Отзывы покупателей о Беруши для сна защита от храпа взрывов и выстрелов беруши для плавания стрельбы Pavlysh PA-55R

Оценка пользователей 4.15/5
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Red

Не перший раз замовляю ці беруши
    Дуже якісні, майже не чую вибухи) Ціна приємна

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Yellow

Мягкие, не давят уши, хорошо заглушают звуки

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: White

Спочатку придбала такі хлопцю, а потім собі)

Дуже сподобались, в міру приглушують шум, хлопець тільки в них і спить зараз)

Рекомендую

Достоинства:
    В міру глушать шум, мають багато насадок, гарненькі)
    Недостатки:
    Трохи важкувато відкривається кришечка, але з часом звикаєш)
    • Продавец  kostor

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Товар належної якості, прийшов вчасно, звороній зв'язок з продавцем - на відмінно!

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Замовленням задоволений. Очікування виправдало !

• Іван

Чудова шумоізоляція.

• Дмитро П***

Норм

• Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Купував беруші проти шумних дітей сусідів які ходять як коні і дійсно непогано справляються

Достоинства:
    Є достатньо насадок
    Недостатки:
    Іноді вуха ранком болять
    • Продавец  kostor

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Yellow

Вже вдруге купую ці беруші, цього разу вибрала цікавіший колір. Мені допомагають заснути, дуже різкі звуки вони не заглушать, але в загальному задоволена покупкою.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Беруші якісні, швидке опрацювання замовлення та відправки, задоволений.

Достоинства:
    Різні насадки для вуха
    Недостатки:
    Силікон може бути гірший за гуму
    • Продавец  kostor

• Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Все приїхало доволі швидко, якість
    Ціна дуже приємна

• Лилия Х***

Все влаштувало

• Дмитро М***

Не рекомендую

• Михаил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Посередній товар. В принципі зі своєю функцією справляються, але якість так собі. Китайський чухня, по завищеній ціні. Ще на ранок болять вуха, а точніше місце, куди впираються ці силіконові дужки.

Достоинства:
    Кейс і все...
    Недостатки:
    Китайсе барахло, є кращі варіанти за подібні кошти)
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Беруші якісні, якщо у вас боль у вухах - скоріше за все, вам просто не підходить цей розмір.

• Андрій Б***

Швидка доставка чудовий товар

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Red

Нормальні беруші, але від вибухів, звичайно, не захищають

• Дмитрий И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Red

Всё отлично! Отличные беруши! Рекомендую.

• Андрей С***

марно витрачені гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    марно витрачені гроші
  • Ярослав Ж***

Супер, дуже допомогло під час подорожі до Мармарісу :>

• Андрій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Хороша якість, класно що є різні типи насадок

• Семён Л***

Все чудово

• Захар З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Доволі чудові беруші, якісно поглинають шум і зменшують гучність різних різких звуків.
    Що ще чудово це комплект із затичок у вуха: він має багато запасних затичок.
    Мінусів за 2 тижневе корист. ще не помічав, окрім того, що буває плутаю лівий та правий затикальні механізми. Тому раджу

Достоинства:
    Ефективне шумоподавлення, комфортні
    • Продавец  kostor

• Іван Н***

Хороший товар

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Брав для метро, щоб глушити шум. Впринципі справляються з задачею

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Red

Це інший бренд, і не дуже зрозуміло, навіщо давати на Розетці неправильний опис товару.
    В іншому з картинкою наче співпадає.

Інструкція лише китайською.
    Якість — теж..

Достоинства:
    Кейси
    Недостатки:
    Звук глушить посередньо
    • Продавец  kostor

Дякуємо за зворотний зв’язок! Хочемо уточнити: бренд Pavlysh дійсно є нашим власним.
      На жаль, на коробці немає окремого маркування з логотипом, але товар повністю відповідає заявленим характеристикам.

• Владислав Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Сервіс магазину нормальний, не було кольору, який замовив, в іншому - все влаштувало(доставка, зворотній зв'язок, тощо)
    Сам товар на свої гроші ок

Достоинства:
    Багато насадок
    Недостатки:
    Не повністю поглинають шум
  • Ростислав Я***

Все супер

Достоинства:
    Цілком добротні беруші, виконують свою функція добре
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  kostor

• Чухрієнко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Yellow

Друга спроба підібрати беруші, ці дуже сподобались, все швидко прийшло і гарної якості)

Достоинства:
    Реально гарно захищають від сторонніх шумів, все відповідає фото і опису
    Недостатки:
    Поки не знайшла)
    • Продавец  kostor

• Станіслав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Основні біруші підійшли найкраще, обов'язково читайте інструкцію не пхайте просто так.

Достоинства:
    Є зручний пластиковий короб для транспортування.
    • Продавец  kostor

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Класні беруші, повністю глушать хропіння бійців-побратимів, також дуже ефективні на полігоні - глушать постріли і викрики інструктора. Рекомендую

Достоинства:
    Глухо, як в танку
    Недостатки:
    Глухо, як в танку!
    • Продавец  kostor

• Иван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Yellow

Придбали по парі з дівчиною бо бульдог дуже сильно хропе в кімнаті, прям дуже сильно. Можна надягнути та реально заснути, звикнути важко до предмета у вусі, але якщо хочеш спати то потерпіти реально

Достоинства:
    Гарна звукоізоляція
    Недостатки:
    Трошки важкувато спати всю ніч, але можна і звикнути
    • Продавец  kostor

• Андрій В***

Беруші класні, рекомендую

Достоинства:
    Зручні, добре тримаються у вухах
    • Продавец  kostor

• Олена Л***

Беруші чудові, рекомендую

• Андрій К***

Дякую, все сподобалось.

Достоинства:
    Швидко доставили, товар хороший.
    • Продавец  kostor

• Станіслав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Yellow

З силіконовими амброшурами все добре, а от з пінними проблема - вони не надійно фіксуються на тримачі і залишаються глибоко в вусі дістати можливо тільки пінцетом(

Достоинства:
    З силіконовими амброшурами сидить добре, звук глушать
    Недостатки:
    Пінні насадки не тримаються
    • Продавец  kostor

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що силіконові насадки вам підійшли та добре виконують свою функцію. Щодо пінних — шкода, що виникла така ситуація. Можливо, вони були встановлені не до кінця або підібрані не за розміром, через що фіксація могла бути ненадійною. Ми готові допомогти підібрати інший розмір чи варіант насадок, щоб користування було максимально комфортним і безпечним.

• Ірина

Жахлива якість. Функцій не виконує

Дякуємо за ваш відгук!
      Шкода, що вам не сподобалась якість товару — ваші враження надзвичайно важливі для нас.

Наші беруші Pavlysh PA‑55B виготовлені з якісних матеріалів згідно із заявленими характеристиками, включно зі здатністю ефективно знижувати рівень шуму під час сну, при стрільбі, плаванні і т.д.