- Наталья Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Товар просто супер!!!
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних та корисних страв!
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Все добреж
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук! Смачних страв))
- Гришко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Все супер. Все подобається. Майже кожен день в користуванні. Проблемних питань немає.
Дякую за якість.- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Щиро рада, що помічниця Вам подобається)) Смачних страв!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дуже гарна сковорода.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Вітаю
Сковорідка супер
Пропалив олією, близько 30хв.
Смажить чудово
Є 1 нюанс, ручка дуже гріється, але це вже моя провина, що замовив таку сковорідку)
Моя порада, купуйте саме в цього виробника, але з термостійкою ручкою
Тим не менш, моя оцінка 5\5- Достоинства:
- Відмінна якість матеріалів, і довговічність( чугун, хто шарить, для тих коменти лишні)
- Недостатки:
- Ручка дуже гаряча, треба силіконова прихватка
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам велике за відгук)) Так-так, ручка гріється, тому треба бути уважнішим, щоб не попекти руки на автоматі. Дерев'яна ручка буде гарним варіантом. Ще раз дякуємо та смачних страв!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Дуже задоволена покупкою. Якщо спочатку все зробити правильно, проблем з експлуатацією не буде. Недоліків, не знайшла
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачненьких страв!
- Михал М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Цена-качество
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв))) Вкусных блюд!
- Михал М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Прокалил по инструкции,жарил картошку- не существенно подгорает,читал что: нужно время чтобы она хорошо пропиталась маслом,в целом качество хорошее, буду заказывать ещё!
- Достоинства:
- Не (тефлоновое) покрытия, от которого люди болеют раком по всему миру! Дешевле в два раза от "Тефаль"
- Недостатки:
- Нужно время ,чтобы её прокалить
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв)) Да, к чугуну может пригорать, но на это есть причины.
1. Мало масла
2. Недостаточно разогрета сковорода (нужно пару минут на НЕБОЛЬШОМ огне с маслом)
3. Сильный огонь
4. Продукт из морозилки
Ну и плюс после того как положили продукт буквально через 30 секунд поддеть его металлической лопаткой. И не бойтесь при этом поцарапать сковороду)))
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Прокалила сковорідку, як написано в інтрукції. Готувала яєшню, млинці, коржі - сковорідка швидко нагрівається, нічого не прилипає. Сковорідка досить широка - для коржів саме те.
- Достоинства:
- Міцна, зручна у користуванні, їжа не пригорає
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за відгук))) Смачних страв =)
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Купила недавно, користуюсь з задоволенням, зробила все, як в інструкції( за неї окреме дякую), все вийшло. Подобається все: сама сковорідка, упакування з подаруночком, все естетично і добре, я навіть бірку приспособила.Дякую за якісний товар, буду замовляти ще, щоб були різних розмірів.
- Достоинства:
- Зручна у використанні за рахунок високих бортів, кришку скляну підібрала легко
- Недостатки:
- Трохи важкувата, але можна брати з двох сторін( там є така дужка), і нормально.
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам велике за відгук та світлини)) Раді, що все сподобалось! Креативна баночка вийшла=) Смачних страв!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Замовив дану пательню, забирав самовивозом, дома выявилося, що вона крива - не щiльно закривалася скляна кришка(
Через дечкий час представник поцiкавився покупкою; пiсля переписки кур'ер безкоштовно привiз декiлька петельнь на вибiр для замiни.- Достоинства:
- "Вiчна" пательня, робота з клiентом
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та розуміння! Сподіваємось, що помічниця буде гарно працювати=) Смачних страв!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
За свої гроші чудовий варіант і значно більш екологічний на відміну від сковорідок з покриттям.
Радикальних відмінностей у приготуванні не помітив, крім того, що треба олія і треба гріти трохи.
Є невеликі дефекти лиття і сліди обробки на внутрішній поверхні, але вони мають з часом заповнитися. На приготування вони з самого початку не впливають, більше естетика.
Хочеться тепер трохи меншу сковорідку, 26 см велика і важка.- Достоинства:
- Умовно вічна, теплоємка, можна шкребти метало. Зовсім недорога сковорідка при цьому.
- Недостатки:
- Вага для 26см доволі суттєва. Так щоб взяти однією рукою і насипатим їжі всім за столом зразу може не вийти, треба тренуватися.
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за відгук))) Раді, що сподобалось! В нас є і маленьки=) Смачних страв!
- Марианна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дуже крута сковорідка, не прилипає, швидко і рівномірно нагрівається, легко миється. Смажена картопля на ній- це смак із дитинства)
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) О таааааак, картопля - це фаворит. Вона якась особлина на чавуні. Смачних Вам страв!
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Пательня смажить чудово!
Придбавши її бонусом отримаєте підкачані руки- Достоинства:
- Гарно виконує свою роботу
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Ахахахаха, то це доп. послуга від пательні=) Смачних страв!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дуже крута сковорідка. За пакування 10 зірочок. Надшвидка доставка. Все дуже сподобалося.
- Достоинства:
- Гарна якість, гарна комунікація, швидка доставка
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за відгук))) Нам приємно, що Ви задоволені)) Такий був план)) Смачних страв!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Дуже задоволена.Сковорідка шикарна. Дякую за подарунки. По інструкції прожарила метал. Дійсно нічого не прилипає, приємно на ній готувати, рівномірне прожарювання, швидке нагрівання. Навіть готувала на нижчих температурах, ніж зазвичай. Стильно, по-українськи та ще й корисно і екологічно. Вдячна за такий товар.
- Достоинства:
- Не шкодить організму
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук! Українське - це найкраще)) Смачних Вам страв!
- Віта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Сковорідка просто пожежа, швидкість відправки блискавична, вчора в обід замовила, сьогодні на вечерю вже смажу картоплю)) Задоволена на всі 100%, давно шукала таку сковорідку.
- Достоинства:
- Одні плюси, гарантія 100 років, чекаю з нетерпінням, щоб по закінченню гарантійного терміну відправити вам її назад.
- Недостатки:
- Беріть вже гроші зверху, тільки випаліть ту сковороду, диму наче від потяга
- Продавец Далайн
Ох. як чудово))) Дякуємо за відгук! Картопля - то просто бест страва))) Смачних страв))
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Якість супер!
- Достоинства:
- Розміри,покриття.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Ксения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Звикаємо користуватись чавунною сковорідкою. Подобається екологічність та її вигляд, стильна, містка, з фірмовим тисненням. Але поки що постійно переживаю, щоб не поржавіла від вологи. По вазі мені нормально і бортики 6 см ідеально.
- Достоинства:
- Красива, містка
- Недостатки:
- Не можна залишати вологу
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)))Смачних Вам страв!
- Любовь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Надіслали швидко, з додаванням приємних несподіванок. З прокалюванням треба помудохатись, але воно того варто. Підказка- можна взяти туристичну газову плитку і прокалити на вулиці тоді нічого не смердить. Загалом я задоволена, позбулася усього тефлону вдома.
- Достоинства:
- Добре смажить
- Недостатки:
- Важкувата але це очікувано
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за такий розгорнутий відгук))) Так якісний чугун він такий важкуватий=))
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Хороша сковородка, наріканнь немає
- Достоинства:
- Хороша сковорода
- Недостатки:
- Велика вага
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук))) Щиро радіємо, що Вам все подобається! Справжній чугун, має раельну вагу))))
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Ну дуууже гарна пательня! Готувати на ній - одне задоволення. Після приготування картоплі в вершках і сиром були пригрілості на стінках, думала, що буду довго віддирати. Але ніт)) Все відмилось швидко і легко)) Вангую, що це буде моя улюблення пательня))
Друге фото - вже після приготування.
І ще дуже сподобалось пакування - наче подарунок)) І велике дякую за дуже детальну інструкцію. Робила все як там написано і все чудово!- Достоинства:
- Довговічність, дизайн
- Недостатки:
- ахаха, вага! Але ж ще не вигадали як зробити чавун легким))
- Продавец Далайн
Які гарні світлина=)) Дякуємо Вам за такий чудовий відгук)))
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Класний посуд. Дуже презентабельно пакування )
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв=)
- Ткаченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Отримав сковорідку, ввів експлуатацію по інструкції.
Вже разів 5 готували на ній після цього. Смажені яйця були чорні знизу, а після миття сковорідка постійно залишає чорні сліди на салфетці при витиранні. Що не так я зробив? Якщо це норма, то що це чорне?, бо якось істи це не дуже хочеться.- Достоинства:
- Швидко відправили. Гарне пакування. Бонусна лопатка в подарунок.
- Недостатки:
- Мажеться чорним.
- Продавец Далайн
Чорне на серветці - це випалений з чавуна вуглець. Вугілля. Воно чорне. Чавун - це залізо з високим вмістом вуглецю. Треба ще раз добре вижарити як в перший раз
- Ткаченко А***
Вижарити просто на вогні чи всю процедуру плита духовка треба повторити?
- Продавец Далайн
Повторити плита, та декілька разів повторити духовку. Краще з вершкоим маслом
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Ми дуже задоволені!
- Достоинства:
- Якість!
- Продавец Далайн
Дуже дякуємо за відгук)))
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Чугун як чугун. Має свої плюси і мінуси. Замінив собі та рідним всі тефлонові. Задоволений. Виробництво Одеса
- Достоинства:
- Вічна сковородка
- Недостатки:
- Йшов 9 рік війни, а в сєпарському краї пакування продукції тою самою мовою, що і ракети
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних Вам шедеврів=)
- Андрій Б***
Я теж здивувався, чому пакування кацапською((
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Прекрасна пательня. Жодних нарікань до якості. При правильній обробці (що є у інструкції), готує майже щозавгодно без пригоряння.
Чавунна пательня, при дбайливому догляді — інвестиція на століття.
Готую як на «сухій» (тортільї, деякі гриби, тости) так і з олією (бульба, мнєсо, овочі)- Достоинства:
- Чавун, що означає утримування температури, а отже миттєве смаження/запікання, а не «варка» продуктів.
Жодних обмежень до шкрябань: хоч ножем ріжте. Жодних обмежень по температурі. - Недостатки:
- При купівлі чавуна, треба розуміти як за ним доглядати та як обробляти.
Це не є мінусом, а власне специфікою, та при дбайливому догляді служитиме вічно
- Продавец Далайн
Дякуємо, Олексій!) Дуже інформативний і цікавий відгук!) Готуйте з задоволенням!)
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Чудові сковорідки( замовляла дві), практично лише ними і користуюсь. Не пригорає,страви смачні( особливо жарена картошка). Все гаразд!
- Достоинства:
- Вмістітельна
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук) Дуже приємно)
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Супер! Дякую!
Супер) дякую)
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дякую за класну сковороду, чудову якість і обслуговування та за приємні подарунки в комплекті!
Буду звертатися ще!- Достоинства:
- Річ на віка
- Недостатки:
- Трохи важкувата
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Отримавши отримав масу приємних вражень від пакування та супроводжуваної документації. Далі почалися "танці з бубном" щоб підготувати до першого використання, добре що була супроводжувальна інструкція. ПРожарювати дійсно треба в добре провітреному приміщенні (в перший раз) бо масло (заводський антікор) дійсно добре димить та смердить. Виконавши 4 циклу прожарювання та змащування, дійсно отримав гарний результат. Нічого не пригорає. Готувати краще ніж на попередній Тефаль, і таке враження що виходить смачніше. Головне знати що перед готуванням чавунна пательня повинна бути добре розігріта а вже потім масло і вперед. Дякую виробнику, дійсно гарна річ та за рахунок брендового лиття виглядає дуже стильно.
- Достоинства:
- Вічна, екологічно реально смачно.
- Недостатки:
- мабуть вага, якщо кухар тендітний
- Продавец Далайн
Дякую за відгук) Дуже приємно) від таких відгуків прям крила виростають)
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Отличная вещь! На века, качественная. Прокалили по инструкции, повторили 2 раза. Ничего не пристает, еда получается вкуснее, чем на тефлоновых сковородках и безвредная, никаких перфтороктановых кислот! Удобная в использовании, не боишься испортить поверхностный слой. Очень довольна. Спасибо за железную мочалку и инструкцию по прокаливанию! Очень полезная информация, много чего не знала.
- Достоинства:
- долговечная, надежная, качественная, безвредная, удобна в использовании
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв))) Вкусных Вам шедевров!)
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
чудовий продавець і обслуговування,рекомендую
- Достоинства:
- практично вічна річ,переживе своїх виробників,про неї писатимуть архіологи у майбутньому)
- Недостатки:
- може бути заважкою для жінок,для чоловіків - ідеально
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та за те,що оцінили нашу працю)) Точно будуть писати=))
- Юрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Товар і обслуговування задовольнили очікування. Магазин рекомендую . Чавунні сковороди взагалі бімба , але важкі і після мийки потребують висушування і бажано змащування олією , про це треба пам'ятати.
- Достоинства:
- Товар задовольнив очікування , це моя четверта чавунна сковорода , головне правильно підготувати до експлуатації і не залишати мокрою після мийки.
- Недостатки:
- Важка ( це стосується будь якого чавунного посуду )
- Продавец Далайн
Дуже дякуємо за відгук)) Так,чавун не полюбляє водичку
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfect Plates. Диаметр: 24
Дуууууже важка, і це без їжи.
- александр п***Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Диаметр: 24
Гарна сковорідка, нічого не пристає! Все чудово! Але є запах металу у стравах що готуєш (не критично).
- Достоинства:
- Нічого не пристає.
- Недостатки:
- Запах металу в стравах.