- AI аналіз відгуків102 відгуки: 92% позитивних, 5% нейтральних, 3% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює добре
- Достоинства:
- Працює добре
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Хороший адаптер працює добре але один мінус це дуже коротка відстань наприклад якщо я буду в кімнаті з роутером то все ок а якщо в другій кімнаті швидкість падає з 60 мбіт до 1 або 3 мбіт
- Достоинства:
- Недостатки:
- Коротка відстань звязку
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Компактний. Все працює. Задоволений
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Компактний, дешевий, працює
- Єгор С***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Рекомендую
- АНДРЕЙОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Работает уже три года, отличное качество
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Хороший
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює з комп'ютером, правда коли підключив спочатку до комп'ютера, то здивувався що комп побачив його як флешку. Правда на ній був драйвер для встановлення на пк, після чого адаптер запрацював.
- Недостатки:
- Підключав до тв приставки, то цей адаптер в ній не працював (не андроїд/пк приставка)
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Быстро доставили, маленькие габариты - не мешает (ноут) всё ок
- Достоинства:
- Plug and play
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює добре
- Достоинства:
- Працює.
- Зеліско Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Все чудово працює. Навіть на старому ПК. Дякую
- Достоинства:
- Нормальна якість за такі гроші
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец PARROT
Доброго дня!
Дякуємо вам за чудовий відгук про наш товар. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!
Якщо у вас виникнуть питання або побажання — завжди раді допомогти. Гарного дня та вдалих покупок!
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Вдалий вибір
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Отримав швидко, працює справно
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Доставили быстро. Установился без проблем. Работает уже 2 месяца, вопросов нет. Установил и забыл))
- Достоинства:
- Работает
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Все працює!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Досить гарний адаптер,драйвер в комплекті, підключив швидко, без проблем.Поки що працю лише місяць, нарікань не було!
- Достоинства:
- ціна, якість!
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец PARROT
- Вячеслав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює справно.
- Достоинства:
- Маленький, зручний.
- Продавец PARROT
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Все добре.
- Достоинства:
- Добре працює. Відстань до роутера не велика, тож не можу сказати як він працює на великих відстанях. В моїй ситуації справляється на 100 відсотків.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец PARROT
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
гарний адаптер, залившився задовлений, відправили швидко
- Достоинства:
- дешево, швидко, добре робе
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец PARROT
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
В цілому, свою функцію виконує, швидкість нормальна. Але постійні обриви зв'язку (кожні 20-30 хв), не дають можливості нормально працювати. А через пів року експлуатації потух зовсім. Можливо в мене просто трапився брак, але на заміну буду шукати інший
- Достоинства:
- Вбудований драйвер, нормальна швидкість
- Недостатки:
- Обриви зв'язку, через пів року перестав працювати
- Продавец PARROT
З того що ви написали проблема швидше не в адаптері, а в USB порті який ви використовуєте. Також може бути це пов'язано з оновленнями операційної системи
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Дуже корисна річ
- Достоинства:
- Скорость ,нет лишних проводов под ногами ,быстро подключил
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює добре, недоліків не знайшов
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Прийшло швидко 5герц працюе на ростоянії 10метрі чудово
- Достоинства:
- Працює все добре
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец PARROT
- Цвик О***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Відмінний адаптер працює без нарікань вже кілька років. Виходить, що я задоволений покупкою)
- Достоинства:
- Стабільний, довговічний, легке підключення
- Недостатки:
- Виходить, що немає
- Продавец PARROT
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
5 ГГц канал работает не совсеми маршрутизаторами это связано с поддержкой драйверов. Поэтому не удивляйтесь если будет отваливаться канал и переходить на 2.4 ГГц.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поддержка
- Продавец PARROT
Добрый день. Вы первый клиент за много лет продажи данного адаптера, который пишет о подобной проблеме. Почему вы решили, что проблема именно в адаптере (в его драйверах), а не в самом роутере и его микрокоде (прошивке)? Такая проблема часто наблюдается если в роутере (именно в настройках роутера) включена функция выбора лучшей сети (в его понимании), часто этот функционал работает некорректно. Часто наблюдаются некорректность работы с сетями 5 ГГц именно у роутеров, как пример, этим часто страдают роутеры от Ксиаоми, Нетак и ряд других (часто нуждаются в перепрошивке кастомными микрокодами от роутеров других брендов). Спасибо
- АнонимОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Нормальный вайфай адаптер можно брать
- Продавец PARROT
- Давид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Все отлично можно брать
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Адаптер працює чудово. Спочатку були проблеми з підключенням. Але тех. підтримка допомогла.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Все супер.суперова штучка-дрючка за такий мізер по грошам
- Достоинства:
- Ціна і продуктивність
- Евгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Все ок
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює супер, під'єднав і забув
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює без нарікань.
- Вероніка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює супер, відповідає заявленій потужності. Супер за свої кошти
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
- не одразу відправили
- Маргарита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Звʼязались одразу після замовлення, відправку зробили швидко! Працює дуже добре, без нарікань!
- Продавец PARROT
Дякуємо вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням.