Отзывы покупателей о Карандашница подставка для канцелярии, карандашей, ручек, фломастеров и кистей «XS»(лхдф) на 4 отделения белый (411141)
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream
Отличная поставка, но для всей канцелярии маловатая, нужно две
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Мало вместительная
- Продавец Cool Dream
Дякуємо Вам за замовлення. У нас є різні товари для канцелярії.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream
складати не складно, навіть цікаво, виглядає гарно, і можна прикрасити на свій смак, відрізняється від того, що пропонують в канцелярських магазинах
- Достоинства:
- гарний, оригінальний вигляд
- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Марина. Дуже приємно читати Ваш відгук та бачити як Ви гарно прикрасили нашу підставку. Дякуємо за відгук та замовлення. Нехай наш виріб прослужить Вам якомога довше.
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream
Хороша, мінімалістична підставка. д
Для людей, які не люблять хаос на робочому столі.- Достоинства:
- Збирається легко, інструкція зрозуміла.
- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за замовлення та відкуг. Нехай наш виріб служить Вам якомога довше.
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream
Не вийшло в мене зібрати, зламалася підставка я так розумію, потрібно більш обережно це робити
- Достоинства:
- Повинна бути гарна
- Недостатки:
- Крихка
- Продавец Cool Dream
Доброго вечора. Дуже шкода, що Ви її зламали, але цеж не метал а деревяна плита, хоча по цій підставці це в нас перший випадок, що її зламали при збірці. В будь якому разі ми можемо за свій рахунок порізати Вам зламані деталі та відправити їх Вам.
- СтаніславаОтзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream
Дуже гарна підставка, цікаво збирати, дякую! ️
- Продавец Cool Dream
Дякуємо Вам за замовлення та відгук. Нехай служить чим довше.
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream
Непогана підставка. Вписалась в інтер'єр. Висота підходяща.
- Достоинства:
- Цікаво самостійно збирати.
- Недостатки:
- В деяких місцях не дуже естетично видно сліди від випалювання.
- Продавец Cool Dream
Доброго дня. Якщо плита у білому кольорі і коли лазерний станок вирізає так іноді буває. Дякуємо за відгук та замовлення.