Отзывы покупателей о Наполнитель для котов cиликагелевый AnimAll Emerald Green 10.5Л упаковка 4ШТ

Оценка пользователей 4.63/5
  • Светлана С***

Дякую, все добре!

• Ткачева Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Дуже гарний наповнювач, не чипляється на лапки, гарно поглинає. Швидка доставка

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Чудовий наповнювач, реально маскує всі запахи, рекомендую.

Достоинства:
    Маскує запахи

• Кирило В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Хороший наповнювач, не раз користувався, вчасна і швидка доставка, доступна ціна

• Элина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Дуже класний наповнювач. Тепер буду брати тільки його. Гарно маскує неприемний запах, зовсім немає пилу від нього.
    Магазин чудовий.

Достоинства:
    Не пилить, гарно абсорбує, приховує запах
    • Продавец  StarLight

Еліна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Паша Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Чудовий наповнювач, вистачає надовго, запахи гарно маскує.
    Продавець надійний, замовляємо вже більше ніж пів року, завжди швидко відправляє. Проблем жодного разу не було.

• Продавец  StarLight

Павло, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Валерий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Чудовий наповнювач, користуємося вже більше трьох років. Економний, зручний в користуванні.

Достоинства:
    Маскує запахи, зручно доглядати, вистачає на тривалий час, гіпоалергенний
    Недостатки:
    Не критичний недолік: пил, якій кішка розносить по кімнаті залишаючи білі сліди на підлозі
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Павел К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Отличный товар, быстрая реакция продавца, кот доволен

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Все чудово, кіт ходить в туалет нормально

Достоинства:
    Коту нравиться
  • Кристина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Дуже задоволена, особливо мій кіт)) Вдома вже забули про запах, практично у використанні та головне - економно!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Дуже гарний наповнювач, напевно найкращий з усіх яким пробували користуватися. Продавець відпрацював на "відмінно". Оперативно зв'язалися для уточнення замовлення, а також поцікавилися чи всім я задоволений після отримання.

Достоинства:
    Тривалий термін використання наповнювача між замінами
    Недостатки:
    Ціна трошки кусається, але по акції все одно вигідніше за аналоги
    • Продавец  StarLight

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Дякую за швидку відправку товару, менеджера професіонали своєї справи

Достоинства:
    Швидка відправка, якість.

• Вячеслав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Спасибо за оперативную отправку качественного товара, приятно иметь с вами дело

Достоинства:
    Лучшее соотношение цены и качества

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 5

На селикагелевый туалет перешли 5 лет назад, оказался идеальным вариантом. Дополнительно дома использую в закрытых нишах обычного туалета, чтобы снизить попадание влаги соседям снизу.
    Пробовал разных производителей, но почему то именно моей кошке подошел только AnimAll вероятно у остальных для нее отталкивающий запах.

По продавцу, изначально заказал, оплатил на сайте, но не оказалось в наличии конкретно этого товара, в итоге продавец заменил и выслал более дорогой вариант этого же производителя. Доставка на укрпочту, довольно быстро (Киевская область).

В итоге - остался всем доволен: и товаром и продавцом.

Рекомендую!

Достоинства:
    Селикагелевый туалет - оказался самым оптимальным
    Недостатки:
    за послднее время сильно подорожало... но это причина в войне, а не в товаре
  • Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Товар якісний, продавець відправляє швидко, рекомендую

Достоинства:
    Товар відмінної якості. Кішка у захваті
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  StarLight

• Руслан Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Відмінний продавець, швидка доставка.

Достоинства:
    Кіт задоволений
    • Продавец  StarLight

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

відмінний продавець, швидке обслуговування та гарний сервіс

Достоинства:
    кіт задоволений

• Виталий

Зручний для використання
    Швидка доставка

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 5

На сьогодні для мене цей наповнювач найкращий варіант.
    Швидко опрацювали замовлення, доставили через день.

Достоинства:
    Не пропускає неприємний запах, не прилипає до лап кота
    • Продавец  StarLight

• Андрей Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Задоволений даним товаром і швидкістю доставки. Приємний продавець, оперативні відповіді на запитання. Дякую і рекомендую)

Достоинства:
    Гарна якість

• Богдан Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Найкращий силікагелевий наповнювач з усіх, що ми тестували для кішки. А конкретно цей магазин, на даний момент, мало не єдиний у кого він є в наявності. А повірте, що коту 8 кг наповнювачу потрібно багато)))

• Анна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Сервіс чудовий. Доставили швидко. Товар якісний!

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Все ок, швидко доставили, приємні консультанти

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Доставили швидко, сервіс топ! До наповнювача питань нема

• Karim A***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Наполнитель хороший, магазин отправил быстро.

• Ксения П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Все супер, дуже швидко доставили.

• Алена К***

Ціна вказана за 1 упаковку, чи за коробку із 3х упаковок??

• Чабан И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Наповнювач дуже якісний і самий гігієнічний. Чудово вбирає неприємний запах і не прилипає до лапок кішечки)))
    Магазин один з найкращих, якість обслуговування на найвищому рівні, дуже вдячна.

• Максим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Опрацювали замовлення та відправили дуже швидко. Все чітко.

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Вночі замовив, вранці зателефонував продавець, за день отримав. Все, як має бути. Окрема подяка за пакування у коробку.
    Немає сенсу обговорювати наповнювач. Просто, найкращий.
    Раджу цю крамницю. Успіху та процвітання хлопцям.

Достоинства:
    Швидка обробка замовлення. Бездоганне пакування товару.
    • Продавец  StarLight

• Савич Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Все дуже добре, швидко доставили

Достоинства:
    Товар був в наявності
    • Продавец  StarLight

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Швидко відправили, все ок, молодці.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Це найкращий наповнювач по якості. Стараюсь купувати лише його. Прекрасно стримує запах, і вистачає на дуже довго.

Достоинства:
    Гарно стримує запах, вистачає надовго.

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Наполнитель очень хороший: запахи долго держит, жидкость впитывает хорошо, экономичный. Магазин отправил заказ очень оперативно, на следующий день уже получили в точке выдачи.

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Гель своб роботу виконує, запахів немає.
    Продавець дуже оперативно виконанав замовлення.

• Андрій Д***
    Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Чудовий наповнювач але замовляв ще у жовтні, досі доставляється. Я помилився з адрессою доставки, зі мною звязалися, визначилися на мій пункт видачі. Сказали почекати неділю. Вже проходить 4ий місяць...

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Андрій! Очікуйте, зараз з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить цю ситуацію!

• Виктор М***
    Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10.5

Замість цього наповнювача прийшов ссылка

Не рекомендую продавця

• Продавец  StarLight

Доброго дня! Віктор приносими вибачення за те що оператор перепутав на відділені посилки і Вам прийшла не та модель що замовляли. Готові повернути кошти або замінити його на потрібний товар. Вибачте за незручності!

• Виктор М***

Продавець передзвонив, та повернувся гроші.