- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: M&J. Цвет: Белый
Дякую сумка купувалася на подарунок все сподобалось
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: M&J. Цвет: Белый
Дякую, гарна сумочка
- Достоинства:
- Зручні відділення та кишені.
Приємна ціна. - Недостатки:
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: M&J. Цвет: Белый
Доповню відгук, не пройшло й місяця як ношу сумку (отримала 25.04 і сьогодні 21.05), як підкладка вже розповзлася, а сама сумка грязна, не зрозуміти від чого, бо в основному я ношу світлий одяг і на машині (я вже її раз витирала, вдруге стала ще грязніша). Якість жахлива, не рекомендую, і дуже шкода, бо модель хороша, багато кармашків, але й місяця не пройшло і ось так…
- Продавец M&J
Якщо підкладка розривається, це означає те, що Ви перегружаєте сумку об'ємними речами. Але до якості це не має жодного відношення. Якість сумки висока, і забруднення білої сумки залежить від того, як саме Ви її експлуатуєте та доглядаєте за нею. Або також плями можуть залишати речі, які линяють, наприклад джинси.
- Марина
не смішіть мене, перегружена! там телефон і права, а в першому відділеннні ключі (аж 2 ключика без белока) і картки. Якщо сумка не розрахована на такий мінімум, тоді для чого вона тоді потрібна???? я ж написала, що ношу зараз світлі речі, і при носці до штанів сумка не достає, а біла футболка сумівнно може так запачкати. вперше маю таку кількість проблем з сумкою.
- Марина
на фото в попередньому коментарі видно, що лежать тільки права, а телефон дістала і знімала. це сумка перегружена?
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: M&J. Цвет: Белый
Стильна, містка сумочка. Легенька і багато відділень. Задоволена.
- Vika M***Отзыв от покупателя. Продавец: M&J. Цвет: Белый
Дуже гарна. Містка. Всі замочки працюють. Акуратна.
- Достоинства:
- Недостатки:
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: M&J. Цвет: Белый
Колір не білосніжний, але якщо не порівнювати, то наче білий. Скоріше слонова кістка, або, як вище писали, айворі.
Це моя перша не шкіряна сумка, по відчуттям ніжна на дотик і здається, що легко пошкодити, побачим скільки прослужить.- Достоинства:
- Дуже містка, багато кармашків!
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: M&J. Цвет: Белый
Дуже гарна сумочка. Колір скоріше айворі а не білий.