Отзывы покупателей о Беруши для сна работы защита от храпа беруши для плавания стрельбы Pavlysh PA-M11B

Оценка пользователей 4.65/5
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Green

Доволі не пагані беруші. Порівнюю з піно-поліуретановими (були у мене до цього) - їх у вухо глибоко не запихнеш і звукопоглинання значно менше, ніж у силіконових.
    З плюсів:
    1.дуже гарно глушать дзвук (на моє відчуття - до 80-90%). Залежить від того, наскільки глибоко засунути їх у вушний канал.
    2. майже не відчуваються. Але, зранку, все одно, є дискомфорт і закладеність вуха/вух. Гадаю, залежить від індивідуальної анатомії.
    3. у коробці - 3 комплекти (6 шт) беруш з чохлами. Приємно за таку ціну...
    З мінусів: дууууууже пагано виймаються. У мене була, можна сказати, "паніка" зранку - коли не можеш дістати сторонній предмет з вуха, і намагаєшся його "активно" підчепити будь-чим.
    Знайшов вихід: беруші з силікону, центральна частина - з міцного прозорого пластику, яка надійно фіксується у силіконовій частині. Навколо центральної "серцевини" прив'язав декілька сантиметрів міцної нитки, за яку дуже зручно витягувати беруші. І вона, майже, не відчувається вночі. Для ясності додаю фото.
    Підкреслю - все суто індивідуально-анатомічно. Не виключно, що у вас може бути все зовсім інакше...

Достоинства:
    Не паганий девайс, який глушить до 85-90% дзвуків
    Недостатки:
    Дуже складно витягати з вушного каналу
    • Продавец  kostor

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Green

Гарні беруші, маленькі. Брала для сну і плавання собі і 7мирічній дитині. Класно тримаються у вухах, не давлять. Зручний холдер. Якщо поруч не хропе батальон хлопців чи не їздить трамвай або метро, то гарно справляються з шумом.

Достоинства:
    Розмір, шумопоглинання, не пропускають воду. Зручно носити і зберігати. Легко мити. Багаторазові.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Green

Берушами задоволена. Класно, що є чолольчики додаткові для них і запасна пара. Приглушують звуки добре, в ідеалі хотілось би ще більшого приглушення, але такий рівень теж непоганий. Спати зручно, не тиснуть, мені ідеально підійшли за розміром, бо маю вузький канал вушний. Єдине, що під ранок починають свербіти трохи вуха всередині, але це вже моя індивідуальна реакція на силікон. Покупкою задоволена!

Достоинства:
    Мʼякі, не заважають під час сну, гарне шумопоглинання, запасна пара та чохли.
    Недостатки:
    Індивідуальна реакція на силікон
    • Продавец  kostor

• Мирослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Гарні та зручні, так щей в зручному футлярі.
    Із задачею справляються хоча мені і не треба сильно голосний звук "тушити".

Достоинства:
    З вух не випадають і на ранок ще тримаються.
    Приємний матеріал і легкість чистки, миття.
    Недостатки:
    Трохи на ранок вухо болить (але вже порекомендували як з цим справлятись.
    • Продавец  kostor

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Дякую, з задоволенням будемо користуватися.

Достоинства:
    Швидка доставка. Хороші берюші. Чудова комунікація продавця.
    • Продавец  kostor

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Купую такі беруші вже вдруге. Дуже добре заглушують сторонні звуки, особливо коли треба виспатися. До цього користувався іншими ,але ці найкращі. Тож однозначно рекомендую. Тай ще швидко доставили.

• Іван Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Гарні беруші. Добре блокують шум. Важливо правильно повільно вставляти, тоді проблем не буде, міцний сон забезпечений.
    Єдиний недолік, не можна спати на боці, але мабуть це в більшості так.

Достоинства:
    Блокують шум, зручні
    • Продавец  kostor

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Green

Спробувала багато різних бервух. Ці- це просто знахідка! Тому тільки зараз пишу відгук. Головне, під правильним кутом правильно вставити у слуховий прохід. М'які, під час сну не випадають, звуки заглушать ( від шумних сусідів - це поки найкращі беруші, які були у використанні) . Будильник ставила голосніше, бо декілька раз навіть не було чути у них. Виймаються легко. Під час вибухів, звичайно, нічого не заглушать, але відчуття звуку не таке сильне.

Достоинства:
    Дійсно заглушають при правильному користуванні, є чохол для зберігання, багаторазові

• Володимир К***

Все добре.

• Иван Ц***

Майже не приглушують звук. Обман

• Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадовоелні товаром. Можливо, вони вам не підходять через особливості вуха або ви щось робите не правильно.

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Orange

Беруші гарні, поміняли думку дівчини, що ніякі їй не підійдуть
    Рекомендую!

• Андрій Т***

Гарні беруші

Достоинства:
    добре виконують свою функцію
    Недостатки:
    поки не помітив
    • Продавец  kostor

• Анастасия П***

Супер товар

Достоинства:
    Хорошо работают

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Прийшли вчасно і чудовий матеріал

• Микола Б***

Погано глушать звуки

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Погано глушать звуки, голосні звуки не глушать.
    • Продавец  kostor

• Вікторія В***

Якість відмінна!

• Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Гарні беруші, зручні, подавляють шум на відмінно!

• Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Чудові зручні беруші! Я дуже задоволений.

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

на скільки вони взагалі не відчутні це просто жах, будь ласка порекомендуйте норм мені все одно за яку ціну головне щоб був результат

• Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Напишіть нам в особисті - ми допоможемо.

• Шандер Л***

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Orange

Дуже зручні беруші, сплю в них, коли сусіди шумлять. Повністю допомагає

Достоинства:
    Зручно в них спати і лягати вухом до подушки
    • Продавец  kostor

• Янина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Найкращі, не відчуваються у вухах, спати комфортно. Нічого не чутно - зараз це і плюс і мінус.
    Доставка швидка.

• Євгеній Д***

Хороші

• РОМАН П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Orange

Пользовался похожими берушами, но с ушком для лёгкого извлечения , при использовании, возникало ощущение давления и ухо иногда болело. Купил эти базируясь на описании и отзывам, получил и опробовал.. и о ужас...(((!!! Еле извлёк ((( неприятное ощущение.. может , что-то не понимаю, но как их правильно помещать и извлекать...)) размеры, как я понимаю тоже играют роль.

Достоинства:
    Наверное количество, о других качествах не могу сказать...
    Недостатки:
    Уже описал.
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Беруші зазвичай униіверсальні, але якщо вони завеликі саме для вас - таке може бути. Вибачте за незручності.

• Игорь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Green

Отличные беруши. Заказываю уже второй раз. Приходят быстро. Уши не болят. Рекомендую!

Достоинства:
    2 чехла для транпортировки вне дома
    • Продавец  kostor

• Аскольд

хороші беруші
    в комплекті йдуть 3 пари і 2 чехолчіка

від шуму допомагають відсотків на 70, але верхні різні звуки глушаться краще

з вух інколи випадають поки спиш одну вже загубив

Достоинства:
    приємні, чохолчік зручний
    Недостатки:
    трошки випадають
    • Продавец  kostor

• Юрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Доволі хороші беруші. Користуюсь щодня.

PS: Дизлайк китайцю щj писав інструкцію на упаковці, вона від іншого типу беруш XD

Достоинства:
    Зручний чохол
    • Продавец  kostor

• Максим А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Файні беруші. Якшо у вас як і у мене, часто собаки гавкають під вікном, то вони вам допоможуть

Достоинства:
    Зручний чохол
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  kostor

• Марта М***

Користуюсь щодня)

Достоинства:
    Швидко доставили, беруші хороші.
    • Продавец  kostor

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Хороші беруші в своїй ціновій категорії, декілька пар, з чохлами, зі своїм досвідом в 20 років використання таких девайсів - для мене це найзручніша найгігієнічніша форма. Трішки незручно витягувати з вушка, бо немає довшої ручки, але зато вночі не заважає нічого, рекомендую

Достоинства:
    Ціна, якість, чохли
    Недостатки:
    Маленька частинка, за яку їх витягувати з вушка, але це не критично
    • Продавец  kostor

• ВИТА П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Сподобалось, що є декілька пар, у використанні зручні, рекомендую

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  kostor

• Ольга

Дякую!
    Рекомендую.

Достоинства:
    Дуже зручні. Маленькі, в ухі добре тримаются та добре витягаются. Чудово поглощают звук. Дякую!
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  kostor

• Ірина

Стара резина і пластик. Жах

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження — це зовсім не відповідає стандартам якості, яких ми прагнемо.
      Наші беруші Pavlysh PA‑M11G виготовлені з високоякісного, гіпоалергенного силікону й пластику — матеріалів, які відповідають заявленим характеристикам та безпеці для використання.

• Владислав

Чудова шумоізоляція, зручні

• Алина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Беру другий раз, чудові беруші

• Єгор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Понравились беруши. И удобно, и звук заглушает. Что ещё нужно?

Достоинства:
    Удобные. Хорошое шумоподавление.
    • Продавец  kostor