- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Користуємось майже кожен день - все супер!
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за відгук))) Смачних страв!
- Микола Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Користуюсь 5 місяців. Дуже гарна сковорода,не прилипа,не пригора.Від приготування на ній тільки позитивні враження
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не купив раніше
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Щиро раді, що сковорідка Вам сподобався) Користуйтесь із задоволенням=)
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Мінус один - мене дуже довго зомбували всякими "кераміками", а особливо тефлоном, поки випадково не натрапив в YouTube на ваш чавун та його ЕКО довершеність. Дякую!
- Достоинства:
- Чудова сковорода - чим довше користуюсь, тим краще результат. (Всі рекомендації з інструкції виконую!)
- Недостатки:
- Мінус один - в інеті мало пропаганди про переваги чавунних виробів для здорового способу життя
- Продавец Далайн
Дякуємо за такий чудовий відгук! Дуже раді, що Ви відкрили для себе чавунний посуд і оцінили його переваги
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Сковорідка просто чудова! Дуже якісне покриття, нічого не пригорає, готується все рівномірно. Користуюсь із задоволенням — дійсно вдала покупка, рекомендую!
- Продавец Далайн
Дуже приємно читати такий відгук, дякуємо Вам!
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Сковорода гарна, нею можна захищатись, як бронею і тяжкою зброєю))
Потребує періодичного прокалювання, щоб не липло до неї. У нас індукційна плина і електрична духовка - то не виходить гарно провести процедуру, щоб довго трималось.
Картоплю смажити, чи м'ясо - виходить дуже добре. Головне тут, що не боїшся її пошкрябати.- Достоинства:
- Міцна, надійна, на роки.
- Недостатки:
- Вага, періодичне прокалювання.
- Продавец Далайн
Щиро дякуємо за настільки детальний і чесний відгук — для нас дуже цінно бачити реальний досвід використання
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Саме те, що потрібно для приготування смачних страв. Не забувайте прожарити сковорідку з маслом, як написано в інструкції.
- Достоинства:
- Дуже якісна чавунна сковорідка
- Недостатки:
- Немає :)
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Гарно упакований товар з чіткою інструкцією, що робити перед першим використанням. Завдяки відгукам, вирішила заморочитись. 4 рази в духовці і з натиранням льняною олією. Зате зараз це моя улюблена сковорода. Після кожного використання просушую та змащую тонким шаром льняної олії. Дякую продавцеві за швидке доставлення і якісний товар.
- Достоинства:
- Класна сковорідка. Важкувата, але в недоліки не напишу, бо то її такий функціональний обов’язок:).
- Продавец Далайн
Щиро дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук!
Нам дуже приємно, що ви відповідально підійшли до підготовки сковорідки та оцінили її якість.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Сковорода отличная, целая, без дефектов. Прокаливал по инструкции всё получилось. Пожарил картошку, не прилипала. Единственное что после тефлоновой сковородке не привычно, лопатка не скользит по сковородке а как бы цепляться за немного шершавую поверхность. Вкус картошки показался интереснее чем на тефлоне. Пробовал вытереть масло после жарки бумажной салфеткой - плохо, пришлось помыть сковородку и высушить. Ето моё первое знакомство с новой чугунной сковородкой. Рекомендую.
- Продавец Далайн
Дякуємо вам за такий теплий відгук і довіру до нашої продукції
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Супер сковорода!
Тільки погано що без кришки.- Достоинства:
- Не пригорає
- Недостатки:
- Важка, не має кришки
- Продавец Далайн
Доброго дня
На жаль, ви придбали сковорідку без кришки.
Але, якщо бажаєте, її можна доукомплектувати окремо — ми з радістю допоможемо вам замовити відповідну кришку
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Відправка замовлення швидка, презентабельна коробка, можна замовляти на подарунок. Дуже важка, як в описі. Використовували, все супер.
- Достоинства:
- Гарно прогрівається, рівномірно.
- Недостатки:
- Важка
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Користуйтесь із задоволенням :)
- вадим в***Отзыв от покупателя. Продавец: Paprika. Диаметр: 26
Все зробив згідно інструкції!пригорає усе що смажеш !не беріть воно точно не вартує
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Дуже класна пательня незрівняється ніяка більше знею барабулька жарена получається з такою корочкою що пальчики оближеш
- Достоинства:
- Дуже класно жарить
- Недостатки:
- Тяжка
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) В цьому перевага чавуну - іжа саме смажиться, тому і барабулька виходить гарненька)) Смачних страв!
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
прийшла з величезною порожниною прямо по центру. повернула . раджу завжди оглядати товар у відділенні .
- Недостатки:
- бракована поверхня
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Вещ,така що нема . СУПЕР!!!!!!
- Достоинства:
- 100000
- Недостатки:
- 1000000-
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Поки найкраща сковорідка по відношенню ціни та якості
- Достоинства:
- Довговічна
Смаже все
Не вибаглива в догляді якщо слідувати інструкції - Недостатки:
- Незвично важка, поки не звикнеш)
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Добрий день. Товар прибув пошкодженим — на сковорідці є тріщина в місці кріплення ручки.
Фото додаю.- Достоинства:
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Не одразу вийшло прожарити с першої спроби, трохи прийшлось заморочитись, але зараз це моя найулюбленіша сковорідка, трішки тяжка, але смажити на ній одне задоволення, що мʼясо, що картопля - поза конкуренцією
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) До чавуну та його особливостей трошки треба звикнути. Раді, що все вийшло)) Смачних страв!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Чудова , екологічна сковорода. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Екологічність, ціна, добре смажить
- Недостатки:
- Вага
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних та корисних страв!
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Чудова сковорідка ціна
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук! Смачних страв))
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дякуємо)) Смачних страв!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Диаметр: 28
Покористувався 3 рази і сховав назавжди.
Переглянув десятки відео як обробити сковорідку щоб нічого не пригорало. Вимив, висушив, прокалив по інструкції, обробив спеціальним маслом, витримав на потрібній температурі і так 6 разів.
Після першого смаження вся та олійна плівка злізла чорними частинками, все пригорає до поверхні, хоч її не мив нічим і лише добре протирав насухо. Гроші на вітер.- Достоинства:
- Можна використовувати для самозахисту.
- Недостатки:
- Неможливо щось приготувати все пригорає.
- Продавец 43zt
Доброго дня, шкодуємо про Ваш негативний досвід, ми готові зі своєї сторони виконати всі необхідні процедури для виплати грошової компенсації за товар.
Також цікаво було б дізнатись про "спеціальне масло" для обробки, бо ми про таке раніше не чули ніколи. Ну а для того, щоб не пригорало потрібно спочатку нагріти виріб до високої температури, потім лише наливати просту соняшникову олію, прогріти її і лиш потім класти продук для готування, ніякого спеціального масла не потрібно.
Вийдіть будь ласка до нас на зв'язок для узгодження всіх деталей повернення.
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Диаметр: 28
Дуже гарна пательня,смажети одне задоволення)
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Paprika. Диаметр: 26
Доволен сковородой на все сто. Готовить на ней просто отдельное удовольствие. Из минусов только её вес, но я готов с этим мириться.
- Достоинства:
- Вечная. Качественная. Долго держит тепло. Ничего не пригорает. Без антипригарного покрытия.
- Недостатки:
- Вес
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Мені дуже подобається виріб, користуюся з січня, без будь-яких нарікань. Для покриття використав льняну олію. Классна помічниця на кухні :-)
- Достоинства:
- Чавун
Дякуємо за відгук! Лляна олійка ідеально підходить чавуну. Раді, що Вам подобається!
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Сковорідка виправдала всі очікування і навіть більше! Переживала, що потрібно буде багато олії для смаження оладків, але це не обовʼязково. Спочатку потрібно трошки олів налити, а потім можна смажити майже як на сухій
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Як чудово, що Вам сподобалась нова помічниця. Саме так і планувалось! Смачних страв!
- Ilya S***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Свои функции выполняет на 5+, прочная
- Достоинства:
- Жарит, парит, можно использовать как оружие
- Недостатки:
- Жаль в комплекте одна, а не две))
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв))) Про оружие в точку=) Рады, что Вам нравится! А за второй возвращайтесь, у нас их много=) Вкусных блюд))
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорідка чудова,рекомендую.
Дякую)
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Зробили все по інструкції. Іжа пригоряє і прилипає (28 см) ПОСТІЙНО, тому її на смітник. Хоча така ж сама 26 см і для млинців, жарять без нарікать. Все зроблено по інструкції виробника.
- Достоинства:
- Чавун
- Недостатки:
- Всі
Вітаю Лілія. Пригоряє до чавуну зазвичай з кількох причин:
1. Мало олії
2. Недостатньо розігріта сковорода (потрібно пару хвилин на невеликому вогні з маслом)
3. Сильний вогонь
4. Продукт із морозилки
Ну і плюс після того, як поклали продукт буквально через 30 секунд підчепити його металевою лопаткою. І не бійтеся при цьому подряпати сковороду)))
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Пательня супер, брав мамі, все зробили по інструкції, все вийшло, страви супер смачні виходять, найкращі пательні і сервіс на висоті, дуже дякую, ви найкращі
- Достоинства:
- Опис відповідає дійсності поклали лопатку в подарунок, приємний бонус
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та таку високу оцінку нашої праці) Раді, що Вам сподобалось! Смачних страв!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дуже подобається пательня, магазин супер
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
На внутренней и внешней поверхности сковороды небольшие дефекты литья. По приезду рекомендую тщательно промыть и протереть сковороду, она в чёрной то ли саже, то ли железной пыли, я не уверен что это. В комплектации в подарок идёт лопатка и стальная мочалка. Мочалка низкого качества (но в подарок), а вот лопатка очень удобная. Сковорода очень массивная, толстая, тяжелей чем сковородки такого же диаметра других производителей - для вас это может быть как плюсом так и минусом. Держать в руках сковороду в 4 кг значительно тяжелей чем баклажку воды 5 литров, ибо центр тяжести отнесён от руки - учитывайте при покупке. Упаковка нормальная, никаких серьезных замечаний не выявил, ручка не отвалилась, держится крепко (пока что).
- Достоинства:
- Все достоинства хорошего сервиса и чугунной сковороды
- Недостатки:
- Небольшие дефекты по литью
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв)) Черное - это масло запеченное, поэтому его нужно выжарить и уже в домашних условиях сделать красивый слой запеченного сливочного масла либо льняного масла. Будет черная и блестящая красотка! Вкусных блюд!
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дуже задоволена. Сковорідка просто супер!
- Достоинства:
- 100% якість
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Раді, що Вам подобається. Смачних страв!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Класна сковорідка та продавець!
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Щиро раді, що Вам все сподобалось=) Смачних страв!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Сковорода загалом сподобалась.
- Достоинства:
- Непогана якість за такі гроші,думаю вона прослужить не один рік.
- Недостатки:
- Важкувата
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось)) Смачних страв!
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Просто в захваті дякую за прекрасний товар отримала 13.10.24 зробила все по інструкції, яка додається прокалила, змастила, ефект вау виглядає гарно і саме найголовніше смажить не прилипає і є апетитна корочка ніби повернулась в минуле до бабусиних сковорідок дуже дуже задоволена головне правильно підготувати і в подальшому використовувати дуже дякую за якісну сковорідку, ще й за таку ціну
- Достоинства:
- Одні плюси
- Недостатки:
- Вага, але для мене не є проблемою ) то як вона готує то це зовсім не є проблемою )
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та смачненькі фото))) Чавун дарує смак дитинства) Раді, що Вам сподобалось! Смачних Вам страв=)
- Галина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Гарна сковорода. А обслуговування взагалі супер.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось! Смачних страв=)