Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Emmebi Italia Шампунь для щоденного застосування BioNature Shampoo Uso Frequente 250 ml

• Леся Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Брала чоловіку,і користуюсь сама.Чудовий легкий шампунь.Підготовлює волосся для подальшого нанесення засобів.Маю відновлюючий шампунь Гейт 36,і цей,чередую їх.

• Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Шампунь ідеально підходить для щоденного миття, надає волоссю об'єм

• Олександр С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Чудово очищує волосся від жиру та бруду з першого разу. Волосся після нього м'яке та шовковисте

• Юлія З***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

З функцією очищення справляється добре, волосся не жирніє тривалий час. Розхід не великий тож на 2 місяці вістачає. Має гарний запах

• Елизавета К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

В цілому приємний шампунь без особливих сюрпризів. Добре очищає волосся, приємний у використанні, не плутає їх і не брудні. У комплексі з бальзамом для волосся з цієї ж серії я отримала хороший догляд за волоссям, вони чисті, нагодовані і шовковисте, кінчики Не такі сухі. Кучеряве волосся не стирчать безладно, а лягають більш гладкими хвилями. Звичайно, на волосся вони чудесним чином не впливають, але принаймні візуально роблять їх більш доглянутими. Від мене 5-ка за хороший догляд і я рекомендую.