Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Свеча в стекле Bolsius Sparkling Harmony 80х92 Искрящаяся гармония (BOL- 880393)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Игорь Г***

Дуже класна чаша для свічки (через це і купив, її можна буде використовувати потім як підсвічник для безлічі наступних свічок довгі часи). Чаша з дуже товстого скла - таку не купити в розділі з харчовим посудом (а в розділі з підсвічниками такої красивої і мінімалістичної нема).. Товстелезна стінка і дно. Добре екрануватиме теплоту від вогню, щоб можна було ставити на чутливі поверхні. Ззовні вона лиш частково прогрівається. Виглядає зі свічкою красиво, елегантно і мінімалістично. Напис на чаші зроблений за рахунок прозорої наклейки, яку можна зняти, якщо буде потрібно. Сама свічка злегка ароматизована (приємний ненав'язливий аромат). Класна річ! Класний вибір. Задоволений дуже.

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Высота: 8. Цвет: Белый. Время горения: 20

Замовила дві такі свічки і лишилася дуже задоволена! Запалювала вже кілька разів - горить доволі економно. За годину-півтори парафін прогрівається до країв стакану, тож по застиганню свічка зберігатиме рівну поверхню і буде служити довше. Стакан доволі міцний і важкий, із товстого скла. Свічка взагалі нічим не пахне, що для мене є великим плюсом.

Достоинства:
    Міцне скло, відсутність аромату, економна
  • Ольга

Ви подивіться на товщину цього скла!
    Дуже класна свічка, буду брати ще, однозначно

• Владислав Д***

Гарна свічка. Стакан важкий, з товстого скла як зазначили інші, що я бачу як плюс. Запах звичайної свічки як на мене.

Дякую що вибрали наш товар.

• Тетяна Ш***

Мені дуже сподобалась свічка.

Достоинства:
    Якість
  • Наталия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Высота: 8. Цвет: Темно-розовый. Время горения: 20

Останнім часом ми майже щовечора змушені сидіти і працювати без звичного освітлення. Освітлюємо і акумуляторним світильником і свічками, тому вибрала такі, на мій погляд безпечніші за інші...горить рівним полум'ям,аромат ледь помітний(для мене це+).Гарна свічка. Подивимось на скільки її вистачить...Стакан зручний для перенесення по приміщенню.

Достоинства:
    Товсте скло, найбільш безпечна з тих що в мене є
  • Папаш В***

Нормальна свічка.

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Высота: 8. Цвет: Розовый. Время горения: 20

Свечка была упакованна в пленку без какой либо прослойки хотя она стеклянная . На пункте выдачи трещину сразу не увидела а дома когда сняла пленку полностью увидела,что трещина сразу в нескольких местах. И есть завоздушенноые участки где нет воска. сам стакан целый но все ровно не приятный момент .
    К самой свече воросов нету,приятный розовый цвет ,без запаха.

Достоинства:
    Без запаха ,красивая
    Недостатки:
    Приехала с трещинной

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.