- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega. Размер: A
Очень осталась довольна покупкой)
- Достоинства:
- Очень осталась довольна
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega. Размер: A
Продавець відповідав на всі запитання, товар був нормально упакований, розмірна сітка співпадає.
- Достоинства:
- Тільки позитивне враження про товар і продавця.
- Таїса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega. Размер: A
Не розумію претензій в бік продавця, все спрацьовано чудово, товар якісний, проблем з замовленням / відправкою не було, навпаки, довго не могла отримати зі свого боку, в зв'язку з поточною ситуацією. Продавець навіть нагадав, що замовлення чекає. Тому тільки найкращі враження
- Достоинства:
- Відповідає опису, виконує свої функції, виглядає якісно
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega. Размер: A
Дякую за швидку доставку. Товар сподобався
- руслана к***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega. Размер: A
продавец отправил достаточно быстро.
Очень внимательный продавец, общение приятное, товар пришел быстро, аккуратно оформлено, мне все понравилось.
Рекомендую всем.- Достоинства:
- Товар качественный все пришло по моему размеру
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega. Размер: A
Замовляю в продавця вже в котрий раз. Як завжди все на вищому рівні. Швидке та якісне обслуговування. Після оформлення замовлення зі мною одразу зв'язалися, підтвердили замовлення, проконсультували. Товар дуже гарної якості. Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидке та якісне обБюстгальтер м'ягкий,легенький,легко миється, дуже зручний. Класно створює ефект "піднятих грудей".
- Недостатки:
- Недоліків немає.
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega. Размер: A
Лиф шикарный, к коже клеется хорошо спустя 4 часа НЕ от клеелся. Первое впечатление у меня от него просто супер. Рекомендую
- Достоинства:
- Доставка быстрая. Приняли заказ в течении часа, а отправили на следующий день( заказывала после 17:00)
- Наталия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega. Размер: A
Сподобовся бюстгальтер