Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Лазерная указка лазер ручка зеленый мощный для презентаций и котов с ключами блокировки PAVLYSH LP33

Оценка пользователей 4.24/5
  • AI аналіз відгуків
    80 відгуків:  позитивні — 77%, нейтральні — 10%, негативні — 13%
    Користувачі у переважній більшості задоволені лазерною вказівкою: вона потужна, яскраво світить і подобається дітям та домашнім тваринам. Основними перевагами вказують високу яскравість, дальність променю, функціональність та швидку доставку. Водночас зустрічаються нарікання на якість комплектних акумуляторів, зарядного пристрою, випадки браку та швидкий вихід з ладу. Деяким користувачам не вдалося зняти насадку, або прийшов неповний комплект. В цілому за співвідношенням ціна-якість більшість покупців залишились задоволені.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ігор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Потужна зелена лазерка з ключем-запобіжником!

Достоинства:
    Промінь яскравий
    • Продавец  kostor

• Леонід Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Чудова вказiвка! Дякую за гарну вартicть товару!

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все добре, якісний товар, професійний підхід до покупця. Рекомендую

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Нічого
    • Продавец  kostor

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Доставили швидко, вказівкою задоволена!

• Люба Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дуже класно лазерна вказівка ночью ще краще світить дуже далеко світить мені дуже сподобалась вона

• Анастасія З***

Якісна !!

Достоинства:
    швидка доставка)
    • Продавец  kostor

• Євген В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Товар не відповідає комплектації. Відсутнє зарядне, відсутній ключ для блокування та акумулятор на відповідної ємності. Указка світить раз через раз. Не рекомендую.

• Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам в особисті для вирішення проблеми.

• Матвей

Після 2 роки використання світить як і в перший день

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Коли вимикають світло, використовую її як ліхтар — цілком вистачає, щоб підсвітити кімнату або знайти щось у темряві.

• Євген

Швидко, надійно, якісно!!!

• Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Доставка швидка, товар відповідає опису

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Гарна вказівка,по різному світить,дитині сподобалась

• Станіслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Яскраво світить, луч б'є дуже далеко.
    Акумулятор і зарядка в комплекті.
    Швидко доставили.
    Дитина була дуже задоволена.
    Але... через тиждень користування вона просто перестала включатись.
    Заряд акумулятора не допоміг вирішити проблему.

Достоинства:
    Яскравий луч, насадка, зарядка, акумулятор в комплекті.
    Недостатки:
    Перестала працювати через тиждень користування.
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. З моменту покупки пройшло 2 місяці. Написали вам в особисті.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дуже швидко зв'язались,вічливий та знаючий свою справу фахівець,швидко доставили,указка яскрава та потужна. РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Швидкість,потужність,захист від дітей,ціна.
    • Продавец  kostor

• Галя М***

Дуже гарно світить

• Сергій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Супер указка, дуже далеко світить.

Достоинства:
    Яскраво світить, далеко бʼє луч
    • Продавец  kostor

• Дмитрий И***

Опличный лазер...

• Тимофій П***

Дуже гарний лазер.

• Сергій Г***

Все чудово

Достоинства:
    Ціна, функціональність, яксть
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Цюх Л***

Дуже сподобалась сину

Достоинства:
    Биста доставка

• Матвій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все чудово працює на ура

Недостатки:
    Довге очікування принаття замовлення
    • Продавец  kostor

• Горяний Д***

Все супер

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

І дитина, і коти у захваті.

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  kostor

• Юрій

Вчасно. І надійно

Достоинства:
    Потужний промінь
    Недостатки:
    Відчутні
    • Продавец  kostor

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

В пунктi видачу вказiвка включилася i дуже сподобалась. Вдома пропрацювала 2 хвилини i бiльше не включалася. Аккумулятор зарядили, це зовсiм не допомогло. Товар не належноi якостi, хоча зовнi виглядае добротним. Ще вдома додивились що пошкоджена коробка. Не знаю чи мае це якесь значення, чи може вислали вже кимось повернутий брак.

Достоинства:
    Якби працювала дуже цiкава iграшка
    Недостатки:
    Пропрацювала вдома 2 хвилини.
    • Продавец  kostor

Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що у вас виникла така ситуація з лазерною вказівкою. Зазначимо, що цей товар був протестований на пункті видачі й працював належним чином. Однак, враховуючи, що пристрій перестав працювати вдома, можливо, під час його використання могли виникнути певні обставини, які вплинули на його функціональність. Наприклад, це може бути через механічні пошкодження або недотримання умов експлуатації. Ми готові вам допомогти! Ви можете звернутися до нас для обміну товару. Просимо надати вказівку разом із коробкою для діагностики. Якщо пристрій виявиться несправним з вини виробника, ми обміняємо його на новий. Дякуємо за ваше розуміння!

• Ольга Р***

При тестуваннi в пунктi видачу включили тiльки мабудь на секунду, так як була черга, перевiрили що вказiвка взагалi свiтиться. Чи працювала вона належним чином, наскiльки яскраво питання вiдкрите, бо включалася в яскраво освiтленному примiщеннi. Вдома вона почала тьмянiти поступово. Здалося що просто розряджений аккумулятор. Але при пiдзарядцi аккумулятора рiдною зарядкою, вона яскравiшою не стала i поступово згасла зовсiм. Умови эксплуатацii повнiстю дотриманi. Тестування проводила доросла людина. Бажання звязуватись з обмiнами i ремонтами нi у кого не мае.

• Дмитро

Спробуйте поміняти акумулятор

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хороша лазерна указка. Досить велика за розміром, але потужна. Швидко доставили

Достоинства:
    Яскравий промінь
    Недостатки:
    Досить великий розмір
    • Продавец  kostor

• Андрій С***

Далеко світить лазер

• Мирон К***

Класна штука

Достоинства:
    Це дуже класна штука тим, що коли вимикають світло ти її направляє на стелю и тобі працювати як ліхтарик
    Недостатки:
    Акумулятор недуже, але новий можна придбати за 50 гривень і буде світити 6годин
    • Продавец  kostor

• Мирон К***

Але вказівка добра

Достоинства:
    Гарно світить далеко та чітко
    Недостатки:
    Поганий акумулятор, та зарядка не влізає в розетку
    • Продавец  kostor

• Никита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Швидко доставили і гарна якість

Достоинства:
    Котєйка довольний продавець вічливий
    • Продавец  kostor

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Швидка доставка і хороша якість

Достоинства:
    Швидка доставка хороша якість
    • Продавец  kostor

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Перестал работать на следующий день после покупки

• Продавец  kostor

Добрий день, нам прикро, що у Вас виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія протягом 3-х місяців. Зв'яжіться з нами і ми Вам допоможемо.

• Токар В***

Гарна якість

Достоинства:
    Якість, швидка доставка

• Павло Г***

Дуже гарна

Недостатки:
    Аккум
    • Продавец  kostor

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

за свої гроші хороша штука

Достоинства:
    загальна якість збірки і проміня
    Недостатки:
    комплектна батарейка дуже слабенька, треба міняти
    • Продавец  kostor

• Анна Н***

Якісний товар. Промінь яскравий