Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Мицеллярный гель для умывания "Секрет улитки" - Биокон Натуральный уход 150ml (859961-48445)

Есть в наличии

4.9/5
Оценка пользователей 4.9/5
  • Наталя К***

Дуже сподобався цей гель від Біокон! За таку ціну — просто супер!

Достоинства:
    М'яко та якісно очищає шкіру від залишків макіяжу та забруднень. Серум/секрет равлика у складі реально відчувається — після вмивання немає неприємного відчуття стягнутості чи сухості.
  • Василь Ф***

Беріть його у кого нормальна або жирна шкіра, не рекомендую тим у кого суха або подразлива ви зразу викинете гроші в сміття!

Достоинства:
    Якість добра, запах приємний
    Недостатки:
    Злегка сушить шкіру
  • Виктория Б***

Биокон-это всегда качество и разнообразие косметических рецептов!я пробовала все варианты умывалок.Этот вариант более нежный и мягкий.Главное,отлично смывает тушь

Достоинства:
    Качество и цена
  • Наталия А***

Засіб для вмивання сподобався.

Достоинства:
    Добре піниться, приємний запах, гарно змиває макіяж, економно використовується
    Недостатки:
    Поки не помітила.
  • Алина К***

Супер,мне нравится

• Іра

Яка класна м'якенька мордашка після цього гелю - так сказав мій 18-річний брат, після того, як покористувався цим гелем))) Гель можна використовувати не тільки для зняття макіяжу, а просто для очищення шкіри.

Достоинства:
    Гарно піниться, економно використовувати. Має реально приємний запах))
    Недостатки:
    Поки не знайшла.

Ірино, доброго дня. Дякуємо Вам за позитивний відгук та прихильність до засобів бренду БІОКОН. Ваш відгук є надзвичайно важливим для нас! Гарного дня!

• Оксана

Засіб для вмивання сподобався. Користуюсь вранці та ввечері, витрачається економно.

Достоинства:
    Приємний запах, в міру густа консистенція, добре знімає макіяж, вистачає надовго
    Недостатки:
    Трохи підсушує шкіру
  • оксана в***

Очень довольная!

Достоинства:
    Хорошо очищает,не сушит кожу ,не вызывает аллергию .
  • Герасимова Е***

Отличное средство!!! Приятное, без сильного запаха, очищает, не сушит.

Достоинства:
    Удобное, действует.
    Недостатки:
    Не нашла.
  • Валерия М***

отличный гель. давно пользуюсь гелями для умывания от Биокон. Гель смягчает кожу, подходит тем, у кого сухаю кожа, склонная к раздражениям. Розетка оперативно доставила, спасибо)

Достоинства:
    качество, эффект
  • Людмила
    Продавец: Rozetka

Дуже важко змити, потрібно довго змивати великою кількістю води. Більше не куплю.

Достоинства:
    Ніжний
    Недостатки:
    Один
  • Анна Б***
    Продавец: Rozetka

Гель полностью прозрачный. Запах парфюмерный приятный и почти не слышен. Средней густоты. Мылится хорошо, но пены практически нет. Смывается мягко. Личико после промокания полотенцем чистое, не липнет, увлажненное, мягкая кожа.

• Марина Ф***

Завжди беру умивалку цієї фірми , задоволена на всі 100%

Достоинства:
    Ціна, якість