Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Телевізор 43" Nokia Smart TV 4300B Full-HD SMART HDR 4xHDMI 2xUSB Android 9.0

Код:  344190796
Оценка пользователей 4.19/5
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Коргі теж сподобався

Достоинства:
    Колір, звук, ціна
  • Олег М***

Якщо не розглядати під мікроскопом, то для перегляду контента на 43'' якість зображення дуже пристойна. Зручний пульт, доволі зрозуміле меню, нормальний звук. Рекомендую

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість, простота у використанні. Про надійність напишу згодом окремо
  • Валентина
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Хороший телевизор. Яркий, контрастный. Звук - огонь)

Достоинства:
    Большой экран и хорошие динамики
    • Артем

скажите, а сколько у него оперативная память?

• Олександр.

Прочитайте характеристику.

• Игорь М***

можно минутное видео картинки изображение выложить

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный

Як на свої гроші телевізор Ок (купували до подорожчання).

Достоинства:
    Ціна/якість, свої функції виконує
    Недостатки:
    Зображення не дуже. Можливо ще потрібно з налаштуванням розібратися
  • Андрій Ж***

Брав для батьків. Одразу не писав відгук, щоб отримати реальний досвід користування. За свої гроші в теперішній час, на мою суб'єктивну думку, оптимальна покупка. В діапазоні цін до 8000грн, є або Самсунг з мегаповільним старим "Тайзеном", або Філіпс з неоднозначною репутацією, або щось від друзів китайців. Хоча історія цього витвору також цікава, збирають турки з китайських комплектуючих на замовлення європейських власників Nokia. Для тих кому не підходить зображення - там є налаштування, багато чого можна підкрутити. Звук нормальний, зрештою ніхто не забороняє підключати акустичні системи. Пульт крутий, підсвічування це дуже цікаво. Операційна система Android мені сподобалась, є з чим порівняти. По суті смартфон з дисплеєм 32".

Достоинства:
    Стильний, гарно зібраний, виглядає досить якісний. Як телевізор за 190 долз з SmartTV взагалі норм.
    Недостатки:
    Є підлагування при холодному запуску після вимкнення живлення, якщо з режиму "сон"- все швидко як на свої характеристики. Якість зображення не топ, але як для HD досить непогано.
  • Аліна Л***

Чудовий телевізор за адекватну ціну.
    Хоча завжди була прихильником техніки Самсунг,вирішили спробувати взяти цей телевізор.
    Подобається в ньому те, що абсолютно зрозуміле меню та налаштування і нормальний повноцінний пульт.
    Для нашої сім'ї чудовий варіант за невеликі кошти.
    Дитина дивиться ютуб кідм ми з чоловіком необхідне нам.
    Не бачу сенсу переплачувати більше.

Достоинства:
    Ціна,якість,пульт.
  • Александр О***

Хороший телевизор за свои деньги для среднего сегмента.

Достоинства:
    Не тормозит и хороший динамик с контрастом за свои то деньги
    Недостатки:
    пока что не обнаружил еще их
  • Александр Ч***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Якість за такі гроші!!!В цьому сегменті цін один з найкращих варіантів!!!

Достоинства:
    Збірка не Китаю, зображення якісне, гарний звук
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • макарова и***

Дуже гарний за свої кошти,швидкий,гарний андроїд,хто не знає то в ньому ж така функція щоб виключити повністю його треба 2-3 секунди утримати кнопку,а якщо просто натиснути кнопку то він буде в режимі очікування на паузі

Достоинства:
    Гарне зображення,звук,легкий в налаштуванні
  • Дмитро Р***

Мені все сподобалось рекомендую

Достоинства:
    Швидкість доставки,якість товару
    Недостатки:
    Не виявив
  • Зоряна С***

Купили батькам на Чорну П'ятницю, задоволені на 200% - дивляться Youtube, Sweet TV, фільми з флешки.
    Якість картинки вражаюча, звук чистий без рипів/скрипів і лаконічний зовнішній вигляд.

Важливий нюанс - дуже простий в користуванні інтерфейс. Для нас це важливо, тому що брали для людей 55-60 років.

Достоинства:
    За свої кошти виконує всі заявлені в характеристиках вимоги.
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Іванна

Появилася чорна пляма,подав заявку.Відповіді ніякої

• Женя

куди подавали заявку?

• Іванна

В додатку

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Дарія Ш***

Нормальний телевізор, 2 місяці в користуванні, ніяких нарікань.

Якість
  • Катерина К***

Повністю задоволена покупкою, ціна відповідає якості
    зауважень немає

Достоинства:
    зручний, легесенький, легкий у налаштуваннях
  • Константин К***

Топ за свої гроші

Достоинства:
    Всим задоволений
    Недостатки:
    Відсутні
    • Ігор

Яке кріплення брали для цього телевізора?

• Алла Р***

Хороший тв! Цена-качество.

• Дарья С***

Отримали сьогодні наш телевізор - влаштував, ціна-якість відмінна. Підклювили нетфлікс, гугл акаунти, все ок.

Єдине що я не можу зрозуміти - я гадала, що в телевізорі тв тюнер вже вбудований, але я не змогла налаштувати канали. Підкажіть, будь ласка, чи обов'язково купляти антену, чи я щось не розібралась в налаштуваннях

Достоинства:
    Ціна, якість звуку і картинки, інтуітивне налаштування
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Ігор

Телебачення не буде працювати без антени

• Ярослав В***

Все ок

• Алла С***

Телевізор сподобався, картинка класна, є голосовий пошук, підключили без проблем. 5/5

• Денис Ф***

Телевизор бомба, пока ничего не заметил

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Валентина М***

Користуємося вже понад 2 роки. Працює відмінно.

Достоинства:
    Хороша робота
  • Наталія К***

Все працює, задоволена

• Альона Б***

Користуюсь майже рік.
    Нарікань немає.
    Чудовий за свої гроші.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Немвє
  • Сергей Ф***

Вроде все норм

• Евгений З***

Сьогодні отримав замовлення, яке зробив позавчора. Дякую, окремо за оперативність, так як сроки піджимали. Телевізор має всі характеристики, які зазначені в описі: стриманий дизайн, простий в налаштуванні, якість звуку та зображення, за свої гроші 10 з 10. Ну, а далі час покаже. Тещя задоволена - сплю спокійно!!!))))
    Всім мирного неба!!!

Достоинства:
    Сервіс, ціна та якість.
    Недостатки:
    Перший день, надіюсь все буде ОК.
  • Влада

Придбали телевізор майже 6 місяців тому. ROZETKA доставила швидко, до дверей. Задоволені, за час користування проблем не виявлено.

- Зручно зв'язується з телефоном або комп'ютером, тобто можна транслювати відео, наприклад з ютуб або іншого сайту, на телевізор
    - Легке налаштування, можно підв'язати свій гугл-акаунт
    - Є USB-порти, до них можна завантажити будь-який зручний файл менеджер та користуватися файлами з флешки
    - З Google Play можна завантажити будь-які потрібні додатки

Також є можливість користуватися голосовим пошуком зі смартфону - нажаль у пульті з комплектації немає такої переваги.

Достоинства:
    Ціна, якість зображення, звук, smart tv, пульт з підсвічуванням
  • Николай В***

Отличный телевизор.работает все ок

Достоинства:
    Звук цвета класс.настройки все просто.спасибо розетке
  • Тетяна Ю***

Телевізор супер. Покупкою задоволена. Просто налаштовується. Звук і картинка відмінна.Рекомендую.

Достоинства:
    Сучасний та простий у використанні.
    Недостатки:
    По wi-fi працює гірше ніж по кабелю. Гучність слабо видніється на екрані ТБ
  • Артем М***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный

Норм за свої гроші

Достоинства:
    Великий екран,хороший звук,швидкий
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Сергій К***

Телевизор рекомендую все супер

• Александр К***

Отличный тв, смотриться как Ксяоми. Лучшее на рынке по соотношению цена качества. Посмотрим как будет дальше себя вести, но пока доволен на 100%. Любые апк устанавливаются без проблем. Углы обзора 170 не меньше. Металическая спинка, стекло спереди - рядом с дешовыми китайскими пластмасовыми уродцами смотриться как будто между ними разница в 15000 грн а не 1500.

Достоинства:
    Красивый, дорого смотрится, пульт с подсветкой, хороший полный Андроид, за такие деньги пушка!
    Недостатки:
    мало опреативной памяти - еще бы хоть 0,5 Гбайт и все было бы идеально
  • Елена К***

Телевізор сподобався, ціна-якість. Смарт, пульт,звук якісний та доволі гучний. Можно настроїти під себе і картинку і звук. Дякую Rozetka за гарний сервіс.

Достоинства:
    Простий в збірці та настройки, пульт,звук,смарт,
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Алексей К***

Хороший телевизор за такие деньги. Звук громкий, цвета яркие. Подключили интернет через вайфай, скачали Киевстар ТВ и наслаждаемся просмотром.

Достоинства:
    Звук, цвета
    Недостатки:
    За два месяца не выявлено
  • Михаил С***

За свої кошти норм! Відправили дуже швидко ! Все супер!

Достоинства:
    Працюе дуже простий в налаштуваннях
    Недостатки:
    Через кожні 3 години вимекается( сон вимкненний)
  • Вадим К***

Гарний телек, працює на всі 100, мені подобається, але тількі сам не зміг настроїть, пришлось визвать провайдера щоб ввів програми.

Достоинства:
    Коли включив телек, обновився андроїд,є гугуль помічниця.
    Недостатки:
    Визвав провайдера щоб він ввів програми бо сам не зміг і слабий звук.
  • Олександр

подобається цей бренд поки що не розчарований ні телефоном ні телевізором

Достоинства:
    NOKIA, чистий Android
    Недостатки:
    не знайшов