Отзывы покупателей о Чайник Kamille 0.8 л из нержавеющей стали с индукционным дном и ситечком (KM-1095)
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: LZ Home. Объем: 1
Маленький, зручний, щоб на газовій плиті швиденько нагріти води на чай на одну- дві особи або заварити чай, є ситечко, зовнішній вигляд-просто відпад! Тому й обрала), Продавець- молодець, швидка відправка, гарне пакування, придбала ще в нього маленьку каструльку для спагетті з отворами у кришці- саме те, що треба, тепер у мене це- самий ходовий посуд!
- Достоинства:
- Багато як для мене
- Продавец LZ Home
Дякуємо Вам за гарний відгук !Ми раді ,що Вам все сподобалося. Працюємо для Вас якісно і оперативно ! Завітайте до нас знову !
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Стальной. Объем: 1
Чайник дуже компактний і зручний, придбав жінці, вона у захваті
- ВікаОтзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Стальной. Объем: 1
Я дуже задоволена покупкою!
Чайник дуже класний, міцний, саме який я шукала) доставка мега швидка. В четвер ввечері замовила, в суботу вранці забрала. Щиро дякую! - Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Стальной. Объем: 1
Чудовий чайник. Можно використовувати як для кип'ятіння води, так і для заварки. Дуже сподобався.
- Достоинства:
- Має ситечко для заварки, підходить для всіх видів плит
- Недостатки:
- Не виявила
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Цвет: Стальной. Объем: 1
Качественный малыш, в эксплуатации еще не был, но судя по внешнему виду-пройдет все испытания!
- Тетяна Н***
Пройшов випробування?
- галина к***Отзыв от покупателя. Продавец: Банячок. Объем: 1
дуже гарний дизайн, швидко закипає вода, висока якість
- Достоинства:
- легкий та зручний, кришечка цільно закривається
- Продавец Банячок
Дякуємо що поділились враженнями! Раді, що Ви задоволені покупками. Заходьте частіше!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Gaba goods. Цвет: Серебристый. Объем: 1
Дякую!!! Він дуже класний!!!!
- Продавец Gaba goods
Ірочка, дякуємо за зворотній зв'язок! Тепла, миру та затишку Вашому дому!