Отзывы покупателей о Телескоп зеркально-линзовый астрономический на штативе Telescope F36050 HA-152 для детей и начинающих

Оценка пользователей 4.5/5
  • Костянтин Л***

Дякую

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Все пройшло добре. Рекомендую до співпраці.

• Продавец  iGrig

Дякуємо Вам за відгук та рекомендацію. Раді, що все пройшло добре й Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді подальшій співпраці.

• Василь І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Телескопом користується внук вже довгий час і він доводьний

• Продавец  iGrig

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що телескоп приносить задоволення Вашому внукові. Бажаємо йому ще більше цікавих відкриттів та яскравих вражень від спостережень!

• Андріанна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Телескоп крутий. За свої гроші топчик)

Достоинства:
    Ціна і якість
    • Продавец  iGrig

Дякуємо за відгук!
      Раді, що телескоп сподобався і Ви задоволені якістю за таку ціну. Бажаємо цікавих спостережень і тільки приємних вражень!

• Степан Л***

Дуже сподобався телескоп!

Достоинства:
    Видно зорі)
    • Продавец  iGrig

Дякуємо за відгук! Ми раді, що телескоп вам сподобався та відкриває для вас красу зоряного неба.

• Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Дуже швидко отримала посилку! Дякую! Готувала на подарунок! Внук задоволений!

Достоинства:
    Швидко, товар відповідає характеристиці, (навіть спостерігали вчора за небом)
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  iGrig

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Щасливі знати, що замовлення було вчасним і якісним, а подарунок сподобався.

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Дешеве, не якісне г***о! Ще й потерте прийшло!

• Продавец  iGrig

Ми поважаємо думку кожного клієнта.
      Цей телескоп — одна з найпопулярніших моделей у своєму ціновому сегменті. Він має оптимальне співвідношення ціни та якості, підходить для початківців і дозволяє спостерігати Місяць, планети та яскраві зоряні скупчення. Саме тому більшість наших покупців залишаються задоволені покупкою.
      За таку ціну знайти подібний інструмент практично неможливо, тому ми впевнені, що це дуже вдалий вибір для перших кроків в астрономії.
      За бажання придбати телескоп з більшими можливостями та професійними характеристиками, то варто розуміти, що їхня ціна буде значно вищою.

• Олена Ю***
    Продавец: iGrig

Телескоп якісний, дитина у захваті Велике дякую

Достоинства:
    Чітке зображення
    Недостатки:
    • Продавец  iGrig

Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку. Раді, що телескоп сподобався та подарував дитині позитивні емоції. Дякуємо за довіру і будемо раді Вашим наступним покупкам.