- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Обрала українське, не думаю що воно хоч чимось гірше за європейські бренди. Беру паучі малому на прогулянку, навчився в мене зразу з пауча їсти з 7 місяців, мені дуже зручно, хоча ми й не на пюре прикормі але на прогулянці важко щось інше давати і щоб дитина лишалась більш менш чистою.
Мені особисто ці чудочадо чомусь більше подобаються чим наприклад мілупа яка з фруктовими смаками неймовірно солодка, ці на смак мені більше натуральні.- Достоинства:
- Зручно брати на прогулянку
- Недостатки:
- Не бачу якихось особливих недоліків.
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування!
- Науменко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Единица за сервиса,не пойму,упаковщики вообще с буквами не дружит???Как можно сделать столько ошибок в словосочетании груша-чернослив?Привезли яблоко-банан с сиром .
- Достоинства:
- Хорошее пюре
- Недостатки:
- Упаковщик читать нельзя умеет ,за ним никто не проверяет
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Очень вкусное пюре. У Розетки все как обычно: отличный сервис.
- Достоинства:
- Натуральное
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук та за підтримку українського виробника продуктів дитячого харчування.
- Светлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Хорошая комбинация груши и чернослива, получилось сладкое пюре хотя и без сахара.
- Достоинства:
- Сладенькое
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук та за підтримку вітчизняного виробника дитячого харчування.
- Дар'я А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Якісний продукт, зручна доставка
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Нічого
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Отличное пюре, часто его покупаю
- Достоинства:
- Быстрая еда
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Все нічого,але ж замовляла без цукру,а як вдома відкрила коробку то по-факту із цукром!!
Представник постачальникаДоброго дня. Просимо написати нам на [email protected] або зателефонувати на гарячу лінію, вказавши менеджерам ваші контакти
Дякуємо.
- юлия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Заявлено що без цукру, замовили упаковку, отримали товар з цукром, що мені з ним робити, не підкажете???
- Недостатки:
- Містить цукор
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук та за можливість діалогу.
Дана продукція потрапила до вас у старому упакуванні, продукт не містить цукру.
Компенсація від виробника сьогодні направлена на вашу адресу.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
В описании указано,что не содержит сахар,а он есть!!!! Сказки про старую упаковку смешно читать..еще и просроченный..на каробке,если не вскрывать видно только дату производства,очень воняет сыростью и плесенью
- Недостатки:
- Не соответствует описанию
Дякуємо.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Супер смак та якість
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Немає більших упаковок
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію.
- Надія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Смачно,просто, доступно
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Навіщо писати одне, а по факту надсилати інше. Не обманюйте людей! Маленьким дітям цукор не потрібен! Даремно викинуті кошти
- Достоинства:
- Недостатки:
- Містить цукор!!!
Представник постачальникаДоброго дня. Ми оновили рецептуру пюре Чудо-Чадо Груша-чернослив, даний продукт не містить цукру. Деякий час (через перебої з поставками) ми змушені були використовувати старе пакування, на склад продукту це не впливає. Найближчим часом вся інформація на сайті: фото, характеристики товару буде перевірена та уточнена.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Отримала пюре також з цукром! На сайті зазначено, що в складі його немає. Чому ви обманюєте покупців і шкодите дітям ? 16 упаковок не придатні до споживання моїй дитині
- Достоинства:
- Недостатки:
- Цукор в в складі
- Дарина
ця інформація вказана на упаковці. В чому обмен? Можна фото складу?
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
В складі цукор
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Невідповідність опису
- Ксеня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Зробила замовлення, ретельно перевірила склад, замовила саме без цукру. Отримала звичайне пюре з цукром в складі.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не той товар
- Яна
где там написано что оно с сахаром?
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо вам за ваш відгук.
Ми намагаємося ставати кращими і відповідати найвищим вимогам наших улюблених споживачів. В компанії ретельно ставляться до смакових уподобань та запитів на зміну рецептури. Дана позиція виготовляється без цукру, інформацію на сайті буде перевірено та оновлено.
- Леонид М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Ок
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Зазначено, що без цукру, але приїхали пюрешки з доданим цукром. Не змогла перевірити у пункті отримання, оскільки забирала разом з дитиною. У результаті маю 16 пачок, які я не можу дати своїй дитині. Хоча дитина вже рота відкрила, щоб їх їсти
- Дана
можна фото составу де таке вказано?
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Швидко смачно
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник постачальникаВолодимире, доброго дня. Дякуємо за відгук!
Рекомендуємо вам також спробувати наші органічні пюре "Пюре органічне яблучно-бананове" і "Пюре органічне з яблук та чорної смородини", що виготовляються з українських органічних яблук, перероблених на потужностях Одеського консервного заводу дитячого харчування (ОКЗДХ).
Бережіть себе, бажаємо міцного здоров'я вам та вашому малюку!
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Чудове пюре. Без доданого цукру. Дитина їла із задоволенням
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаНіно, доброго дня.
Дякуємо за відгук та за підтримку українського продукту: соків та пюре для дитячого харчування від ОКЗДХ.
Ми пишаємося своєю історією та традиціями якості та тим, що на дитячих продуктах "Чудо-Чудо" підросло вже не одне покоління малюків.
- ВладиславаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
часто купуємо фруктові пюре і напочатках читали склад, щоб не було цукру. з досвіду усе пюре різних виробників завжди було без цукру. чудо-чудо теж брали часто, де цукру теж не було. раніше не було. мала необережність не звернути увагу на склад, бо ж у інших пюрешках цього виробнику цукру не було, то і думки не виникло, що в цьому вони вирішать його додати і написати "з 5 місяців". фу. навіщо там цей цукор? НАВІЩО? До 2 років ВОЗ не рекомендує доданий цукор взагалі. а виробник чудо-чадо вирішив, що чайна ложка цукру для дітей з 5 місяців це ок (3,5г на 100г пюре). НЕ рекомендую це пюре.
- Достоинства:
- дешево
- Недостатки:
- містить доданий цукор
Представник постачальникаВладиславо, доброго дня.
Відомості про товар вказані у розділі "все про товар", з ними можна ознайомитися на сайті нашого магазина-партнера, до здійснення покупки. Крім того, зазначимо, що більшість рецептур пюре нашої ТМ не містять доданого цукру.
Ви можете знайти їх за посиланням: ссылка
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Чудове пюре
Представник постачальникаІрино, дякуємо вам за відгук!
Бережіть себе та ваше Чудо!
- Евгения Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Детю нравится!
Представник постачальникаДоброго дня!
Дуже раді це чути :) Нехай смакує!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Не дуже сподобалося дитині. Хотіли спробувати новий смак, але якось не зайшло. Хоча це справа смаку
Інших нарікань не маю- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- Не сподобався смак
Представник постачальникаДякуємо.
Педіатри рекомендують при розширенні дієти малюка давати новий смак кілька разів - щоб дитина його розспровувала. Але, звичайно, всі ми люди (хоча дехто - ще дуже маленький), тому існує індивідуальне сприйняття та розуміння "смачно- не смачно", яке варто поважати.
Бережіть себе!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Все чудово
Представник постачальникаРаді це чути :)
Дякуємо за відгук!
- Іван Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Представник постачальникаДякуємо!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Смачне пюре, діти їдять із задоволенням
Представник постачальникаЮліє, дякуємо за відгук!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Хороший склад нам подобається
- Достоинства:
- Дитина їсть з задоволенням
Представник постачальникаІнно, дякуємо за відгук!
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
У складі є цукор
- Достоинства:
- Добре, як перекус дитині
- Недостатки:
- Цукор
Представник постачальникаДоброго дня. Минулого року ми оновили рецептуру пюре Чудо-Чадо Груша-чернослив, відтоді даний продукт НЕ МІСТИТЬ ЦУКРУ. Але деякий час (через перебої з поставками) змушені використовувати старе пакування, на склад продукту це не впливає. Найближчим часом вся інформація на сайті: фото, характеристики товару буде перевірена та уточнена.
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Купила ящик пюре дітям, які не вживають цукор, 16 шт... на сайті вказана склад без цукру. Виробник у відгуку пише, що використовує старе пакування. Як дізнатися насправді, 100%, є цукор чи ні в складі??? Допоки не ризикну давати малим((((
- Достоинства:
- Ціна, зручно на прогулянки брати
- Недостатки:
- Незрозуміло зі складом
Представник постачальникаДоброго дня. Цукру не містить, але ми оновимо інформацію на сайті відповідно до упаковки, щоб не вводити людей в оману.
Бажаємо вам затишних Свят.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Дуже незадоволена описом товару. Замовила цілу упаковку 16шт, а в складі цукор!!! Хоча писали, що змінили технологію і його нема. Топу будьте обережні!
- Достоинства:
- Зручно брати на прогулянку
- Недостатки:
- В складі цукор!!!
Представник постачальникаДоброго дня. Продукт не містить цукор.
Ми пояснювали ситуацію нижче.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Все норм
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
Хороша пюрешка. Дитина її любить. В останній раз брали по хорошій акції. Термін придатності до 03.2024 р.
- Достоинства:
- Смачна. Хороший склад. Хороший термін придатності
Представник постачальникаДоброго дня.
Щиро дякуємо за відгук!
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16
В складі цукор.
Хоча на сайті вказано,що його там немає.- Достоинства:
- Недостатки:
- Цукор в складі.
- Іра
а на упаковці?
Представник постачальникаАнастасіє, дякуємо за ваш відгук.
Справа в тому, що минулого року ми оновили рецептуру пюре Чудо-Чадо Груша-чернослив, відтоді даний продукт НЕ МІСТИТЬ ЦУКРУ. Але деякий час (через перебої з поставками) змушені використовувати старе пакування, на склад продукту це не впливає. Найближчим часом вся інформація на сайті: фото, характеристики товару буде перевірена та уточнена.
Гарний склад по нормальній ціні.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!