- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Півроку тому вирішила повністю відмовитись від тефлону і перейти винятково на нержавійку і чавун, бо набридло кожен рік куплять нову пательню. Цю купляла на кожен день - коли треба швидко щось розігріти або посмажити невелику порцію на один раз, і вона для цього підходить ідеально. розмір якраз на одну (максимум дві) людини, гріється швидко, шкрябай чим хоч. надійна і явно довговічна річ. рекомендую.
- Достоинства:
- зручна і невбиваєма
- Продавец Далайн
Щиро дякуємо за Вашу довіру та відгук! Нехай готувати буде легко, а страви виходять неймовірно смачними!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Полюбляю чавунні сковорідки. Як спробував то тепер тільки ними і користуюсь. Так, треба трошки заморочитись перед першим використанням. І так, сковорідці може не сподобатись якщо її залишити мокрою ще й накрити кришкою. Але воно того вартує, їжа виходить смачною, лопатки можна використовувати які хочеш і не треба думати що там може якесь покриття зіпсуватись. Щодо зберігання, особисто я після того як помити сковорідку ставлю її на хвилинку на газ і вона швидко просихає.
- Продавец Далайн
Дякуємо, що обрали нас! Нехай готувати буде в задоволення!
- Федорук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Чудова сковорода, використовую для смаження картоплі та дерунів. Монолітна ручка робить її фактично вічною, не пригоряє - те що треба.
- Достоинства:
- надійна й недорога
- Продавец Далайн
Дякуємо за довіру! Смачних страв і гарного настрою!
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Замінив свою тефлонову сковорідку на чавунну. Бо не відомо, що то за тефлон і як він впливає на здоров'я. Користуюся вже понад 6 місяців, майже кожен день. Задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Екологічність, не прилипає їжа, не дряпається. Довго нагрівається та довго охолоджується.
- Недостатки:
- Важка
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Дуже якісна сковорідка, нічого не прилипає і виявилось не так вже і складно обробити перед використанням
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Дуже задоволена якістю сковороди. Важка) Користуюсь і на газовій плиті і для запікання в духовці. Що б не готувала, усе легко відмивається. Після кожного миття натираю олією, щоб на сковороді не утворювався ржавий наліт. Рекомендую!
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації)) Смачних страв!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Купувала пів року тому на подарунок. Власник дуже задоволений, користується сковорідкою постійно, дуже подобається!
- Достоинства:
- Відповідає очікуванням
- Недостатки:
- Не помітили
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Щиро раді, що все сподобалось)) Смачних страв!
- Данил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
отличная сковородка очень удобная главное читайте инструкцию к ней и будет вам счастье
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв)) Вкусных блюд!
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Все чудово. Потрібно лиш правильно за нею доглядати (вчасно мити і обробляти олією). Тішить, що наш виробник
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук! Смачних страв))
- Вадим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
До сковороди цього виробника питань нема
- Достоинства:
- Перед першим використанням робиш прожарку сковороди і далі можна робити що завгодно на ній
- Недостатки:
- Важкувата))
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Все вірно. прожарка дуже важлива. Смачних страв))
- Крымская К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Супер!
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв=)
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Взагалі дуже подобаються чавунні сковороди. Потрібна була маленька сковорода, після довгого вибору знову зупинилася на чавунних. Придбала Майстерню діаметром 20 см. Велика подяка за детальну інструкцію з використання! Приємна упаковка, подаруночки (лопатка та скребок для чищення). Таку сковороду приємно подарувати )) Треба деякий час, щоб звикнути до чавуну, та це буде любов на все життя
- Достоинства:
- Екологічний матеріал, зручність
- Недостатки:
- При тривалому використанні гріється ручка
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам велике за відгук)) Щиро раді, що Ви задоволені новою помічницею! Смачних страв!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Сковорідка чудова. Впевнилися, що добре треба змащувати перед першим прокалюванням в духовці на плиті і не залишати вологу їжу в самій сковороді і після миття висушувати повністю. Також добре лити олії підчас готування і гарного прогрівати перед готуванням.
Сковорідка супер, взагалі не пожалкували що придбали. Придбали вже три, дві з них подарували. Також класно подана інформація в інструкції. Ще задоволений роботою менеджерів, все швидко, класно і якісно.- Достоинства:
- Виходить смачно, золотиста і хрумка шкірочка, можна шкрябати металевими предметами, довго тримає тепло.
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Раді, що Вам подобається! Все ідеально робите: протирати та прогрівати олійку спершу – найкраще, що можна придумати для чавуна. Користуйтеся із задоволенням, смачних страв!
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Чудова пательні. Отримала вчасно і ще й з подарунком - лопатка. Продавець виконав швидко і акуратно поставку. Рекомендую купувати цей товар у цього постачальника.
- Достоинства:
- Товар чудовий. Користуюсь з задоволенням
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації)) Раді, що Вам сподобалась! Смачних страв))
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
она просто прекрасна! всё сделала по инструкции и наслаждаемся. кажется, я теперь знаю, что дарить подругам)
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв))) Супер)) Помощниц хватит на всех=) Вкусных блюд!
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Купую вже третю від цього виробника, всі пательні різного розміру і призначення, цілі і відмінно виконують свої функції. Планую ще гриль взяти)
Головне - правильно обпалити перед використанням.- Достоинства:
- Якість, ціна, вага :)
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та за те, що повертаєтесь до нас за чавунчиком)) Маємо і грилі, тому як завжди будемо раді побачити замовлення від Вас! Смачних страв))
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Люди,покупайте чугунную сковородку,тефаль не хочу после этой.
- Достоинства:
- Всё
- Продавец Далайн
Благодарим за такие чудесные слова))) Рады, что Вам нравится! Вкусных блюд!
- Кошевая Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Наша любимая сковородка. Ничего не пригорает, надо прожаривать после готовки и протирать маслом и все будет
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв))) Рады, что появилась любимица в арсенале кухонном=) Вкусных блюд!
- Аліса А***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Дуже задоволена пательнею
- Достоинства:
- Якщо дотримуватися інструкції, то нічого не пригорає, не ржавіє.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних кулінарних шедеврів=)
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Ніколи не писала відгуки...на цей раз не втрималася. Позитивно вражена оформленням , маленькими приємними подарунками, а найбільше-інструкцією перед першим використанням. Креативно!!! Молодці!!! Дякую за позив з вашим товаром!
- Достоинства:
- Смачно смажить
- Недостатки:
- Купила лише маленьку, хочу таку ж велику
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам величезне за відгук та світлини)Для нас це прям дуже велика нагорода від Вас)) О так, інструкція - то гордість) Смачних страв!
- Юра В***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Просто чудово!!!
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних страв!
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Загалом, я дуже задоволений своєю покупкою. Рекомендую всім, хто цінує якість та довговічність!
- Достоинства:
- Довговічність: Чавунна сковорідка дійсно служить довго. При правильному догляді вона може прослужити десятиліття.
- Недостатки:
- Вага: Чавунні сковорідки досить важкі, що може бути незручно для деяких людей.
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за детальний відгук))) Смачних страв!
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Якісна пательня! Їжа не пригощає і готується ніби в духовці.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)))) Смачних страв=)
- Вікентій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Топ сковорода, дуже задоволений товаром
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних шедеврів=)
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Отримав - вчасно. Сковородою задоволений. Детальна інструкція допомогла легко зробити першу прожарку.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Інтрукція - всьому голова=) Смачних страв!
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
якщо дотримуватися всіх рекомендацій (і вони вкладені), то сподіваюся прослужить довго.
- Достоинства:
- така надійна сковорода
- Недостатки:
- ні (тільки вага, тут нікуди не дінешся, це чавун)
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних Вам страв!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Після такого продавця залишається непереборне бажання придбати ще одну сковорідку.
- Достоинства:
- Якісна річ.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)))) Нам прям дуже тепло на душі від таких відгуків=) Якщо що, ми тут))) Смачних страв!
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Чудова сковорідка!
- Достоинства:
- Не пригорає
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних Вам страв!
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Відгук після року використання. Це бомба! При правильній першій обробці сковорода порадує подальшим співпраці. Не пригорає, не їздить на решітці. Це скарб!
- Достоинства:
- Чавун
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за відгук)) Щиро раді, що все добре і Ви задоволені помічницею. Смачних страв!
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
К использованию подготовила как написано в инструкции и получила отменную помощницу на кухне.вкус продукты не теряют.очень рада ,что я ее приобрела.
- Достоинства:
- Не пригорает, не ржавеет.
- Недостатки:
- Недостатков нет.
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв))) А мы рады, что Вы довольны))) Вкусных блюд!
- Тамара Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Чудова сковорідка! Перед використанням зробила все по інструкції. Користуюсь другий місяць - усім задоволена !
Дякую за приємні подаруночки і горішки, з дитиною з'їли з задоволенням, дуже смачні, дякую Продавця рекомендую Видно, що людина з любов'ю відноситься до своєї справи і до покупців, це дуже надихає і підсилює віру в краще майбутнє, за такими людьми наша сила!- Достоинства:
- Якість, завжди можливо задати питання і отримати відповідь.
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за такий теплий відгук про нашу роботу)) Окрема подяка за рекомендації! Смачних Вам страв!!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Користуюсь сковорідкою декілька місяців, дуже задоволена) перед цим були тільки тефлонові. Товар якісний, натуральний, докладна інструкція, гарна упаковка, особливо сподобався подарунок - металева лопатка))) Рекомендую всім знайомим.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації))) Смачних Вам страв!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Пательня - супер! Дуже задоволенний. Працює кожного дня без вихідних. Ідеальний розмір для сніданків, але і м'ясо і овочі в ній запекав в духовці. Раджу всім знайомим. Потребує догляду, але воно того вартує.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації))) Згодимось з Вами: маленька, але для щоденного готування - як раз)) Смачних страв!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Використовую для готування їжі для однієї людини, розмір якраз. Доглядаю за інструкцією, тому у користуванні зручна
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Цей розмір дуже зручний. Смачних страв!
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Дужа гарна пательня, придбала і не пошкодувала, і по господарству і на подарунок, гарна якість, чудова упаковка, продавець вічливий та компетентний. Після покупки залишився гарний настрій та бажання придбати ще, що планую зробити найближчим часом. Рекомендую однозначно.
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам велике за відгук та рекомендації)) Чекаємо на Вас=)
- Михаил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Отличная сковорода. Мне нравится, а главное что она по доступной цене. По началу пользовался часто, сейчас купил нержавейку, уже не так часто пользуюсь. Но в чугунной сковороде блюда всегда будут вкуснее.
- Достоинства:
- Все
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв)))Эх, возвращайтесь к чугунной=) Вкусных блюд!