- Полюхович С***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
За свою ціну це класний джойстик. З підключенням до ПК або телефону не було жодних проблем. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна. Акумулятор. Зручність.
- Недостатки:
- За декілька місяців користування недоліків не знайшов.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Нормально працює. Якщо читати інструкцію (щоправда лише китайською і англійською), то легко підключити як до Android, так і до Windows (без жодних додаткових програм). На жаль, отримав бракований (не знаю, як частоттаке зустрічається), але магазин повернув вартість. Розрядився повністю, і все, не працює.
- Достоинства:
- Мультиплатформенність, нескладно підключається, розпізнається без проблем, прорезинені краї, це зручно в утриманні.
- Недостатки:
- Кут нахилу тримача телефона хотілось би мати більший.
А головне - отримав брак, який полягає в тому, що пристрій не заряджається зовсім - пробував різні блочки і шнури, включно з тим, що в комплекті.
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Немає інструкції тільки по китайськи.
Як до телефона то я не розібрався а до компьютера підходять- Достоинства:
- Включаються у двох режимах для телефона і для компьютера як X Box
- Недостатки:
- Буває підгючують коли підключаються до комп'ютера може підключитися тільки один
- Константин А***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Це повний непотріб який я тільки міг побачити
- Достоинства:
- Доставка швидка
- Недостатки:
- Не працює коректно
- Вячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Працює добре.
- Достоинства:
- Ціна. Якість 4.
- Недостатки:
- Поки не має
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Дякую. Товар працюе гарно. Треба розібратися с настройками кнопок в грі call of duty
- Достоинства:
- Дешево
- Єгор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Дуже сподобався товар
- Никита А***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Все работает отлично! Настроил сразу
- Достоинства:
- Топ за свои деньги
- Недостатки:
- Не выявлено
- АнонімчікОтзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Якщо плануєте купляти для телефону все буде добре. Але для ігор на пк це справжні танці з бубном що його підключити.
- Достоинства:
- Підходить для телефону
- Недостатки:
- Погано підключається до ПК
- Семен М***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Так і не зміг його налаштувати, жодна з ігор не розпізнала цей геймпад.
- Недостатки:
- ПК умовно бачить геймпад, але налаштувати його не вдається, він просто відображається у списку підключених устройств
- Продавец EMGlass
Доброго дня. Якщо ПК бачить джойстик, то зним все гаразд, проблема в налаштування гри
- Микола
Емулятор потрібно поставити, Xpadder наприклад, 2хв і все працює.
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Класний джойстик, працює гарно, сумісний з ПК та Телефоном. Грати зручно та надійно.
- Достоинства:
- Зручно, доступний на більшості платформ штатив для телефону.
- Недостатки:
- Щоб почати грати на ПК потрібно трішки заморочитися, через те, що ПК не бачить цей джойстик як від PS чи Xbox.
- Артём Я***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Рекомендую, как для бюджета очень добротно
- Достоинства:
- Удобный, приятный, быстрый отзыв.
- Недостатки:
- Может не сразу найти через блютуз, что для обычного не посвященного может показаться нерабочим.
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Дуже крутий джойстик
- Ірина К***Продавец: EMGlass
Геймпад хороший!!! Спочатку не міг розібратись як підключити його, але потім вийшло. Довго тримає заряд! Я задоволений!
Ще попрошу надати невеликий список ігор на андроїд які підтримують гру геймпадрм.- Достоинства:
- Гарна якість матеріалу, низька акційна ціна, довго тримає заряд
- Недостатки:
- Тримач для телефону зразу трохи зламався і якщо нахилити неймпвд до себе, то телефон відпадає.
- Борис Г***Продавец: EMGlass
кароче коли я нажимаю на правий T і повиртаю лівим стіком я неможу керувати а так все чудово