Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Колесо велосипедне 26 заднє в зборі

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Big purchase. Цвет: Черный с серебристым

Відсутній захист між ободом і камерою, через три дні камера прийшла в негодність.

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Big purchase. Цвет: Черный с серебристым

Колесо хорошее. Но им нельзя пользоваться без защитной ленты на обод. В комплекте нет. Из конструктивных особенностей на диске имеются отверстия для доступа к спицам. В них деформируется и рвется камера. Проездил 2 дня после покупки. А так, нормальное колесо

• Євгеній Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Big purchase. Цвет: Черный с серебристым

Прийшло, все чудово, але є нюанс:
    1) замовляв колесо під дисковий тормоз, тобто ( на стакані повинна бути різьба для дискового тормоза) , а прийшло колесо в зборі під колодкові гальма.

2) Вже зв'язався з продавцем, домовились про заміну товару, думаю вдруге цього неповториться

Достоинства:
    Якість, швидкість доставки, надійність деталей, все зроблено бездоганно, рекомендую всім
    Недостатки:
    Недоліки вказані в описі
  • sergey p***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Big purchase. Цвет: Черный с серебристым

Стандартне колесо для середньостатистичного велика.

Достоинства:
    Стандартне колесо для середньостатистичного велика.
    Недостатки:
    Не дуже дешево.
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Big purchase. Цвет: Черный с серебристым

Нажаль цей товар мені дуже не сподобався

- слабка різьба на колесі для зірочок (зірвалась після 500м, довилося зірочки поставити на інший бік, можливо було закручено не по різьбі, але без спеціального ключа це не дізнатися)
    - відсутній захист камери від продавлювання в отвори для спиць (продавилася після 11км в двох місцях)
    - кемура замала для колеса (1.75/2.125 а потрібна 2.35)
    - сумнівної якості камера (дуже погано клеїться, після продавлювання не зміг заклеїти в польових умовах)
    - ну і саме незначне так це те що невідрегульовані спиці і гайки на осі (це не так критично як інше і легше виправити)

Коли купував чомусь подумав що поставлю і буду їздити, а виходить що потрібно ще повністю перевірити, виправити купу недоліків і налагодити, нажаль не кожен це зможе без спеціальних інструментів та вмінь

Достоинства:
    Ціна дещо нижча за конкурентів
    Недостатки:
    Не можна встановити і впевнено їздити на далекі відстані без повної перевірки (з використанням спеціальних інструментів) всього колеса, може підвести зірочки та камура(мала та без захисту)