Отзывы покупателей о Беруши для сна защита от шума беруши для стрельбы плавания работы учебы Pavlysh PA-MA11GR
- ТамілаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
мені все підійшло, гарно глушать навіть сильний гавкіт собаки тобі на вухо о 4 ночі))
правда я не одразу на ніч надягаю, а як тільки зʼявляється причина (мій собака звісно ж), просто тримаю під рукою
і до речі з тривогами так безпечніше
не випадають з вуха- Достоинства:
- є додаткові насадки, ціна-якість на високому рівні, легко обробляти, форм фактор
- Недостатки:
- відсутні
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Товаром дуже задоволена, м'які, зручні, легкі в використанні!
Дякую продавцю!- Недостатки:
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все чудово
- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарна якість. Дуже ввічливий і уважний продавець
- Достоинства:
- Комфортні
- Продавец kostor
- Кіра К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже зручні, підходять для маленьких вух, для мене перші беруші, які майже не відчуваються. Добре захищають від шуму
- Достоинства:
- Підходять для маленьких вух, добре захищають від шуму
- Продавец kostor
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Самі беруші може й нормальні, але приїхали мені із такими плямами не зрозуміло від чого. Не дуже приємно.
Якщо казати про функцію основну, то шум від вулиці прибирає, із іншими шумами поки не стикалась.
В ушах тримаються добре, мені не давить (фільтр знімається)- Достоинства:
- Є дві пари та кейс
- Недостатки:
- Брудні
- Продавец kostor
Шановна Аліна. Ми дуже вибачаємося за ситуацію що сталася. Фізично всі беруші ми не взмозі перевіряти ми з вами звяжемося і обовязково вирішимо проблему з берушами.
- Аліна
Дякую, дану проблему вирішили та дуже швидко звʼязались) сервіс супер!
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудові беруші. Не тиснуть, не випадають. Незамінна річ в будинках з поганою звукоізоляцією і гучними сусідами:) магазин рекомендую. Швидко відправили.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Геннадій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все добре
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все супер
- Маргарита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хорошая защита от шумов, отлично изоляция, хорошее прилягание к ушах. Удобны, практичны, дешёвые!