Отзывы покупателей о Коврик массажный для ног Пазлы Ассорти Микс 8 Ortek ( Ортек ) Ортопедический 8 разных элементов
Есть в наличии
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Чудова річ
- Продавец ZNZ
Добрий день, Іван, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Дуже задоволена килимком
Гарна якість і обслуговування- Продавец ZNZ
Добрий день, Ольга. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Задоволена килимком, брала для дитини, дитині сподобалось, бігає по ньому з задоволенням. Коробка зручна і гарно виглядає, можна брати на подарунок. Запаху немає, колір дуже насичений. Всі деталі різні по структурі і кольору, як і зазначено в оголошенні. Підійде не тільки для дітей, але і для дорослих
- Достоинства:
- Різні по структурі і кольору, немає ніякого сторонього запаху
- Продавец ZNZ
Добрий день, Олена. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Дуже класний килимок, дорослих також витримує
- Волкова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Килимок просто чудовий, різної текстури не тільки малюнком, але і самі пазли. Дуже сподобалась якість.
- Достоинства:
- Можна ходити і дорослим, чудовий масаж ніг
- Недостатки:
- Невеличкий запах, але вивітрюється за годинку після відкриття
- Продавец ZNZ
Добрий день, Юлія. Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Чудовий коврик!!! Замовляла для своїх дітей. Трішки хвилювалась після прочитаних тут коментарів стосовно різкого запаху - запах ледве відчутний і то якщо піднести прям до носа. Відправка швидка.
- Продавец ZNZ
Добрий день, Катерина. Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Дуже класний килимок. Хороша якість. Ввічливий продавець.
- Достоинства:
- Вдало підібрані кольори пазлів
- Павло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Якісний килимок, в перспективі можна докупляти елементи поштучно.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Товар якісний, всі пазли різної текстури - дитина( та і батьки теж) із задоволенням масажуємо стопи ніг
- катя ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Килимок супер. Обслуговування супер. Я хотіла оплатити частинами, але чомусь потрібно було повністю оплатити, вибору не було. І я відмінила замовлення, але до мене відразу передзвонив менеджер, та пояснив, якщо я вибираю доставку на точку видачі розетки, то оплатити потрібно повністю. Все пояснили, допомогли. Запитали чи ложити так як на фото, чи усі частинки різні.
Дуже дякую вам. - Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Отримали коврик . Дитина задоволена. Дякуємо
- Достоинства:
- Хороша якість
- наталияОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Килимок відповідає опису,єдине що не дуже добре деякі з’єднується між собою.Магазин рекомендує ,все чітко і швидко
- Достоинства:
- Гарна якість ,без запаху
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Килимок відповідає опису. Яскравий, якісний, без сторонніх запахів. Дітям сподобалось.
Продавець відправив килимок у день замовлення, за що окрема подяка)) - МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Все супер. Якість класна. Малюк вже майже тиждень бігає по коврику з цікавістю. Дякую за оперативнісь і швидку доставку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жодних
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Дуже сподобався масажний килимок. Підійде і дітям і дорослим. Доставка швидка новою поштою , відправили в день замовлення. Дякую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нема самовозу.