Отзывы покупателей о Беруши для сна многоразовые защита слуха от взрывов для Сна Работы Концертов Pavlysh СС-22G
- AI аналіз відгуків125 відгуків: Позитивний – 74%, нейтральний – 13%, негативний – 13%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Таїсія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Роксолана М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Все супер, якісні беруші і чудовий продавець
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
зручні та якісні, брав не один раз.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Досить хороші беруші для сну.
- Достоинства:
- Не мішають, хороша форма для вуха.
- Недостатки:
- З часом брудняться.
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Товар відповідає своїй ціні.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Хороші беруші. Купую саме цього бренду вже втретє. Загалом непогано забирають побутовий шум: сміх сусідів/тигидик котів/хропіння. З плюсів - їх не боляче тримати у вухах всю ніч, бо при стисненні вони приймають форму вуха. З мінусів - з часом еластичність втрачається і їх важче запихати у вуха. Загалом однієї коробочки вистачає десь на 2 місяці щоденного використання
- Достоинства:
- Ціна, комфорт, упаковка
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Всё чики бомбони рекомендую!
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Геть не шумоіщолюючі.
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Можливо, вони не щільно закривають ваші вуха, тому й не до кінця шумоізолюють.
- Євген Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Зразу мінус, мені не підійшли,вони під малі вуха а отже ефективність нульова.
- Достоинства:
- Для мене немає переваг
- Недостатки:
- Не універсальні,під малі вуха
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Це одиночний випадок, ці беруші зазвичай всім підходять, вибачте за незручності.
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Звичайні беруші (хоча звичайні одноразові напевно кращі), глушать тільки високі і то не дуже, навіть якщо ще долонями закрити вуха:(
- Достоинства:
- Кейс для зберігання
- Недостатки:
- Звичайні беруші
- Продавец kostor
Вітаємо! Так, дійсно, чудового ефекту вони можуть не давати для низьких частот — беруші найкраще “глушать” високі шуми. Якщо для вас важлива максимальна шумоізоляція (наприклад, в умовах концерту чи гучного шуму), можемо порадити моделі з кращим ущільненням, із використанням багаторазових насадок різного розміру або силіконових моделей із високим рівнем шумозахисту.
- Маріанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Товар відповідає всім характеристикам, якісний матеріал, комфортний у користуванні
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Товар надійшов швидко і без проблем, свою функцію виконує. Беруші м'які й майже не відчутні у вухах, спати з ними було цілком комфортно.
- Достоинства:
- Швидко надійшли, зручні
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Гарні беруші. Доставили без проблем
- Достоинства:
- Гарне співвідношення ціна/якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Нормальні беруші, повністю звук не перекривають,але суттєво зменшують,дуже зручний чохол
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Купував беруші в магазині Kostor на Rozetka. Товар повністю відповідає опису, якість відмінна. Доставка швидка та без проблем. Задоволений покупкою і можу рекомендувати цей магазин!
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Норм беруши! Доставка быстрая, проблем с доставкой не возникло!
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Алла Є***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Не заглушають шум взагалі, що в них, що без них - різниці немає
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що беруші не виправдали очікувань. Зазначимо, що ці беруші приглушують шум, але не повністю його усувають — особливо низькі частоти, як хропіння чи гул. Також ефективність залежить від правильного вставлення та анатомії вуха. Якщо залишаться питання — будемо раді допомогти!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Все ОК
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Геннадій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Ефективне зниження шуму, ергономіка, кейс, висока якість.
- Достоинства:
- Зручні у кейсі
- Продавец kostor
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Якісні беруші. Виконують свою функцію
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец kostor
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Добрі беруші, гарно ізолюють від шуму, легко заходять у вуха.
- Достоинства:
- Ізоляція від шуму, легкі у використанні
- Продавец kostor
- Орест П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Хороші беруші
- Достоинства:
- Зручно зберігати в кесі, міцно тримаються в вухах
- Продавец kostor
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Приблизно так я собі їх і уявляв.
Мені підійшли.
Деякі беруші при тривалом використанні виклакають у мене подразнення шкіри, а ці ні).
Вони м'які і тому ніякого відчуття дискомфорту.- Достоинства:
- М'які
- Недостатки:
- Китай?))
- Продавец kostor
- Павло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Не варті витрачених коштів.
- Достоинства:
- На мій погляд, немає.
- Недостатки:
- Маленькі. Не виконують свого призначення. В аптеці купив універсальні, в двічі дешевше.
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що беруші не виправдали ваших очікувань. Ми врахуємо ваші зауваження щодо розміру та ефективності. Якщо вам не підійшов цей варіант, можливо, варто розглянути інші моделі з різними розмірами або матеріалами для кращої ізоляції. Ваш досвід дуже важливий для нас, і ми будемо працювати над покращенням якості наших продуктів. Якщо у вас залишилися питання чи побажання, будь ласка, звертайтеся до нас!
- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Швидка доставка. Співвідношення якість - ціна
- Достоинства:
- Якісна та зручна упаковка.
- Продавец kostor
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Дуже якісні берюші, чоловік користується, дуже задоволений
- Достоинства:
- Гарний колір, якісний матеріал, зручний контейнер для зберігання
- Продавец kostor
- Мизюк Я*** АндрійовичОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Спочатку не розібрався як їх використовувати, але згодом зрозумів.
В цілому працюють відмінно!- Достоинства:
- Навіть враховуючи те, що на корпусі китайські символи, поки не підвели
- Недостатки:
- Напевно ціна, хоча, кому як.
- Продавец kostor
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Хороші беруші, купую повторно - попередні 2 пари уже зносились
- Достоинства:
- Дуже швидко знаходять форму у вусі
- Продавец kostor
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Все отлично, храп жены не слышно!
- Продавец kostor
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Сміття
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо зазначити, що беруші – це індивідуальний продукт, і їх ефективність може залежати від анатомічних особливостей кожної людини. Ми рекомендуємо уважно ознайомитися з інструкцією щодо правильного використання, щоб забезпечити максимальний комфорт і шумоізоляцію. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будемо раді допомогти!
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Товар чудовий. Реально працюють!
- Достоинства:
- Компактні
- Продавец kostor
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Форма чудова, в користуванні немає жодних мінусів.
- Продавец kostor
- наталия с***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Беруши работают,правда не совсем хорошо скрывают шум
- Достоинства:
- Скорость доставки
- Продавец kostor
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Хороші беруші за цю ціну, плюсом кейс
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец kostor
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Швидка доставка, гарна якість
- Достоинства:
- Зручні
- Продавец kostor
- Кравчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 4. Размер: One Size
Беруші добре маскують більшість звуків, важливо правильно їх закласти
- Достоинства:
- Зручні і м'які
- Продавец kostor