- Сергій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Тамагочі Супер! Повністю відповідає зображенню! Багато звірів, дитина в захваті ... Та і в мене ностальгія! Себе пригадав у дитинстві! Рекомендую ...
- Достоинства:
- Ціна!
- Недостатки:
- Нема!
- Продавец KYKY
Сергій, вітаю!
Дякуємо за відгук )
- Галина А***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Гарний
- Достоинства:
- Зручний
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Не оч якість. Щось не працює через тиждень
Добрий день, Яна!
Спробуйте підігнути вусики, котрі притискають батарейки.
Якщо не допоможе - зробимо заміну, на них гарантія 1 міс! - Продавец KYKY
Вибачаюсь, ми знайшли ваше замовлення - воно було зроблено 04.09.2022.... Тобто 10 міс вже пройшло... Про який тиждень Ви кажете?
- Ребчинский И***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Тамагочі не відповідає зображенню, отримали інший на вигляд. Після встановлення часу, не відображається час. Після того як підігнули контакти припинило збиватись. Кнопку скидання доробили канцелярським ножем.
- Достоинства:
- Низька ціна
- Недостатки:
- Збивається, не відображається час
- Продавец KYKY
Добрий день, Ігорю!
1. Вибачте за незручності, напевно на складі переплутали колір - можемо зробити заміну, нема питань
2. Час просто так не відображається - потрібно натиснути водночас останні 2 кнопки - Ігор Р***
Цей відгук на самперед не для магазину, а для покупців які ще замислюються чи купувати. Мені нічого замінювати не потрібно. Відправили не такий на вигляд, а найголовніше бракований пристрій. Дитина засмучена.
- Продавец KYKY
1. Дякуємо за зауваження - виробник змінив дизайн, фото найближчим часом оновиться на сайті.
2. Перед відправкою усі тамагочі перевіряються на вмикання, працювання усіх кнопок та відсутність браку дісплею та корпусу. Звісно, що при перевірці ми не граємо годинами і не можемо перевірити повністю усі функції. Тому виявити такий брак, як невідображання часу ми не могли.
3. Для цього є гарантія, по котрій, ми замінили б усе без проблем, якщо б Ви не відрізали кнопку....
4. Але ми можемо запропонувати інший тамагочі зі знижкою у 50%
Вибачаємось за незручності!
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Нормальный тамагочи. Пришлось только поджать контакты для батареек, а то сбрасывалась игра от небольшой встряски (на стол положил - сброс)