Отзывы покупателей о Беруши MACK`S Pillow Soft для взрослых защита от воды и шума до 22 дБ белые 6 пар 3894

Оценка пользователей 4.6/5
  • Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: BNH

При належному використанні одна пара може працювати до 14 днів. Але потрібно їх мінімально розминати руками, насамперед безпосередньо у вусі.

Достоинства:
    Найкращі
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: BNH

Мені сподобалося, що не випадають та не тиснуть. Вуха під час їх використання відпочивають від класичних пінних бервух. Але, нажаль, швидко зношуються. Реально до 5 ночей, а те і до 2-3. Крім цього, навіть першого разу, до ранку можуть вже не так щільно прилягати і пропускати звуки, хоча і не випадають. Також не дуже зручно, що перед тим, як їх торкатися, треба йти мити руки, і ще якийсь час їх крутити та розминати у вусі, це мене відволікає від засинання. Але думаю, що буду їх час від часу купувати як перерву від пінних, коли ті натиратимуть.

Достоинства:
    Не тиснуть, не випадають, пристосовуються до форми вуха
    Недостатки:
    Швидко зношуються, не дуже зручно вставляти
  • Синянский С***

Все влаштовує. Якісні!

Достоинства:
    Прилягають щільно.
    Недостатки:
    Нема.
  • Роман З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BNH

Самі кращі беруші які тільки є. 2 роки шукав нармальні беруші від яких би не боліли вуха і від яких би не пульсувало у вусі

Просто самі кращі беруші які купляв і на яких зупинився

Достоинства:
    Дуже добрі
    Недостатки:
    1 пари хватає на 2-3 неділі
  • Роман З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BNH

Самі присамі добрі беруші які я тільки брав. Мені було главне - аби не боліли вуха, ну і шум само собой подавляли.

Вуха не болять, красота, радий шо найшов їх. Одної пари хватає тижні на 2 (активного використання). Далі або помити в теплій воді (але липкість беруші впаде, но використовувати все ще можна). Або просто взяти нову пару

Достоинства:
    просто кращі беруші які я брав. вуха не болять, добре сидять в вусі.
    Недостатки:
    на боці спати поганено трохи, так як лягаєш на берушку і вона тисне в вухо. Приходиться спати на спині
    • Продавец  BNH

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!)