- AI аналіз відгуків78 відгуків: позитивні – 66%, нейтральні – 17%, негативні – 17%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ляшко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Непогано
- Достоинства:
- Доволі на далекій відстані ловить
- Недостатки:
- Синя блималка трохи зважає
- Продавец kostor
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Вставив в розʼєм на ПК і підключив блютуз гарнітуру - все супер
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
В цілому нема на що скаржитися. За цю ціну, роблять в штатному режимі. Не було ні разу ніяких проблем. Навіть підключав геймпади до комп'ютера та спокійнісінько грав без інпутлага.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец kostor
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Все гарно працює без нарікань
- Достоинства:
- Ціна, якість, пакування
- Продавец kostor
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Все працює.
Задоволена!- Продавец kostor
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Працює добре, але навушники що можуть підключатися до декількох пристроїв не видають звук з іншого пристрою як стаціонарний комп'ютер в режимі сну
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
працює без нарікань
- Достоинства:
- компактний розмір
- Недостатки:
- не має
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Чудовий адаптер, працює без нарікань!
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Все супер!мишка підключилася без проблем до старого ноуту.вінда 7
- Достоинства:
- Все
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Bluetooth хороший, соответствует описанию
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Добрий лиш мала дрожина роботи блютус
- Достоинства:
- Недостатки:
- Довжина роботи
- Продавец kostor
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Приобрел эту блюху в ПК работай очень доволен отвалов не было комп при старте видит ее постоянно!
Подключил в разъем USB MB- Достоинства:
- Блюха супер и цена тоже!
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Все чудово працює, ніяких дорікань
- Достоинства:
- Гарна ціна та якість зв'язку
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Прийшло у належному стані, працює добре.
- Владислав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Не вивозить навіть один контролер, відвалюється, постійно доводиться перепідключати, не те щоб я очікував щось "потужне" за таку ціну, але не осилити геймпад це звісно сильно.
- Продавец kostor
Владислав, нам прикро що вам не сподобався товар і виникли складнощі в роботі. У нас є більш потужніші адаптери зі стандартом 5.2 і 5.3 там чіткий сигнал який тримає з'єднання і не буде його втрачати якщо є перешкоди які не дозволяють працювати 5.0 або 5.1
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Працює
- Достоинства:
- За свою ціну нормально
- Недостатки:
- Не перебиває але буває, включаєш, виключаєш пк, треба перезапхати в юсб шоб знов відображався
- Продавец kostor
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Працює без нарікань. Дякую вам!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Зашёл Заказал Получил Все быстро и четко Большое спасибо
- Достоинства:
- Быстро подключается
- Кобзев А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Швидко взаємодіє, хороша дальність пошуку, надійне підключення.
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Вiдповiда сподiванням
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Адаптери працюють нормально, проблем поки немає
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Хороше придбання. Замовляла товар з отриманням на Розетці, це для мене окремо зручно. Використовую періодично, купувала для підключення навушників на робочому місці, також інколи підключаю клавіатуру. Якщо адаптер постійно залишається в порті компа, то переналаштовувати підключення навушників не потрібно. Повністю влаштовує девайс, покупкою задоволена, рекомендую цей адаптер для придбання.
- Достоинства:
- Компактний, швидко налаштовується.
- Недостатки:
- Не відмітила.
- Продавец kostor
- Кристина В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Поки все подобається
- Швидка В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Адекватна ціна, швидкість доставки - 2 дні, працює чудово. Можна хоч на 10 метрів від комп'ютера відійти і без заперечень звук буде якісним.
- Достоинства:
- Доставили швидко, працює відмінно.
- Продавец kostor
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Замовлення доставили за два дні до точки видачі Розетка. Ввімкнув і запрацювало. Навушники працюють в сусідній кімнаті від комп'ютера. Десять метрів дістає.
- Достоинства:
- Ввімкнув і запрацювало
- Продавец kostor
- Даниил И***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
дуже ясісна та не дорога річ
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Працює без перебоїв, ідеально.
Не потребував додаткових налаштувань.- Достоинства:
- Компактний
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Швидко доставили, якістю задоволений.
Працює без нарікань.- Достоинства:
- Є індикатор
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец kostor
- Женя В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Все добре працює
- Достоинства:
- Дуже маленький и легкий
- Ярослав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Быстро доставили. Все работает. Есть небольшой диод для индикации, что адаптер включен.
- Достоинства:
- Работает
- Dima F***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
За свою цену отличный адаптер никаких драйверов устанавливать не надо работает исправно
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- не очень большой радиус действия
- Продавец kostor
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Користуюсь місяць, щодня, жодних проблем не було, товаром задоволений
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Отличный вариант.
Не дорого и качество.
Быстро подключился ничего не нужно качать или устанавливать.- Достоинства:
- Все плюсы
- Недостатки:
- Пока нету
- Продавец kostor
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Все працює, швидко відправили.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
Я не можу нічого гарного чи поганого сказати про товар, бо він не працює, бо не має на моєму ноуті драйверу. Написав продавцеві про повернення. Намагань вирішити проблему через посилання до ресурсу, де є драйвери - не було. Одразу повернення за мій рахунок, хоча отримував на Розетці безкоштовно. Так є собі обслуговування.
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Обслуговування не має.
- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Андрій вибачте за довге очікування відправили вам у вайбер драйвер встановіть все запрацює, гарного дня)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black
бізо
- Достоинства:
- бізо
- Продавец kostor
- Олександр
піпєц вже нормально не працює, не бізо