарікань немає: все добре працює. Відправили швидко, якісно запакували. Дякую))
- Продавец Hardwallet
Вдячні за відгук! Приємного користування!
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Отримала швидко. Все працює добре. Ключ завантажився підписує без проблем
- Достоинства:
- Оперативно відправили замовлення, надали чек.
- Недостатки:
- невиявлено
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за чудовий відгук!
- Ілля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Взагалі нічого особливого, пароль максимально 8 значний можливо поставити, зовнішній вигляд взагалі мовчу
- Продавец Hardwallet
Доброго дня! Дуже жаль, що вам не сподобався зовнішній вигляд. Ви можете звернути увагу на SecureToken 338S, він зроблений з металу та має більш преміальний зовнішній вигляд!
Гарного вам дня!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Замовив, отримав в заявлені строки. Працює)) відповідає меті його використання. Податкова підтвердила ;)
- Достоинства:
- Відповідає опису. Придатний до використання.
- Недостатки:
- Вартість.
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Дуже раді що усе чудово!
- Барсук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Проблема решена
Очень неисполнительный Продавец. Не выдерживает обещанных им же сроков отправки. Еще и, по-детски, придумывает примитивные отговорки. Очень несерьезные люди. Не рекомендую с ними связываться
- Недостатки:
- Доставка
- Продавец Hardwallet
Андрію, доброго дня!
З нашого боку, було дуже невірно пообіцяти вам відправити товар новою поштою день у день, при наявних умовах постійних відключень світла як на відділеннях НП, так і на нашому складі.
Але, все ж таки ми знайшли вихід та доставили вам товар сьогодні зі складу нашого партнера, на наступний день після розміщення замовлення. Напевно, вийшло навідь швидше, чим товар їхав би зі Львова до Києва.
Ми сподіваємось, що нам вдалося хоча б частково задовольнити ваші очікування від нашої компанії.
Гарного вам дня!
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hardwallet
Дуже швидко доставили. Якісний. Дякую!)
- Продавец Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Раді, що вам підійшов цей товар.