Картка Rozetka

Отзыв от покупателя. Продавец: ОПТІКРОН. Кратность приближения: 10х

За свої гроші супер.

• Павло С***

Зручно тримати, непогана видимісь

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Explore the world

Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• олена д***

Все чудово

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Explore the world. Кратность приближения: 10х

Зв'язались майже одразу, як оформила замовлення на розетці. Товар відправили в день замовлення, хоча це була суббота. Товар прийшов плотно запакований. Усі наліпки ціли. Я не дуже розбираюсь в моноклях, але ця модель мені сподобалась. Перевірила на лавці в парку, різкість корегується під ваш зір (у мене - 3.5), картинка чітка і яскрава. Загалом мені все сподобалось. Дякую магазину за якісну і швидку роботу.

Достоинства:
    Чіткість, яскравість, комфорт для ока.
    Недостатки:
    Я думала він буде меншого розміру, але то більше характеризує моє розуміння зазначених розмірів ніж якість товару
    • Катерина С***

Доброго дня! підкажіть, будь ласка, ви купували даний монокуляр для спостереження за пташками? Якщо так, то які Ваші враження?
      Теж придивляюсь до цієї моделі

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Explore the world. Кратность приближения: 10х

Щиро дякую, за оперативність і кмітливість. Швидка відправка і розуміння обстановки. Дійсно 24/7 !!! Гарне співвідношення ціни та якості.

Достоинства:
    Зручне та зрозуміле налаштування, гарна якість компонентів. Збільшення дійсно 10х чого достатньо для спостереження на середніх дистанціях
    Недостатки:
    Не знайшов