ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Беруши для сна защита от храпа взрывов и выстрелов беруши для плавания стрельбы Pavlysh PA-55W

Оценка пользователей 4.3/5
  • Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Спочатку придбала такі хлопцю, а потім собі)

Дуже сподобались, в міру приглушують шум, хлопець тільки в них і спить зараз)

Рекомендую

Достоинства:
    В міру глушать шум, мають багато насадок, гарненькі)
    Недостатки:
    Трохи важкувато відкривається кришечка, але з часом звикаєш)
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Добре підійшли , в комплекті багато різних насадок

Достоинства:
    Комплектація
    • Продавец  kostor

• Евгений С***

Все добре, дякую!

Достоинства:
    Есть
    • Продавец  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Денис Б***

По качеству на троечку
    По удобству вообще не подошли

• Продавец  kostor

Шановний Денис. Нам прикро що вам не сподобався товар в комплекті є кейс де є додаткові насадки для кращої зручності

• Єлисей
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Досить гарний набір, завдяки котрому кожен зможе зібрати собі беруші по розміру

Достоинства:
    Два кейси та різноманітність розмірів
    Недостатки:
    На фото виглядають набагато краще та якісніше ніж в житті, тому не треба завищувати свої очікування до них
  • Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Использую на стройке, отлично поглазеют внешние шумы, на процентов 70 точно. Рекомендую

Достоинства:
    Стоимость/качество исполнения