- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Лазер 100 мВт то
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Іван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Акумулятор не заряджається. Сама указка пропрацювала від сили хвилин 20. Комплектація не відповідає заявленій на сайті. Очікую зворотнього зв’язку від продавця.
- Недостатки:
- Не працює.
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Вирішуємо проблему.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
В комплекті не було ключів як вказано на фото,дитина брала для себе,розстроїлась бо не повний комплект,на пошті не звернули увагу,так як було багато клієнтів на видачу посилок.
- Достоинства:
- Поки не оцінили
- Недостатки:
- Нема ключів в комплекті нажаль,або не поклали,або фото не відповідає дійсності
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишилсь незадоволені товаром - зв'яжіться з нами через особисті і ми допоможемо вирішити проблему.
- Анна М***
Написала в особисті
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Добрий день.
В опису товару та фото вказано, що ваша указка йде з синім збільшеної ємності акумулятором та USB-адаптером.
Ключик не працює. Фірмового кейсу нема, просто коробка. Мені прислали не вашу указку. Замініть, будь ласка, на вашу з кейсом, USB та нормальним акумулятором. - Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Не работает переключатель ключём.
Батарейка слабая.
Товарам не доволен- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает переключатель ключём
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що у вас виникли складнощі з використанням. Перемикач ключем працює за умови правильного встановлення батареї та повного заряду акумулятора. Рекомендуємо перевірити акумулятор або скористатися іншим - у більшості випадків це вирішує проблему. Якщо ж ситуація не зміниться, будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення - ми допоможемо розібратися.
- Святослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Товар зламався менше ніж за 1 день
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зламався за 20 хв
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук!
Нам щиро прикро, що товар вийшов з ладу так швидко. Це точно не відповідає нашому стандарту якості.
Будь ласка, зверніться до служби підтримки або напишіть нам напряму — ми обов’язково запропонуємо рішення: обмін чи повернення згідно з умовами платформи.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудово
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
За свои деньги нормально но линза поплыла и теперь точка луча расплывчатая и больше чем была изначально.
- Продавец kostor
Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, у вас є гарантія на товар 3 місяці
- Ростислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Не знаю, на кого рассчитано описание...
В комплекте идет аккумулятор с заявленной емкостью на 6800mAh (реальная же емкость менее 400mAh) весит раза в 4 меньше, чем аналогичный аккумулятор от Panasonic на 3400mAh (ссылка).
Как итог - указка разрядилась примерно за 20-30 минут.
Покупайте аккумулятор отдельно.- Достоинства:
- Недостатки:
- Аккумулятор
- Продавец kostor
Шановний Ростислав, Нам прикро що вам не сподобався наш товар, його завжди можна повернути протягом 14 днів з моменту отримання, гарного дня)
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Смішно, що у назві написано, що він для котів. Лазер дуже яскравий, із котами їм краще не грати. Та й не для того я його купував.
- Достоинства:
- Відповідає опису. Працюе як і очікував.
- Недостатки:
- не помічено
- Продавец kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
На коробке написана мощность 100милливатт. В комплекте аккумулятор: написано 6800мА\ч а реальная емкость 350мА\ч. Дальность проверить вообще нереально, там телескоп нужен. Но до низких туч точно не достало.
- Достоинства:
- Светит.
- Недостатки:
- Много вранья.
- Продавец kostor
Шановний Олексій, вам відправили товар який ви і замовляли на самі лазерній вказівці написано д 1000 мВт і АКБ 6800мА\ч. Ви завжди можете обміняти товар або повернути протягом 14 днів, а також у вас є гарантія на товар.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Працює як треба
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Олена, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Артём Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все добре
- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Артем, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Зашибись,коты боятся
- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Андрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Супер ліхтарик.
- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Зі сірником фейк, не підпалює
- Достоинства:
- Лазер світить добре, далеко
- Denis
Линзу снимите спереди
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
My Yellow, ви дуже безвідповідально відноситеся до своїх клієнтів. Номер телефону в чеку недійсний. Зв'язався із вашим представником через додаток Розетка. Як тільки він почув, що я телефоную з приводу несправності указки -- одразу кинув трубку. Дуже не рекомендую купляти щось у цього продавця.
P.S. це доповнення до відгуку 07.10., який я вже залишав. В результаті товар неможливо повернути/обміняти на якісний. Гроші на вітер- Достоинства:
- Перші 20 хвилин світить гарно
- Недостатки:
- Безвідповідальний продавець і погана указка
- Продавец My Yellow
Шановний Василь. Слухавку ні хто не кидав проблеми зі звязком і людина проїджал блок пост і не могла розмовляти по телефону перебуваючи на блок пості. Ми з вами звяжемося і врегулюємо питання.
- Василь
UPD 1
Підтверджую. Представник продавця зв'язався. Домовились про обмін товару. - Василь
UPD 2
Тільки що представник продавця обміняв на нову указку.
Щиро дякую :)
Купив.
Доставили швидко.
Коли увімкнув -- був приємно здивований яскравим променем. Після 20-ти хвилинного використання яскравість променя почала зменшуватися, доки майже повністю не зникла.
Поставив акумулятор на зарядку на 6 годин. Після зарядки секунду промінь так світить як одразу при покупці, потім яскравість різко знижується до рівня кишенькової лазерної указки за 20 грн.
Поки думаю чи варто повертати товар чи попробувати обміняти на справний.- Достоинства:
- Яскравість, простота у використанні.
- Недостатки:
- Акумулятор швидко сідає і після зарядки промінь не такий яскравий.
- Продавец My Yellow
Шановний Василь. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- ТімПродавец: kostor
Та ж сама ситуація що у попередньому коментарі нижче
Я замовляв вказівку у котрої USB живлення
Приїхала звичайна вилка
Я замовляв вказівку яка має бути в кофі
Приїхало якесь лайно в картонній коробці
Шановна rozetka яка опрацьовує замовлення даного продавця-
Зверніть увагу на вже декілька подібних коментарів та дискваліфікуйте його назавжди
Був сьогодні на розетці товар повернув- Достоинства:
- В описі багато переваг
- Недостатки:
- По факту все брехня
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, можливо Вам трапився пересорт, таке буває. Вибачте за незручності.
- Павло К***Продавец: kostor
Пане
- Достоинства:
- Вав
- Недостатки:
- Н
- Продавец kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороший лазер
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Лазер хороший довольно, 1 день поработал потом взял на улицу посветил там, пришел домой и сломался фокус пропал одноразовая штука
- Достоинства:
- В первый день хорошо работал
- Недостатки:
- Не сильно качественный
- Ангеліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Матеріали приємні, збірка якісна. Відмінний пристрій для професійних презентацій, лекцій або навчання. Рекомендую.
- Продавец Lemeshop
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome
Син дуже хотів такий лазер, однак він ледь світить, напевно перегорівший світлодіод((
Продавець запропонував компенсацію- 90грн протягом 3х днів, однак, з 08.01.2026 вже тиждень чекаємо! Ніякої компенсації. Одні відписки. Хочу відправити назад лазер і забрати всю суму- гроші сина, які він сам накопичував.
Чекаю на відповідь і адресу для відправлення бракованого лазера.- Недостатки:
- Продавець ігнорить
- Костянтин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купили в офіс для використання дальньої указки. Добре світить, якість топ.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Чудово
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Зелена потужна лазерна указка Laser 303 з алюмінію GreenLaser на 1000 мВт . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- Петро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Насадка встановлена на зоряне небо, яка не знімається. А де насадка на лазерну вказівку?
- Достоинства:
- Компактне, насадка зоряне небо гарна
- Недостатки:
- Немає фокуса лазерна крапка
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Треба зняти насадку зоряне небо, вона знімається і буде світити точкою.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже сподобався цей товар
- Макс Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Суперский лазер
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Дуже якісний лазер, заряджається за - 1 годину а працює десь 2-3 години світить дуже далеко та утворює красивий луч в темноті
- Достоинства:
- За таку ціну це як даром
- Недостатки:
- Трохи заїдає розкручування фокусу
- Вячеслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все работает как в описании но зарядка для аккумулятора не влазит в розетку
- Продавец Lemeshop
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Рекомендую
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Насадка для звездного неба плохо снимается и на части распалась
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали нашу лазерну вказівку. Шкода чути, що насадка для зоряного неба складно знімається і розпалася на частини. Це не є нормою, і ми хочемо допомогти вам у цій ситуації. Будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки — ми підкажемо, як правильно зняти насадку або запропонуємо заміну. Дякуємо за розуміння і сподіваємося, що ви будете задоволені подальшим користуванням!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чистая чепуха. Чтобы открутить насадку, пришлось приложить усилия- на резьбе оказался белый налёт, похожий на клей или силикон. Я даже засомневалась, открутили ли мы вообще ту часть.
Точка луча размытая, с лучами по бокам. Но больше всего удивила зарядка, её вилка на столько короткая, что невозможно вставить в гнездо розетки.
Игрушка максимум на один вечер: зарядить её не получится без дополнительной зарядки или переходника.- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук!
Шкода, що товар не виправдав очікувань. Насадка може бути щільно зафіксована герметиком для безпеки під час транспортування. У цій моделі передбачено вбудовану вилку для зарядки. Через компактний формат дійсно можуть виникати труднощі з підключенням до глибоких розеток. Рекомендуємо використовувати подовжувач або перехідник. Ваш відгук передамо виробнику — дякуємо, що звернули увагу!
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
товаром доволен, описание соответствует, сроки доставки также