- AI аналіз відгуків117 відгуків: позитивні ~61%, нейтральні ~16%, негативні ~23%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Вдалось швидко налаштувати. Племінниця задоволена
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що годинник вдалося швидко налаштувати і що племінниця задоволена подарунком. Нехай пристрій допомагає завжди залишатися на зв’язку та приносить лише позитивні емоції під час користування.
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Купляла такий годинник для своєї першокласниці та племінниці, ми дуже задоволені . Все працює без перебоїв . Діти теж дуже задоволені. Локація завжди точка . Рекомендую
- Достоинства:
- Дзвінки , геолокація
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали наш дитячий смарт-годинник для своїх дівчаток. Раді, що зв’язок, геолокація та робота годинника повністю відповідають вашим очікуванням, а діти задоволені. Бажаємо приємного та безпечного користування щодня!
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Годинник сподобався дитині. Батареї вистачає приблизно на 3 дні. Десь через місяць активного використання перестав бачити sim карту. Зв'язалися з менеджером та відправили на перевірку, після чого нам його замінили на новий.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і детальний опис досвіду користування годинником. Перепрошуємо за незручності з SIM-карткою після місяця використання. Раді, що звернення було опрацьовано та питання вдалося вирішити. Бажаємо дитині комфортного користування!
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Turquoise. Цвет ремешка: Turquoise
Гарний годинник. Всі функції працюють справно. Батарея тримає 3-4 дні
- Достоинства:
- Гарно працює геолокація
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що годинник добре працює, функції справні, геолокація вас влаштувала, а батарея тримає кілька днів. Бажаємо приємного та зручного користування.
- Слава К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Turquoise. Цвет ремешка: Turquoise
Вже 3 місяці дитина користується годинником, все добре, батареї на 2 доби вистачає впевнено. Місцезнаходження визначає достатньо точно, якість зв'язку теж норм. з додатком ніяких проблем не виникло. Загалом непоганий годинник, з своїми функціями справляється.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за детальний відгук і високу оцінку! Раді, що годинник добре працює, тримає заряд, коректно визначає місцезнаходження та без проблем виконує свої функції. Бажаємо приємного користування!
- Захар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Turquoise. Цвет ремешка: Turquoise
Годинник сподобався дуже дитині, легкий в використанні та в налаштуванні
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що дитині сподобався годинник і що він виявився зручним у використанні та налаштуванні. Бажаємо приємного користування та гарних вражень від покупки!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Зручний годинник для дитини. Син у 8 років самостійно у всьому розібрався
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що дитячий смартгодинник виявився зручним, зрозумілим у користуванні та сподобався вашому сину. Бажаємо приємного й надійного користування щодня!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Купили в липні 2025, а у квітні 2026 перестав тримати акумулятор зовсім. За 2к якось щось не те наче)
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук. Шкодуємо, що годинник перестав тримати заряд і це спричинило незручності. Радимо перевірити кабель, адаптер та умови заряджання, а також звернутися через особистий кабінет Rozetka для уточнення можливих подальших дій.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Підкажіть назву додатку для часів. Загубили коробку
- Продавец kidsDM
Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Купувала годинник у вересні. Спочатку був дуже тихий звук, але я не стала його міняти — менеджер телефонував, ми все обговорили.
На жаль, близько тижня тому з’явилась інша проблема: годинник перестав тримати заряд. Навіть при повному заряді (100%) через кілька годин він повністю розряджається, хоча дитина ним не користується — годинник просто лежить у кишені.
Підкажіть, будь ласка, чи можна якось вирішити цю ситуацію: можливо, перевірка, ремонт або інший варіант? Буду вдячна за допомогу.- Недостатки:
- Дуже тихий динамік( коли дзвонять можна почути коли підносиш до вуха, або коли повна тиша)
- Продавец kidsDM
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Товар належної якості. Комплектація згідно опису.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все підійшло!
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Turquoise. Цвет ремешка: Turquoise
Годинник працює гарно, батарея тримає два дні.
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- ПлінаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Turquoise. Цвет ремешка: Turquoise
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Turquoise. Цвет ремешка: Turquoise
На вигляд годинник непоганий, АЛЕ виявився брак з магнітною зарядкою!!!!(( пристрій не можливо нормально заряджати! Дитина дуже засмутилася тому що чекала на цей подарунок. Витрачений час і кошти (
- Недостатки:
- Проблема з магнітною зарядкою
- Продавец kidsDM
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Обирали дитині для зв'язку, все працює, годинник гарний, акуратний, сім картку без глюків бачить, працює десь 2-3 дні без підзарядки. Можна керувати з батьківського смартфону. Рекомендую!
- Продавец kidsDM
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все норм.
Десь трохи не зручно. Десь стрьомно віддавати свої дані китайцям. Сам товар свої функції виконує як заявлено.- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Завжди можна краще
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Замовила годинник все влаштовую працює
- Продавец kidsDM
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Гарний годинник, чітко визначає геопозицію, зв'язок стабільний.
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- ТамілаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Не рекомендую , "повноцінно" пропрацювали 2 тижні і то місце положення майже ніколи не показувало правильно . Через 2 тижні приблизно GPS та управління телефоном через додаток перестало працювати за 2500 грн я можу лише телефонувати на цей годинник!
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Годинник працює лише для дзвінків. GPS, управління телефоном через додаток та трекінг взагалі не працюють. Не відповідає заявленим функціям.
- Продавец kidsDM
Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
- Достоинства:
- Якісний, симпатичний
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Дуже сподобався товар. Вже працює, дуже задоволені.
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Юліан І***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
В плані роботи все добре. Але прямо з коробки не тримався браслет. Постійно вискакував з кріплення. В результаті самостійно збільшив отвори і замінив тримач на інший. На запит що робити в кабінеті розетки відповідь не отримав.
- Достоинства:
- Все технічно працює якісно і швидко
- Недостатки:
- Неякісна фізична обробка корпуса і неякісні елементи кріплення ріменця
- Продавец kidsDM
Вибачте за незручності! Ми цінуємо вашу думку та обов’язково врахуємо зауваження, щоб покращити сервіс.
- Женя К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Все добре, годинник працює
- Достоинства:
- На подарунок
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Годинник супер !
Дитині дуже сподобалось- Продавец kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Яніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Как и где я могу купить ремешок, защитное стекло???
Прошло 2 месяца со дня покупки. Одна часть ремешка стала отсоединяться от основания.
Можно ли произвести замену резинового корпуса на самом циферблате?- Продавец kidsDM
Менеджер зв'яжеться з Вами, є можливість докупити.
- Володимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Turquoise. Цвет ремешка: Turquoise
Дитина користується 2 місяці. Товар відповідає опису. Є можливість прослухати що відбувається коло дитини, зробити фото.
- Достоинства:
- Написав
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Проблеми з місцезнаходження годинника, показую локацію Перу. Потрібно хвилин 15 оновлювати, щоб gps прийшов до тями
- Недостатки:
- GPS
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Анатолий П***
Це не проблема в годиннику. Це робота наших військових, за для зміщення локації цілей для повітряних засобів ураження противника. Це не на постійній основі, після тривоги, все повертається і повинно показувати місцехнаходження вірно
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Доброго дня, замовляла у вас годинник на подарунок. Включила усе чудово працює, поки що ще не користуємося. Дякую.
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Аліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Turquoise. Цвет ремешка: Turquoise
Купували годинник доньці та на подарунок , Довго обирали серед моделей, Зупинились на цій, годинник дуже стильний, зручний продуманий, для дитини все зрозуміло, дуже сподобалась те що в комплекті йде захисне скло та додатковий ремінець)
- Достоинства:
- Зручність, захисне скло, додатковий ремінець все зрозуміло)
- Недостатки:
- Не виявили)
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Купляли для своїх дітей та на подарунок. Всі задоволені) Гарна комплектація - годинник, ремінець, скло зразу поклеєне. Усе було акуратно запаковано. Дзвінки, відео працюють добре. Рекомендуємо!
- Достоинства:
- +
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Тарас Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Непоганий годинник, батарею тримає цілий день при тому що дитина досить активно користується, можна подзвонити, побачити на відео дитину, відстеження працює якщо дитина не в укритті чи не бігає, тоді показує з похибкою
- Достоинства:
- відеозв'язок, відстежування, комплектація
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Вибирали довго, зупинилися на цій моделі і не пошкодували. Зв'язок стабільний, прослуховування працює, дитина у захваті від камери і підсвітки. Зручна кнопка SOS. Дякуємо за швидку відправку.
- Достоинства:
- стабільний зв'язок, відстежування, прослушка
- Недостатки:
- не побачили
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Дитина щаслива, а я спокійна. Годинник стильний, зручний для носіння, а GPS працює чудово. Дуже задоволена покупкою!
- Достоинства:
- зручний, водонепроникність, відеозв'язок
- Недостатки:
- трохи великий але на дитячу руку менших немає
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Пропрацювали пів року і все, вмикаються завантажує основний екран і все - не реагують. Гроши на вітер
- Падалка Е***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет корпуса: Black + Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Користуємось годинником другий місяць,нарікань немає,але виявився один нюанс - перестав працювати зворотній зв'язок (прослушка),до цього часу працював,а тепер коли ввожу номер доньки пише "запит надіслано",а дзвінку не має.Пернзавантажили годинник,перезавантажили додаток на телефоні,телефон і всерівно дзвінок не надходить, чому,що робити?
- Падалка Е***
Відгук не актуальний можна будь ласка видалити.
Розібрались Самі начудили