Отзывы покупателей о Рюкзак Smart Унисекс Vintage Коричневый Тревел Рюкзак (149883)

Оценка пользователей 4.59/5
  • Леонід М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Користуюсь 2 роки, практично кожного дня. Задоволений. Тримається достойно. Гарна якість, витривалий, вмісткий, фарба не вигорає.

Достоинства:
    Гарна якість, витривалий, вмісткий, не вигорає.
    Недостатки:
    не виявив
    • Соответствие указанным размерам

• Антон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Залишав відгук на темну модель, залишу і на цю бо теж її маю. Чудовий зручний рюкзак. Дуже міцний, два роки таскаю, ніяких проблем. Причому користуюсь кожен день. Запихав в нього бутилку на 6л та ще дещо. Набивав так, що застібнути не міг, а йому нічого. Купували два таких, так от обидва два роки без проблем. Беріть темні кольори бо світлі дуже брудняться. Є відділення для ноутбука. Доречі зовнішній вигляд теж тримається чудово, попрали і як новий. Рекомендую!

Достоинства:
    Міцний - Компактний - Симпатичний
    Недостатки:
    За два роки жодних

Антон, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Антон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Достоинства:
    Міцний - Компактний - Симпатичний
    Недостатки:
    За два роки не виявлено

• Николай М***

Чудовий рудзак

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Немае

Микола, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чорний просто жахливо брудниться. Збирає кожну пилинку. Тільки відмиєш, вже знову треба мити. Не рекомендую.

Доброго дня, Андрій. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Зеленый

Цвет чуть темнее, красивый. Сделан прочно. Вроде даже водоотталкивающей ткань.
    Много отделений. На эту цену кажется прочным и выглядит импозантно.

Достоинства:
    Быстрая доставка, качество
    • Продавец  Carry Central

Людмила, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару.
      Ще раз дякуємо вам за такі теплі слова. Будемо раді знову бачити вас у нашому магазині Carry central ссылка
      Бажаємо вам приємного користування.

З повагою, магазин Carry central

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: marsik. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Загалом, рюкзак гарної якості, матеріал та лямки міцні, ідеальна кількість відділень. Легко підійде для повсякденного використання

Достоинства:
    Чудова місткість, комфортне використання, відділ для ноутбука
    Недостатки:
    Кілька стирчащих ниток (швидко виправляється)
  • Оксана К***

Крутезний

• Олеся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Малиновый

Чудовий рюкзак.

Олеся, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Руслан

Все відповідає дійсності

Достоинства:
    Такий як і на фото
    Недостатки:

Руслан, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Колір на фото відрізняється від реального.Не рекомендую.

Недостатки:
    Невідповідність реального товару і його зображення на сайті.
    • Соответствие указанным размерам

Не соответствует

• Дарина Т***

Який він насправді,маєте фото?

• Юра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовив даний рюкзак через вигляд. Залишився цілком задоволений його станом. Продавець запакував його в коробку що приємно вразило. Також, до цього відповів на всі поставлені запитання в меседжері, тому продавцем задоволений на всі 100. В принципі, загальні враження досить позитивні. Єдине, не подобається встроєний ЮСБ кабель виробника в даній моделі і те що токуватий біля блискавки матеріал.
    Загальне враження 4 з 5. Продавець: Carry Central чудовий.

Достоинства:
    Чудовий вигляд, багато кармашків в середині, Продавець
    Недостатки:
    Трішки тонкуватий біля замка
    • Соответствие указанным размерам

• Продавец  Carry Central

Юрій, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рюкзак огінь! ))) задоволена

Достоинства:
    не промокає/ зручний/ гарно виглядає/багато кішень

Соответствует

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Довольна покупкой, рекомендую!
    Отлично подойдет для путешествий, вместительный, много отделений, все предусмотрено до мелочей. Есть шнур для зарядки телефона.

Достоинства:
    Качество, много отделений, функциональный, вместительный
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Рюкзак гарний, охайно зроблений, зручне регулювання лямок, багато відділів для всього необхідного, АЛЕ колір не відповідає заявленому. Він навіть не сірий, а оливковий.

Достоинства:
    Якісний матеріал рюкзака та охайність пошиття, зручність
    Недостатки:
    Колір не такий як на фото, приїхала оливка

Ірина, доброго дня. Дякуємо, за інформацію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Гарна якість. Дуже задоволена кількістю відділень

• Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороший рюкзак. Купувала на день народження, дитина задоволена. Багато кишень - великий плюс! Вміщає в себе всі книги 8-класниці (а їх дуже багато)

Достоинства:
    Все гуд

• Николаева О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Класний рюкзак, стильний, легкий, ергономічний, багато кишень

• Соответствие указанным размерам

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Експлуатувався дууууже рідко як запасний. За походів ~10 в магазин і 2 невеликі подорожі порвався (див. фото)

Достоинства:
    Великий
    Недостатки:
    Погана якість
  • Денис А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже зручний рюкзак, купили вже 2 таких.

Достоинства:
    Якість матеріалів, об'єм (корисний простір)
    Недостатки:
    З часом (десь через 8-9 міс) на одному з рюкзаків розтягнувся бічний шнурок-резинка з одніїє сторони і тепер не можливо закрити (затягнути) отвір бічної кишені.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Денис, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук.

• Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Спершу скептично поставився через його глибину. Але після завантаження - здивувався ! Влізла вся техніка, а її немало, ще додатково запасний змінний одяг та взуття.

Достоинства:
    Компактність, зручно сидить при навантаженні 4-6кг
    Недостатки:
    Немає!

Тарас, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарний та якісний рюкзак. Функціональні кишені. Зручний розмір. Перше враження досить позитивне

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд, ціна

• Зінаїда Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Все чудово. Розетка, як завжди, сервіс на вищому рівні! Дуже зручний, не промокає, вже був під дощем. Багато кішень, не дуже великий і зовсім не малий, влізає все що мені потрібно.

Достоинства:
    Якісний, не промокає, багато кішень, помірна ціна. Цупка тканина.
    Недостатки:
    Ще не виявила

Зінаїда, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Владислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарний рюкзак, достатньо великий, дуже порадувало що є задня кишеня.
    Для ноутбуку дюймів до 15.6 вистачає.
    Використовую вже два роки, майже кожен день. За весь час єдине, що липучка перестала клеєтись ( як фіксатор для ноутбуку ). Леко вимивається бруд.

Достоинства:
    Для щоденного використання
    Недостатки:
    Погані лепучки,
  • Антон А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Сам рюкзак дійсно класний. Матеріал, кишені, відділи місткісткі, все дуже якісне та зручне. Але колір дійсно зовсім інший ніж на фото. В відео трохи схожий, але в житті світло оливковий.
    На фото всеодно здається, що такий як і на сайті, але він темніший і бежевого відтінку немає зовсім, хоча сам рюкзак красивий, але не того відтінку.

Достоинства:
    Дуже зручні, місткі відділи.
    Класні регулятори лямо, вперше такі бачу, дуже легко корегувати довжину.
    Матеріал полотний та якісний.
    Недостатки:
    В житті інший відтінок.
    Трикутнику по центру зайвив. Без нього було б краще.
    Якщо вирішу його відпороти, то прикріплю фото, бо він просто пришитий і не виконує ніякої функції.
  • Андрей Ч***

Рекомендую если хотите удобный рюкзак для города

Достоинства:
    4 отсека под предметы, 2 под воду с возможностью растягивания для больших объемов, удобная магнитная засчелка, крепление для багажа?-Вализки?, Водостойки материал, НЕ-Водонепроницаемый.
    Недостатки:
    Особо за ту цену за которую я купил нет если придется то жесткость материала, но, а так нормально.
  • Андрей Ч***

Рекомендую если хотите удобный рюкзак для города

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Просто класний рюкзак!

Достоинства:
    Вмісткий, багато різних кишеньок.

• Каріна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Все що можна сказати це суперський рюкзак

Достоинства:
    Фурнітура, якість
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Очень довольна этим рюкзаком, выбирала по цвету (хотела светло-серый) и количеству отделений/карманов - отличная покупка, рекомендую

Достоинства:
    качественная ткань, красивая и легкая в уходе (сохнет после стирки быстро), рюкзак легкий, хорошее качество пошива (по сравнению с китайским дешевым ширпотребом просто супер), много отделений / карманов (для всего найдется местечко), ну и цена по акции была приятной
    Недостатки:
    прока не обнаружено
    • Соответствие указанным размерам

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

За свої кошти дуже класна якість

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    По центру складається, не дуже гарно, можливо потрібно розносити

Доброго дня, Олександр. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук. Бажаємо приємного користування.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рюкзак чудової якості, тканина міцна, але воду не відштовхує. Дуже місткий, багато відділів. Особливо порадував потаємний карманчик на спинці.

Достоинства:
    Якість

• Кирилюк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже зручний рюкзак, купувала чоловіку, але він чудово підійде і жінкам.
    Зручне розташування карманів, легкий, блискавки працюють чудово.
    Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Зручний, вмісткий, зручний.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Доброго дня, Вікторія. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

Классный рюкзак,много отделений,удобно разместить мелкие вещи

Достоинства:
    Подойдет и для подростка и для взрослого
    • Соответствие указанным размерам

• Надія П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Колір не відповідає фото. Наплічник оливковий.
    Якість хороша.
    Але колір не той.

Доброго дня, Надія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Алина І***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Прийшов рюкзак з дефектом ! Потертість на боковій частині !

• Соответствие указанным размерам