Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор пластиковых емкостей для сыпучих на 1 л 8 шт. (черный)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLDI мандруй красиво

Дуже зручно в використанні, нічого не розсипається, все компактно та найголовніше стильно у дизайні

• Продавец  OLDI мандруй красиво

Анастасіє, щиро дякуємо за відгук!:-)
      Ми раді, що набір ємностей для сипучих виявився зручним у використанні!
      Користуйтесь із задоволенням, будемо раді бачити Вас знову!

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLDI мандруй красиво

Товар прийшов вчасно, та цілий. Непогані,але як на мене для пластику ціна трохи зависока, та ще плюс гроші за доставку .

• Продавец  OLDI мандруй красиво

Олено, дякуємо за покупку! Сподіваємось, Ви будете задоволені користуючись цим набором.

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLDI мандруй красиво

Виглядають лаконічно та красиво, покращують вигляд кухні, свою функцію виконують

• Продавец  OLDI мандруй красиво

Денис, щиро дякуємо за високу оцінку нашої роботи:) Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас!

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLDI мандруй красиво

Дуже задоволена. Замовлення прийняли одразу, уточнили усі деталі. Все прийшло швидко, відповідна якість товару, все дуже красиво і делікатно виглядає, відповідає фотографіям. Буду замовляти ще

Достоинства:
    Легкість та компактність
    Недостатки:
    Не поміщаються спагеті, та про це виробник попередив одразу, при уточненні замовлення.
    • Продавец  OLDI мандруй красиво

Тетяна, вдячні за те, що Ви залишили відгук. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам високу оцінку. Заходьте до нас знову!

• Світлана Є***

Дякую)
    Все гаразд.
    Посилка прийшла вчасно.
    І обслуговування гарне)

• Продавец  OLDI путешествуй красиво

Світлана, вдячні за те, що Ви залишили відгук. Нам дуже приємно, що ви поставили нам високу оцінку. Заходьте до нас знову!