Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сушарка для білизни Dogrular TIGA 20 м (17015)

Оценка пользователей 3.17/5
  • Анастасія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я зовсім незадоволена покупкою! Тиждень складавши її, спочатку сама, потім просила у сусіда допомоги, промучившись стільки, я оформила тілько що повернення товару. Аж плакала, бо тільки перевозиш цю сушку на метр в сторону, вона розпадається! Як би я ті палки не пхала, вони з однієї сторони тримаються, потім з іншої випадають! Думала, більшість, відгуків неправдиві, з приводу поганої якості, але я помилилась! Маю надію, що мені повернуть кошти за такий не який товар!

Достоинства:
    Недостатки:
    Розпадається на деталі!
  • Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не погана сушарка, але щоб нормально зібрати, треба трохи "попітніти". Трубки заходять в роз'єми дуже погано. Для збирання, додатково, знадобився невеликий ніж та молоточок. А так наче норм.

Достоинства:
    Містка, компактна
    Недостатки:
    Відсутність інструкції українською мовою , більшість отворів занадто малі, довелося розширювати.

Іван, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Важко збирати горизонтальні елементи. В цілому гарна якість за таку ціну та мобільна сушкарка. Багато місця не займає.

Світлана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не рекомендую. Погана якість, не можливо її зібрати бо є недостача деталей

Доброго дня, Марія! Нам дуже шкода, що виникла ситуація з недокомплектом і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для уникнення подібних ситуацій. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект або ж недокомплект, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо недокомплект виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!

• Галина Б***

Очень довольны. Сушилка

Галина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

якість іконструкція могли б бути кращими

Достоинства:
    не розпадається
    Недостатки:
    якість могла б бути кращою
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив сушку майже місяць тому, за час користування нічого не зламалось і не прогнулось.
    Збирання досить інтуїтивне, все доволі просто тільки потрібно прикласти силу при складанні так як пази досить таки тугі.
    Незнаю як вона буде розбиратись при переїзді
    Загалом сушка чудова.

Достоинства:
    Займає мало місця, легка.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не раджу цю сушарку. Якість погана. Збирала по інструкції. Враховуючи куди яку довжину цих трубок. Але трубки нормально в пази не входять все бовтається. Трубки випадають. Гроші на вітер

Достоинства:
    Типу компактна
    Недостатки:
    Погана якість
  • Ярослав Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коліщатка з браком. Зовсім не їздять.

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Зігнуті колеса
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна і устойчіва сушарка!

Достоинства:
    Устойчіва і можно богато речей висушити!
    Добре, що має колещатка - е можливість перемещати!
    Недостатки:
    Нема.
  • Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

треба уважно читати інструкцію ( тугі пази, різні за довжиною "палички" для сушіння).Фото зібраного виробу прикріплене..

Достоинства:
    Зручна у користування
    Недостатки:
    недоліки відсутні
  • Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Получила сегодня эту «прелестную» сушилку. Качество пластика просто кошмарное. Металические трубки еле-еле вставляются в пазы. Но самое печальное, что по итогу всю эту конструкцию невозможно собрать, ибо самые нижние трубки сильно короче тех, что выше. Немного не этого ожидаешь, заплатив почти 2000 грн. Однозначно возврат