- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Тетріс супер, як в дитинстві.
- Достоинства:
- Якість, ціна
Дякуємо за відгук!
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Товар з подряпинами, коробка виглядає так ніби стояла десь у вологому приміщенні роками
Добрий день!
Нажаль це сама дешева модель тетрису і вона не відрізняється високою якістю, тут використовується дешевий пластик і усі вони в ящіку приїздять з маленькими поттертостями (. З якісним пластиком тетриси починаються від 250 до 400 грн. Якщо товар не виправдав ваші очікування - можете повернути його, ми повернемо гроші
- Бородаевский В***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Якась дурня,не зрозуміло як переключатись між іграми,тетрісу(задля чого брав) так і не знайшов.Як переключати?0/
- Достоинства:
- Прийшов вчасно,щось працює
- Недостатки:
- Прийшло не зрозуміло що,тетрісу не знайшов.Коробка така,як нібито їхало з Китаю,і на кожній станції її шпиняли ногами.
- Продавец KYKY
Ігри пермикаються великою кнопкою праворуч, вона 1 з того боку
- Надя П***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Поверніть гроші, я куплю батарейки у своєму місті
- Достоинства:
- Тетріс прийшов чорний гарний
- Недостатки:
- Немає батарейок, про які домовилися по телефону.
- Продавец KYKY
Добрий день, Надія!
Батарейки повинні бути внутрі тетриса. Якщо на складі щось переплутали та не додали батарейки - гроші повернемо. Вибачите за незручності.
- Безбородых С***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Зміка під літерою J. Додаю фото.
- Продавец KYKY
Дякую, і справді є, раніше не було ) Дякую!
- Безбородых С***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
То что нужно, змейка есть, машинки, обычный тетрис тоже, звук отключается.
Добрий день!
Дякуємо за відгук, але де Ви знайшли змійку? Під якою літерою?
Бо в жодному тетрису ми не бачили змійки...
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Товар доставили с потёртостями и царапинами, явно не новый
Добрий день, Олеже!
1. Усі товари у нас нові, БУ не займаємося
2. На екрані є плівка - її можна зняти за допомогою голки, тоді екран буде "чистий"
3. Якщо Ви маєте на увазі потертості на курпусі - так вони можуть бути, це сама найдешевіша модель тетрису, пластик не відрізняється високою якістю, нажаль, також тут проста коробка - тому можуть з'являтись потертості при транспотривці з Китаю.
4. Якщо Вас не влаштовує куплений товар - Ви можете його повернути, ми заміномо на більш якісні моделі по 300-400 грн на ваш вібір, або повернемо гроші - як Вам буде зручно.
Вибачте за незручності!