Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Внешний карман Blueendless PC280K для M2 NVMe (PCIe) SSD USB 3.1 Type-C

• Олег Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Працює вже півроку. Нарікань нема. Використовуйте термоскотч і радіатор при запаковці ссд (в комплекті).
    Відмінності від інших кишень, що я використовував:
    1. Ця трохи більша моїх попередніх
    2. Автоматично вимикається (мабуть щоб менше грілася) під час "простою". Довелося призвичаїтися до цього.
    3. Збирається за допомогою викрутки (в комплекті)

Що об'єднує: кабель в комплекті через короткий час потребує заміни. Мене це не засмутило, бо кабель на заміну вже був.

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

SSD підійшла ідеально, швидкість по type-c -> type-c 1000 мб/с дозволяє і ігри пограти і попрацювати

Достоинства:
    металевий корпус, зручний маленький портативний, інструкція плюс запасні гвинтики

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Металевий корпус, хороша збірка і комплектація.

Достоинства:
    Якісний карман, гарна комплектація. Працює як треба!
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  SKY-M

• Петро Д***

Що ж буду користуватись.
    Окреме дякую за портативний кейс, все підійшло.
    З Повагою.

П.С. Нажаль я вже зібрав цей девайс, а потім зробив фото. Але в наявності були всі деталі та шурупи, ВСЕ і навіть ЗАПАСКА.

Достоинства:
    зручний, легкий, всі деталі та мануал на місті
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  SKY-M

• Вячеслав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Є термопрокладка, але відводить тепло не назовні корпусу, а на внутрішню металеву панельку, не зовсім зрозуміло, чому саме такий дизайн. В цілому працює швидко (до 450Мб/с), працює і на Windows 10 і на macOS. Взагалі, товари цього бренду достатньо якісні, давно ними користуюсь, можу рекомендувати.
    Дуже порадувало, що кожного гвинтика поклали по 1 запасному, не так, як жлоби з ASUS - по 1 гвинтику на слот на материнці.

Достоинства:
    Якість, швидкість
    Недостатки:
    конструкція
    • Продавец  SKY-M