- Алина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Купувала камеру дитині для онлайн навчання. Камера живе своїм життям. Хоче - працює, не хоче - ні. Але більше не працює, ніж працює. На 10 випадків може підключитися разів зо два(((
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Хороша камера
Дякуємо за Ваш відгук
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Неяка камера. Особенно мікрофон !!!!!!!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мікрофон
- Продавец InTrend
Доброго дня, Денис! На жаль, не можемо інтерпретувати Вас як клієнта нашого магазину. Якщо товар не влаштовує Вас по характеристикам, Ви маєте право на його повернення впродовж 14 днів з моменту покупки, при умові збереження його товарного вигляду та упаковки товару. Для цього зверніться до нас за нашим контактним номером телефону
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Для дистанційних занять камера підійде в самий раз але не для звичайних розмов, якість гарна але темна картинка та присутня зернистість і глітчі, дуже сильно приближує кадр, можливо попався брак, ставлю 4, бо сподобалась оперативність менеджера.
- Достоинства:
- простота та чіткість
- Недостатки:
- темнота, зернистість та глітчі
- Продавец InTrend
Руслан, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Наш менеджер вже звязалась з Вами для вияснення всіх деталей - очікуємо камеру на діагностику в наш сервісний центр
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Для дистанційного навчання норм за свої гроші
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Зернистість
- Продавец InTrend
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за довіру до нашої компанії та Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Купив це товар, прийшов за пару днів, все працює, але висока зернистість картинки .
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Сильна зернистість
- Продавец InTrend
Доброго дня, Владислав! Дякуємо за довіру до нашої компанії та Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка! Наш менеджер намагається звязатись з Вами стосовно питання зернистості картинки камери.
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Гарно працює. Підключається легко. Одна проблема короткий шнур. І кріплення погане. Не тримається
- Недостатки:
- Кріплення слабке
- Продавец InTrend
Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за довіру до нашої компанії та Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: InTrend
нажаль не вдалось отримати звук ні мені, ні фахівцям з налаштування компьютерів компанії...
- Достоинства:
- не вдалось виявити позитив оскільки мікрофон не працює..лише шипить... нажаль, камеру купували для навчання, вона не виправдала сподівань
- Недостатки:
- мікрофон не працює
- Продавец InTrend
Доброго дня, Олеся! Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегулювання данного питання. Очікуємо веб камеру на діагностику в наш сервісний центр
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Камера супер, підключення та налаштування дуже легке, але досить сильно наближає картинку до себе і величенька по габаритам, але то нічого, можна швидко звикнути. Ще одне "але" пов'язано з кількістю кадрів в секунду, у характеристиках вказано 30 к/с, а на коробці написано 25 к/с, я її підключив, створив собі конференцію щоб її перевірити, з ноутбуку теж показує к/с десь 23-25, це я так кажу якщо хтось буде купляти і в характеристиках буде вказано одне, а на коробці та практиці зовсім інше, але то теж не критично, хорошу картинку показує і на тому дуже дякую.
- Достоинства:
- Ціна виправдовує якість, дуже зручне підключення та налаштування.
- Недостатки:
- Габарити (але як я писав у відгуку - це не критично, можна звикнути), сильно наближає картинку до себе (це також не критично), не співпадає кількість кадрів в секунду в характеристиках і на коробці.
- Продавец InTrend
Доброго дня, Єгор! Дякуємо за довіру до нашої компанії та Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка! Дякуємо, що звернули увагу на помилку в контенті - ми обовязково перевіримо цю інформацію та внесемо необхідні зміни. Ви допомагаєте нам ставати кращими!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Проблема решена
Не зміг підключити мікрофон та звук, не бачить пристрій на єтапі надання дозволу до мікрофону.
Дуже прикро що в точці видачі не змогли оформити повернення і відправили вирішувати це з продавцем. Хоча на сайті цього не вказано. Товар вибирав так як був впенений що зможу повернути в точці видачі де і отримав сьогодні.- Достоинства:
- дизайн
- Недостатки:
- не зміг підключити мікрофон та звук, не бачить пристрій
- Продавец InTrend
Доброго дня, Олександр! Наш менеджер вже звязалсь з Вами для врегулювання цього питання. Очікуємо повернення товару
- Диана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Камерой довольна, хороший звук и качество картинки. Рекомендую
- Продавец InTrend
Доброго дня, Діана! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!)
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Камера хороша, відповідає заявленим характеристикам.
Те що писали на рахунок зуму - то такого плану камери ніколи зуму не мали, і за такі гроші його не варто і очікувати, в цій камері фіксована фокусна відстань, але і кута в 90 градусів зазвичай досстатньо для стандартногоо використання.
В мене все ок, користуюсь на ноутбуці, кут огляду достатній. Драйвера стали зльоту без танців з бубном.- Достоинства:
- доступна ціна з хорошою якістю
- Недостатки:
- не помітив
- Продавец InTrend
Доброго дня, Влад! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!)
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Микрофон не работает
- Недостатки:
- Отсутствует звук вообще
- Продавец InTrend
Світлана, доброго дня! Наш менеджер вже звязалась з Вами для вияснення всіх деталей - очікуємо Вашк камеру на діагностику в наш сервісний центр
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Проблема решена
- Недостатки:
- Зум надто близько і він ніяк не налаштовується, камерою користуватися неможливо через це
- Продавец InTrend
Доброго дня, Юрій! Функціонально на камері наближення / віддалення не регулюється, лише шляхом наближення / віддаленя самої камери
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
работает не выключаясь уже месяц
- Достоинства:
- Отличная в этом ценовом диапозоне
- Продавец InTrend
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!)
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Гарний варіант для онлайн навчання. Працює добре, донька задоволена. Зображення гарне.
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Продавец InTrend
Доброго дня, Яна! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!)
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Проблема решена
Может я что-то не понимаю, но изображение слишком близко. Не могу отрегулировать дальность. Кручу линзу в разные стороны, а ничего не происходит
- Достоинства:
- Быстрое подключение, хороший звук
- Недостатки:
- Не регулируется дальность обьекта
- Продавец InTrend
Доброго дня, Анастасія! Наш менеджер вже звязалась з Вами для вияснення всіх деталей та врегулювання данного питання! Очікуємо Вашу камеру на діагностику в сервісний центр
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Доброго вечора,свій заказ отримала.Дуже вдячна за швидкість,все прийшло ціле,та у робочому стані,дуже вам дякую.Миру вам та гарних покупців.
- Достоинства:
- З мікрофоном вже
- Продавец InTrend
Добрий день, Наталя! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Брав камеру для дитини, навчання онлайн. Цілком хороша камера і добре працює. Була вада з зумом камери яку продавець швидко усунув. Відправив камеру і на другий день прийшла мені після звернення в сервіс. Оперативно відреагували і повернули на наступний день. Все чудово працює. Якістю задоволений.
- Достоинства:
- Недорога та відповідає параметрам вигідна ціна-якість
- Продавец InTrend
Добрий день, Володимир! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
камера купувалася для дистанційного навчання, дитину все влаштовує
- Достоинства:
- Зображення, звук, швидке налаштування
- Недостатки:
- поки не виявила
- Продавец InTrend
Добрий день, Людмила! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
За свої грошу дуже гарна камера, для дистанційного ідеальна.
- Достоинства:
- Ціна, якість камери та мікрофона.
- Недостатки:
- Поки нема.
- Продавец InTrend
Добрий день, Руслан! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Камера що треба, всім задоволена. Дитині для занять підходить. Ще й ціна доступна!
- Продавец InTrend
Добрий день, Марія! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Купил для ребёнка, отлично работает.
Можно регулировать линзу - расстояние до обекта.- Достоинства:
- недорого, хорошо работает
- Недостатки:
- не выявлено
- Продавец InTrend
Добрий день, Андрій ! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Илья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Покупкой доволен, камера подключилась с «лету», микрофон нужно настроить в настройках звука. Качество очень даже оправдывает потраченые деньги.
- Продавец InTrend
Добрий день, Ілья! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- d1978-1984
Здравствуйте! Скажите. пожалуйста. камеру поставить на ножку нельзя? Только прищепкой?
Доброго дня, Ілья! Ви також можете поставити камеру на ніжку
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Гарна камера,відмінна ціна. Купувала дітям для навчання,поки працює на всі 100
- Достоинства:
- Якість,ціна
- Продавец InTrend
Добрий день, Юлія! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Людмила Г***Продавец: InTrend
Проблема решена
Добрий день. Лінза не регулюється взагалі. Не можемо підключити звук. Мабуть доведеться повертати.
- Продавец InTrend
Доброго дня, Людмила! Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегулювання данного питання