- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук невероятно чистый, каждый инструмент слышно так, как будто ты в студии. Бас плотный, но не заглушает все остальное, все сбалансировано идеально. Сидят в ушах как влитые, даже если носить их целый день, никакого дискомфорта. Однозначно топ и рекомендую к покупке!
- Достоинства:
- Чистый звук, удобство, качество
- Недостатки:
- цена, но это оправдано качеством
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники аудифиольские и одновременно музыкальные. Очень хорошо слышно мельчайшие звуки. В своей ценовой категории и даже выше одни из лучших.
- Достоинства:
- Отличное качество, высокое качество звука, сами наушники небольшого размера
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Тож після того, як замінили кабель Pentacon 4.4mm, навушники пропрацювали ще трішки і все. Один навушник почав звучати тихіше за інший (і це не проблема налаштувань).
Чекати ще місяць, щоб мені замінили навушник я не буду. З мене досить минулого місяця...
Компанія продає неякісний товар за преміум цінами, а якість як у бюджетного товару.- Достоинства:
- "німецька якість"
- Недостатки:
- "німецька якість"
- Алексей Д***
Такий товар необхідно купувати в спеціалізованих магазинах - Era in Eir, Portativ і так далі. Навушники чудові, та я би сказав неймовірні. За 600$ що ви візьмете за такий рівень?
- Владислав К***
Мої теж вийшли з ладу через пів року, підкажіть, вам кошти повернули?
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Кабель нарешті замінили і все працює як і повинно було. Нажаль чекати доки зможу знову слухати якісну музику довелося трошки більше місяця.
Також при заміні кабелю виникло маленьке непорозуміння. Я не використовую Телеграмм, і залишив номер телефону для звʼязку зі мною. Але мені чомусь відправляли декілька разів СМС з посиланням на чат-бот Розетки для проходження опитування...
Питання вирішилось лише після звернення у Фейсбук Розетки.- Достоинства:
- Якісний звук
- Недостатки:
- Був неякісний кабель
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через два тижні використання в нормальних умовах, кабель на 4.4мм почав глючити і звук у правому навушнику переодично зникає.
- Недостатки:
- Сертифікат тестування якості повне фуфло. Кабель ніхто не тестує.
- Дмитро
*Через тиждень
- Александр Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звучать яскраво, не завалюють басами як це зараз в моді (але все рівно баса як нам мене то занадто), приємний вокал (ну а як інакше за такі то гроші), складні ВЧ - і тут я маю на увазі, що вони настільки виразні, що інколи хочеться їх придавити еквалайзером, і благо це допомогає. Тобто залежить від пісні, і ЦАПа\підсилювача, скоріше за все прості ЦАПи які не даюсь достатню деталізацію ВЧ просто будуть різати вам слух (як в моєму випадку). Коли я тестував на дорогому ЦАПі (ну як мінімум ibasso dc elite або взагалі плеєри типу Fiio топ класу), то враження вже краще, ВЧ розкладаються на складові, і вже слух не ріжуть. Вобщем ВЧ це їх фішка.
Головна проблема яка тут відсутня в порівнянні з минулою моделлю ie800 - це змінний дріт, там правда пишуть що інколи контакт барахлить, але це не проблема імхо, все вирішується толковим майстром. Все ж краще ніж дріт ломається біля навушника і тоді ремонт це справжня проблема, дуже велика проблема.
Ну і друга проблема вирішена, тепер амбушюри можна брати любі, бо форма кріплення стандартна "труба", а не пропріетарний механізм сенхейзер, як це було раніше в іе800.
Недолік, як на мене, частковий - форма, завушне кріплення не всім підходить. Хоч я і розумію, що тим кому це якраз таки підходить, то це дуже зручно. Жаль не зробили так щоб була можливість використовувати і завушне і звичайне кріплення у вусі.- Достоинства:
- ну звісно звук
- Недостатки:
- ціна неадекватна
- МаксПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Вцілому навушниками задоволений і користуюсь ними щодня.
Тут пишуть відгуки, шо вони мають "чістьій звук", "нєвєроятноє звучяніє" чи шо звук став краще після заміни кабеля... це все дічь.
У мене три кабеля і на всіх навушники звучать однаково. Єдине, шо реально впливає на звук – насадки. Це те, шо вам точно доведеться докупить, бо комплектні мають занадто тонку стінку і незрозуміло на шо Sennheiser взагалі розраховували. З заводськими насадками неможливо отримати "вакуум".
Шо стосується чистоти і всього такого: бас – топ, верха вцілому тоже, хоча трохи задраті як на мій смак. Та й загалом IE 600 прилічно так V-shaped.
Треба розуміть, шо фізику обдурить неможливо і один динамічний драйвер вам не дасть детальності, яку дають арматурки.
Можливо, я вже трохи іспорчений наслухавшись всяких хороших навушників і мене важко чимось вразить, тож я не маю якихось яскравих епітетів, шоб їх описать.
Але за такі гроші, на мою думку, дуже достойні затички для аудіофілів, особливо якшо в ротації є ще шось тіпа Campfire Audio Andromeda.
Ну і враховуйте, шо насадки треба буде докупить.- Достоинства:
- Натуральність інструментів (особливо подобається як звучать барабани), маленький корпус, підійдуть для будь яких вушних раковин.
- Недостатки:
- Конектор типу MMCX, але не зовсім, комплектні насадки просто погані.