- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Моя первая чугунная сковородка, и могу сказать что сковороды с антипригарным покрытием больше покупать не буду! Из хватает на 3 месяца, а эту стоит сначала правильно обработать , и можно пользоваться . Очень доволен , и еда получается какая-то более натуральная на вкус. Единственно нужно привыкнуть к весу
- Достоинства:
- Долговечность ,
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю та смаком страв, приготованих у нашому чавунному посуді. Правильний догляд забезпечить йому довгу службу та збереження всіх переваг.
З повагою,
TM BRIZOLL
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Важка
- Віктор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Я планував отримати фірмову річ. В середині та зовні таке враження що її забули відшліфувати.
- Достоинства:
- Чавун. Гарна фірмова ручка.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш відділ якості працює максимально уважно, але, на жаль, цей недолік було пропущено. Просимо вибачення за цю неприємність.
Ви можете оформити обмін або повернення через додаток ROZETKA. Якщо у вас виникнуть питання, звертайтеся до служби підтримки.
З повагою,
TM BRIZOLL
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 26
Сковорідка ніби й нічого, але кришка сама дешева, навіть не стає рівно на сковорідку. І не така як на фото.
- Достоинства:
- Сковорідка
- Недостатки:
- Кришка
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Skillet store. Диаметр: 28
Проблема решена
Коментар тут зайвий
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Elyx. Диаметр: 28
Заказ был оплачен 12.07. 13.07 продавец связался со мной и сказал, что товар будет отправлен 14.07. 15.07 задала вопрос, почему до сих пор товар не отправлен. Написали ересь, что продавец предупреждал про отправку в течение 3 дней. Вчера позвонили с НП, пришел заказа - наложенным платежом! Господа, слабо перепроверить перед отправкой??
Написала, никто не потрудился перезвонить и поменять статус, хотя это дело одной минуты. Сегодня и завтра у компании выходной, телефоны не отвечают. Ну конечно, деньги-то на счет поступили, а на клиента плевать.
Отвратительный сервис. От всей души желаю неудачи в бизнесе.- Elyx
Доброго дня! Нам дуже прикро, що трапилась така ситуація. Зауваження отримали, помилку виправили, аби Ви змогли без проблем отримати товар на відділенні Нової пошти. Перепрошуємо за незручності
- Сергей Б***Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Приїхала сковорідка в жахливому стані. Вся в тріщинах. Після першого використання прийшлось би викинути сковорідку. Погано що після оформлення продавець не зв'язався і не повідомив стан товару.
- Сергей Б***
Коли буде скасування замовлення і повернення коштів?