Отзывы покупателей о Органайзер для таблеток пластиковый Красота и Здоровье неделя MAXI HTP 029 11992

• Елена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BNH

Очень удобно для моей мамы

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BNH

Зручний та вмісткий,мама користується вже кілька місяців -задоволена органайзером.

Достоинства:
    зручні
  • Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BNH

Дуже зручний органайзер! Гарно міцно закривається кожна ячейка, дитина відкрити не може) Рекомендую.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: BNH

Дуже класний органайзер. Купили бабусі - вона задоволена, щотижня розкладає таблетки по коміркам і не забуває про прийом ліків.
    Гарна якість, зручне використання.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Гарна якість, дуже зручно користуватись
  • Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BNH

Замовляю вже третій раз - після того, як взяла собі, потім ще брала подрузі та бабусі з дідусем. У каталозі є дуже схожі органайзери, вони дешевші, але якість просто жахлива, а цей зроблений з нормального пластику, не розвалюється і кришечки до кишеньок не ламаються (я користуюсь уже більше року)
    Якщо потрібно одночасно приймати від трьох препаратів, то штука надзвичайно допомагає - один раз все розсортувати і тиждень не думати, коли що маєш випити, плюс можна не згадувати, чи ти вже ліки випив, чи ні.
    Для літніх людей ще є плюсом, що дні тижня написані українською.
    Взагалом, дуже рекомендую

Достоинства:
    Якісний пластик
  • Угнивенко Н***

Оперативно відправили. Дякую.
    Дуже зручна штука, особливо для тих хто забуває вчасно приймати свої ліки, аби вітаміни.

Достоинства:
    Важко забути випити ліки))
    Недостатки:
    Не виявила