Отзывы покупателей о Масло для бороды - Barbados Beard Oil John Coxon 50ml (626109-35353)

• Глеб М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

То что нужно, для ухода за бородой. Масло классное!

Достоинства:
    цена
    • Продавец  Props

Гліб, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!

• Кирил Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Олія сподобалася. За якістю не поступається Proraso, але коштує значно менше.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Props

Кирило, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Олія не жирнить, добре зволожує. Відповідає своєму опису та гарним відгукам.

Достоинства:
    ціна, запах
    Недостатки:
    не помітив
    • Продавец  Props

Ігоре,щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша оцінка є для нас надзвичайно важливою. Ми вдячні, що Ви обрали нашу олію для бороди та поділилися своїми враженнями. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Ян Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Олія дуже зайшла — аромат приємний, трохи солодкуватий. У мене коротка борода, і після використання вона стала м’якою, а шкіра — як у немовляти. Класний засіб, точно залишиться у моєму догляді надовго.

• Продавец  Props

Ян, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Анатолій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Олія — хороший аналог бальзаму, хоч і більше підходить для використання вдома. Якщо бальзам зручно взяти з собою, то олію краще залишити для домашнього догляду. Великий плюс — наявність піпетки, з нею наносити засіб дуже зручно.

Достоинства:
    наявність піпетки
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Props

Анатолію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Запах має солодкі ноти, дуже делікатний і ненав’язливий.
    Зручна піпетка.
    Олія швидко вбирається, не залишає жирності. Сподобалася.

• Продавец  Props

Віталій, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Назар Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Незвичний для мене запах. Я зазвичай користуюся засобами з ароматами дерева, прянощів, перцю. А тут солодка ваніль. Захотілося змін)) Досить непогано. Аромат тонкий та не набридливий. Сама олія досить добре зволожує бороду. Одним словом - задоволений.

Достоинства:
    приємний солодкий аромат
    • Продавец  Props

Назар, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Андрієнко Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Олія сподобалася. Закінчиться - обовʼязково замовлю ще.

Достоинства:
    аромат та ціна
    • Продавец  Props

Романе, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Масло заказывал отцу. Он пользуется только ним уже года 2. Привычке не изменяет, а значит масло отличное.

Достоинства:
    цена
    • Продавец  Props

Дмитро, дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Валерій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Олія дійсно для тих, хто любить солодкі аромати. Я б не сказав, що запах як у ванільного тістечка)), ні. Запах легкий з нотами ванілі. Щодо зволоження бороди - тут все ок. Свою функцію виконує. Рекомендую!

Достоинства:
    зручна у використанні.
    • Продавец  Props

Валерій, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Павел Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Гарний продукт, має трохи солодкуватий, приємний аромат.
    Дякую.

• Продавец  Props

Павло, дякуємо Вам за чудовий відгук!

• Анатолій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл

Моє перше масло для бороди

Достоинства:
    Зручно,приємний аромат,акція
    Недостатки:
    Не помітив