Отзывы покупателей о Вертикальный Мессенджер Vintage Черный Нессесер (142752)

Оценка пользователей 4.45/5
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

однозначно не рекомендую.

Достоинства:
    відсутні
    Недостатки:
    Не рекомендую купувати, опис не відповідає реальності. Написано: з натуральної шкіри чорного кольору. Фактично - я навіть не знаю, що це за матерал.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Ирина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарна сумка, маленька та зручна непоганої якості! Беру другий раз

Достоинства:
    Маленька та зручна сумка
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Черный

Хороша сумка, це вже друга( раніше купували років 5 назад)натуральна шкіра, маленька, зручна,хто яку любить, але нам така підходить,все добре, дякую щиро!

Достоинства:
    Ціна,містка, зручна, натуральна шкіра!
  • Валерій Х***

Відповідно до опису.

• Роман Ш***

Ок!!!

• Сергій К***

Нормальна сумка

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Черный

Маю сумніви стосовно натуральної шкіри, як заявлено в описі.

Достоинства:
    Модель сумки відповідає картинці , але матеріал інший
    Недостатки:
    Тканина зовсім інша, гадаю зовсім не шкіра
    • Світлана С***

Там навіть клаптик шкіри є. Шкіра не горить. Підпаліть.

• Марія

Клаптик на сумці та тканина з якої зроблена сумка зовсім різні, це видно на моїх фото.
      Зараз зменшили навіть її ціну, і так замалу як для шкіряної. Я купувала її за 719грн. Правда якщо б з магазина забирала її я, я би її ніколи не взяла. А так маємо те що маємо...

• Сергей Ж***

Товар вчасно прибув дякую

Достоинства:
    Кожа
    Недостатки:
    Маленькая
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

З кожним роком якість погіршується, але за такі гроші вона того і вартує.

• Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив сумку для документів тому що сподобалась ззовні плюс матеріал шкіра.

Достоинства:
    Користуюсь майже рік фурнітура ціла шкіра не потерлась
    Недостатки:
    Внутрішня тканина на перегородках між відсіками почала рватися майже через місяць, на даний момент підшивалась не один раз.

Доброго дня, Євген. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Вячеслав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вся внутрішня матерія між секціями рветься, нитки попадають на зиійку і потім важко відкрити замок, поганий покрів , внутрішня матерія не витримує критики ....

Достоинства:
    Недостатки:
    Описав вище

Доброго дня, В'ячеслав. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете повернути або обміняти товар у встановлені законом терміни.

• Олег К***

Класна , якісна сумка

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Елена М***

Сумка, хорошего качества

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр З***

Нормально за свою ціну.

Достоинства:
    Натуральна шкіра. Носиться рік, ніде не порвалась. Багато відділень.
    Недостатки:
    Відсутня ручка. Слабка внутрішня тканина. Тому 4 зірки.

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук.

• Ольга Б***

Якісна

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова шкіряна сумка для документів та особистих речей

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Три зірочки тому що відправили не чорну а коричневу.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Жура

Розлізлась підшивка

Достоинства:
    Недостатки:
    Неякісний внутрішній матеріал

Доброго дня, Жура. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все отлично мне очень нравиться

• Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Всем рекомендую шикарный подарок хоть другу хоть мужу.

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Вениамин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличная для владельцев транспортных средств, и документы и ключи и деньги, всё помещается

Достоинства:
    Удобная, раньше была такая же поменьше была чуть не удобная, а эта класс
    Недостатки:
    Нет сверху ручки
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Поки все добре, прийшла бистро

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка в целом не плохая, кожа хорошая, минус подкладка внутри, начала рваться через месяц использования. Ещё плюс брал её по акционной цене!

Достоинства:
    Кожа
    Недостатки:
    Подкладка

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Іван Ж***

• Алекс К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна сумка за свої гроші

Алекс, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Володимир С***

За ці гроші нормальна.
    Користуюся сумкою вже пару місяців.

Достоинства:
    Компактна для доків саме те.
    Недостатки:
    В середині підкладка сатається , прийшлося трохи підклеїти та підшити.

Володимир, доброго дня. Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування.

• Нелля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брала сумку в подарок мужу. Ему очень понравилась!

Нелля, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Кіріл Я***

Через 2!! дні підкладка відірвалась...точніше розповзлась

Недостатки:
    Погана якість підкладки
  • Сергій І***

Все ок

• Марина Г***

Якість чудова, рекомендую

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:

Марина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ірина К***

Зручна. Гарна. Вчасно прийшла

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• михаил з***

Хорошая

Михайло, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Каріна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вже рік як подарувала чоловіку, гарна якість

Каріна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Виталий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ношу більше року, із нарікань тільки один момент - порвалась підкладка по шву, але при вартості зі шкіри це не проблема, вартість ремонту мізер і можна носити далі

Рекомендую до покупки

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    За таку вартість не знайшов

Віталій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Этот шлак разваливается после пару месяцев аккуратно носки, нитки гниль, кожа шлак. Не советую никому покупать это. Вначале качество было хорошим, но с каждой последующей итерацией оно пробивает дно. Причём сумок этой фирмы я купил с десяток точно и себе и на подарок. Вначале они выхаживали по полтора года, сейчас разваливаются за пару месяцев.

Доброго дня, Сергій. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Роман Ш***

Ок!!!

Роман, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.