Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Сумка Мужская Через Плечо Vintage Коричневая Сумка Мессенджер (139793)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Виталий Р***

Сумка очень удобная

Достоинства:
    Много отделений
    Недостатки:
    Недостатков нет
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Придбала чоловіку у подарунок. Сумка дуже сподобалась. Підійшла і за розміром і за фактурою. Приємна шкіра, якісно пошита, насичений шоколадний колір. Користується лише 3 тижні тому про витривалісь виробу казати рано. Поки що все супер !

• Соответствие указанным размерам

• Михайло Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хорошая сумка удобная смотрится красиво и не дорогая пошита качественно. Документы ключи деньги телефон помещаются легко.

Достоинства:
    Цена Качество

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сумка норм для документів та телефону. Покупця рекомендую

• Соответствие указанным размерам

• Сергій С***

Я дуже задоволений!

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Тарас Т***
  • Олександр Б***

Чудово

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр Б***

Все відмінно

• Олег

Зручна річ

Достоинства:
    Індивідуально
    Недостатки:
    Відсутні

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Іван М***

Якість.
    Ціна.
    Кількість кишень.

Достоинства:
    Якість.
    Ціна.
    Кількість кишень.

Іван, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Користуюсь четвертий рік. Якість супер. Придбав ще одну чорного кольору.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Уже півроку користуюся, покупкою задоволений. Виглядить так само, як покупав. Недоліки, поки не виявив.

Достоинства:
    Якість, ціна

Микола, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Коричневый

Чудова сумка! Дійсно шкіряна. Дякую.

Достоинства:
    Натуральна шкіра
    • Продавец  Carry Central

ОЛена, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Ще раз дякуємо вам за такі теплі слова. Будемо раді знову бачити вас у нашому магазині Carry central ссылкаБажаємо вам приємного користування. З повагою, магазин Carry central

• Мария Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Сумка виглядає краще ніж на фото, чоловіку сподобалась.

Достоинства:
    Плотна, гарно тримає форму
    Недостатки:
    Поки не виявили

Марія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ростислав Ш***

Зручна

Ростислав, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олег А***

Придбав майже рік тому!

Достоинства:
    Нічого
    Недостатки:
    Погані нитки! Розллілось на викройки!

Доброго дня, Олег. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Роман Ш***
  • Юрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Сумочка дуже якісна, замовляю вже другу.
    А от при оплаті в Розетка з'являється якась комісія, про яку ніде не написано.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Комісія при оплаті

Юрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Ношу не перший рік! Пошита якісно

Євген, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Матковский Я***

Дуже зручна

Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Наразі недоліків не замітив, удобна, ємкісна.

Достоинства:
    Якісно пошита
    • Соответствие указанным размерам

• Николай Р***

Хорошая сумка, рекомендую

Достоинства:
    Вместительная, удобная, краска не облезла за время эксплуатации.
    Недостатки:
    Не увидел

Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

Виріб зроблений якісно. Покупкою задоволений, але як покаже через рік наразі не можу сказати.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Наразі не виявив
    • Соответствие указанным размерам

• Віктор А***

Сумка классная

Достоинства:
    Кожа
  • Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Добра сумка, шкіряна. Беру другу в подарунок тестю.

Достоинства:
    Куча кишень, дуже зручно. Вже 4 рік юзаю.
    Недостатки:

Роман, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Каплун Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NMShoping. Цвет: Коричневый

Цілком задоволений. Сумка достатньо містка і зручна .

• Продавец  NMShoping

Вітаємо. Дякуємо за відгук. Приємного користування!

• Константин Б***

Норм

Недостатки:

Костянтин, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Василий Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Чудова сумка. Два місяці користуюсь, все добре.

Василь, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Сумка как сумка. Кожа нормальная. Пока носится.

Достоинства:
    Соответствует описанию
    Недостатки:
    Пока не обнаружены

• Євтушенко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Сумка стильна та гарно виглядає,але це абсолютно точно не натуральна шкіра((
    Термін експлуатації пів року((
    Було дві таких і в двох випадках довше 6 місяців не проносилися.

Достоинства:
    Стильна
    Недостатки:
    Не шкіряна

Доброго дня, Інна. Дякуємо що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Виріб виконаний виключно зі шкіри. Ми впевнені у своєму товарі і виробниках на 100%, тому гарантуємо Вам, що матеріал виготовлення - натуральна шкіра.
      Також просимо брати до уваги, що кожен шкіряний товар має свої особливості і залежить це від типу шкіри, її обробки і фарбування, тому не поспішайте робити неправильні висновки.

Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців і відповісти на всі питання. Приємних і вдалих Вам покупок!

Хочемо зазначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі виниклі питання нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Сергій К***

Якість вигляд ціна = бомба

• Игорь Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Чудова! Компактна та зручна. Вартість гарна. Пропаную придбати.

Достоинства:
    Містка
    Недостатки:
    Жодних

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Дуже зручна, приємна на дотик та функціональна сумка. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість матеріалів, тактильні відчуття, кількість та функціональність відділень для зберігання.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Олексій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Хороша шкіряна сумка. Ціна якість на вищому рівні. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Натуральна шкіра (запах нової шкіри ні з чим не сплутаєш)
    Недостатки:
    Поки що не виявлено

• Оксана К***

Очень красивая,удобная,и вместительная.

Достоинства:
    Кожа,много отделов.
    Недостатки:

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анна С***

Гарна сумка