Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Перехідник SCART - 3RCA/S-Video з перемикачем in/out

Оценка пользователей 3.4/5
  • Русла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice

Все працює, все нормально і швидко. Але нова пошта, то є дуже дорого і для багатих. Хотілось би, щоб була можливість замовити укрпоштою.

• Валентина К***

Не працює.Прийшов не робочий

Достоинства:
    Не робочий
    • Продавец  MasterPrice

Дякуємо за ваш відгук та можливість виразити свою думку. Ми щиро вибачаємося, що товар не відповів вашим очікуванням. Ваша задоволеність є для нас важливою, і ми будемо в подальшому працювати по вирішенню цього питання.
      Будь ласка, надішліть нам деталі та фотографії товару, якщо це можливо, для того, щоб ми могли краще зрозуміти проблему та вирішити її. Ми завжди готові взяти на себе відповідальність та зробити все можливе для того, щоб ви були задоволені нашим обслуговуванням та продукцією.
      Будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів за вказаними контактами у замовленні.

• Валерий Б***

Пришел нерабочий!
    Ни звука ни видео на OUT

Достоинства:
    Недостатки:
    Пришел брак
    • Продавец  MasterPrice

Вітаємо! Зверніться через зворотню форму у замовленні з детальнішим описом, допоможемо у вирішенні Вашого запитання. Можливо проблема у Вашому пристрої, зможемо відправити до Вас нашого працівника сервісного центру для допомоги у налаштуванні.

• Володимир

Все працює.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не виявив
  • Одександр З***

Рекомендую!

Достоинства:
    Не дорогий, універсальний. Має перемикач як для входу так і для виходу, що дуже зручно по застосуванню.
    Недостатки:
    Немає. Провірено на практиці.